Chalani, chceli by sme niekedy prist (mozno uz tento piatok) prvy krat pojazdit do okolia Martina. Prichod vlaku je 6:38, alebo 8:38. Chceli by sme ist hore na Martinske hole a odtial pokracovat smer Strecno, alebo Zilina a naspat vlakom do BB. Vobec tuto oblast nepoznam, ale nechcem ist iba podla mapy a prist tak o mozno nejake krajsie trasy, tak vas prosim o tip (pripadne gpx) na nejaku peknu, aj celodennu trasu, kludne aj hore-dole. Dakujem!
myslim, ze ine plany pojdu pri ponuke miestneho sprievodu bokom. Marinada - mozem ti sem v stredu napisat, ci pojdes? Aby sme sa my vedeli pripadne zariadit.
Bobris - pekna trasa, kolko km a vyskovych by to asi vyslo?
Približne 70 km a 2500 výškových. Aj keď my sme traverzli Suchý a nešli do Jánošikova. Ale moc ušetrenie síl ani času to nie je. https://www.strava.com/activities/381511477
Tak pre skrátenie sa dá ísť iba to Jánošíkovo a odtiaľ popri Váhu do MT. Na tú Maguru už toho budete mať asi dost aj ten výslap je celkom vyzivny. Ale Light tempom myslím že v pohode trasa a fajne zjazdiky a občerstvenia dosytosti:-)
diky chalani. Ten variant pokracovat zo Strecna na Suchy a Klaciansku Maguru vyzera velmi lakavo. Rozmyslam ale, ze asi by bolo lepsie prist tym skorsim vlakom, aby sa to v pohode stihalo. Odchod vlakov z Vrutok je potom o 17:13, alebo 19:13.
Skor bude lepsie ale bude asi kosa rano .Potom len zvaz ze ci ist variantu nosenie, t.z. z chata pod suchym ist zltym traverzom popod suchy a odtial na maguru alebo zist dolu do Janosikova chodnickom a potom vyslap hore na Maguru. Ak mas rad technicky teren tak odporucam variantu nosenia ☺.
hmm...cast z toho sme uz boli, ale kym bude priat pocasie, tak je dobre vyuzit..uvidim ako sa bude tyzden vyvijat Karpaty doma mozem jazdit celu jesen a zimu
myslim, ze ak nebude zle pocasie, tak by som ja este s jednym chalanom isto siel. Doktor-40 pise, ze by mu vyhovovalo viac tych 8:38. Vam ostatnym by vyhovovalo co viac 6:38. alebo 8:38? Ale myslim, ze vy ste iny level, hadam nam vsetci neujdete:-)
No, ja neviem teda ešte či pôjdem, ale ak áno, tak určite radšej tých 8:30 a neboj určite by to nebolo nejaké brutál tempo, z mojej strany teda určite nie a keď jazdíme aj s doktorom tak tiež sa nejak nenaháňa, ale prispôsobí sa aj pomalším, alebo keď si aj niečo vyšlape rýchlejšie, tak nás potom čaká . Pet55 na tých našich bikoch sa ani moc ponáhlať nedá, teda do kopca to ide o poznanie pomalšie ako dole
Mne je skoro aj 8:30 ale to sa prezi da. Horsie bude ak ide takto liat. Zrovna trasa do Strecna je na toto citliva a clovek si to az tak neuzije. Slizke korene v traverze asi nebavia nikoho.
Tiež som tam ešte nebol, som sa o tom bavil s chalanmi nedelu, keď som bol jazdiť s nimi na Martinkách a okolitých trailoch . Ale tento rok už aj tak všetko čo som chcel nestihnem, ešte do VF by som sa rád pozrel a pobajkoval niečo.
ok uvidím či to víde, snáď sa počasie ešte zlepší, Fatra ma láka, Velkú mám dosť pobehanú na pešo a najmä v zime, no bikom som tam ešte nebol, takže na čase to zmeniť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bobris - pekna trasa, kolko km a vyskovych by to asi vyslo?
https://www.strava.com/activities/381511477