uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
treba kliknut pravym tlacidlom na link a vybrat moznost "kopirovat adresu odkazu" naslednu adresu vlozte do prehiadaca a odstrante poslednu cast ltpra vyzera nejak takto : &osCsid=bc0E8whBMt9UbB0xV1M30A2UlX0 a kliknite enter
Urcite vam to pojde
treba kliknut pravym tlacidlom na link a vybrat moznost "kopirovat adresu odkazu" naslednu adresu vlozte do prehiadaca a odstrante poslednu cast ltpra vyzera nejak takto : &osCsid=bc0E8whBMt9UbB0xV1M30A2UlX0 a kliknite enter
Urcite vam to pojde
si myslis, ze nemam po veceroch co robit? racej kliknem 3x
dnes to došlo a je tam všetko čo som objednal prišlo to do týždňa a do dňa. ale je to tým čo som už spomínal že som ešte nejaké veci doobjednával. moj názor - jedná celkom seriózne.
Urcite vam to pojde
si myslis, ze nemam po veceroch co robit? racej kliknem 3x
sorry ale ja som to myslel v dobrom
radsej sa stroska pohram s URL ako refreshovat donekonecna kym sa stranka nerozmysli a nepriradi mi spravne SID len pre statistiku kliknuti (to je dovod preco to blbne...)
dnes to došlo a je tam všetko čo som objednal prišlo to do týždňa a do dňa. ale je to tým čo som už spomínal že som ešte nejaké veci doobjednával. moj názor - jedná celkom seriózne.
no toto tak ty si to objednas neskor akoja a mas to skor ako ja?hm hrozne..ale to bde asi tym ze ty si bol po ceste tak ti to dali dnes a ja som az dalej tak dufam ze zajtra resp.uz dnes...to budem mat
inak musim povedat co sa jednania tyka tak ten typek je fakt seriozny chalan...a ma seriozne jednanie...
tak napisem ked to dojde..
Idem kupovat RS Tora 302 U-Turn. Na kolokram.sk stoji 6.290,- Sk, doprava zdarma (nákup prevyšuje 5000 Sk) a na kolokram.cz stoji 4.334,- CZK + postovne pri platbe vopred 150,- CZK, co je spolu 4.484,- CZK x 1,31 = 5.874,- Sk.
Pri nakupe z Ciech usetrim cca 400,- Sk. Zaujimave.
Idem kupovat RS Tora 302 U-Turn. Na kolokram.sk stoji 6.290,- Sk, doprava zdarma (nákup prevyšuje 5000 Sk) a na kolokram.cz stoji 4.334,- CZK + postovne pri platbe vopred 150,- CZK, co je spolu 4.484,- CZK x 1,31 = 5.874,- Sk.
no ono je to tak s viacerymi vecickami, tiez som to postrehol... tiez sa chystam kopovat v kolokram.sk, ale ked som prepocital tie ceny s .cz tak my to tak tiez vyslo ako tebe... maju divnu nakupnu politiku
Asi to nebude pravidlo pretoze robim objednavku v sume cca 9 000.,Sk a je tam rozdiel iba 36., sk v neprospech kolokram.sk takze je to bezpredmetne. A ak by ste chceli kupovat cez kupkolo tak vam usetrim hladanie maju uplne identicke ceny +- 10., Czk.
a to som nezarátal poštovné ( od 150,- Kč do 300,- Kč ), prevodné poplatky (prevod do ČSOB - už platba do zahraničia - od 200,- Sk, resp. poplatok pri dobierke na Slovensko 150 Sk), a neviem aké je poštovné z Dobrej Nivy ... mne to v tomto prípade vychádza na .sk
Caute.
Ja som objednal kola mavic Crossride 07 INTL http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=22_71&products_id=1923
Potvrdzujuci mail mi prisiel asi tak do hodiny. Objenaval som to vo stvrtok a v pondelok mi prisiel dalsi mail ze tovar bol poslaný. Balik prisiel v Stredu.
Cena bola 4990 Sk a pri objednavani mi dalo postovne zdarma a ked prisiel balik bola tam cena 5090Sk tak asi balne zdarma nieje . Ale stale lepsie
ako u nasich predajcov v obchodoch
Ja som si tam kupoval veci, ale nedodali mi ziadnu fakturu alebo co, iba krabica s tovarom. Tak som zvedavy co v pripade nejakej reklamacie ke o rok-dva nebudem vediet ani kde som to objednaval...
Ja som si tam kupoval veci, ale nedodali mi ziadnu fakturu alebo co, iba krabica s tovarom. Tak som zvedavy co v pripade nejakej reklamacie ke o rok-dva nebudem vediet ani kde som to objednaval...
Treba zavolať a dožadovať sa faktúry, zo zákona sú povinný vystaviť blok/fakturu/záručný list, záleží o aky tovar ide.
Rozhodne ale musíš mať doklad o kúpe Takže volaj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vtedy treba klikat kym sa neobjavy pozadovana stranka..divne maniere
Urcite vam to pojde
Urcite vam to pojde
Urcite vam to pojde
sorry ale ja som to myslel v dobrom
radsej sa stroska pohram s URL ako refreshovat donekonecna kym sa stranka nerozmysli a nepriradi mi spravne SID len pre statistiku kliknuti (to je dovod preco to blbne...)
no toto tak ty si to objednas neskor akoja a mas to skor ako ja?hm hrozne..ale to bde asi tym ze ty si bol po ceste tak ti to dali dnes a ja som az dalej tak dufam ze zajtra resp.uz dnes...to budem mat
inak musim povedat co sa jednania tyka tak ten typek je fakt seriozny chalan...a ma seriozne jednanie...
tak napisem ked to dojde..
inak ja som bol dnes na poste pre veci z cykloprofi a kurz mi naratali x1,329
no ono je to tak s viacerymi vecickami, tiez som to postrehol... tiez sa chystam kopovat v kolokram.sk, ale ked som prepocital tie ceny s .cz tak my to tak tiez vyslo ako tebe... maju divnu nakupnu politiku
http://www.kolokram.cz/product_info.php ... ts_id=1858
MTB brzdy Deore XT Disc 2008 [M775] 5595 Kč * 1,312 = 7340,64 SK
http://www.kolokram.sk/product_info.php ... ts_id=1858
MTB brzdy Deore XT Disc 2008 [M775] 7290Sk
a to som nezarátal poštovné ( od 150,- Kč do 300,- Kč ), prevodné poplatky (prevod do ČSOB - už platba do zahraničia - od 200,- Sk, resp. poplatok pri dobierke na Slovensko 150 Sk), a neviem aké je poštovné z Dobrej Nivy ... mne to v tomto prípade vychádza na .sk
Ja som objednal kola mavic Crossride 07 INTL http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=22_71&products_id=1923
Potvrdzujuci mail mi prisiel asi tak do hodiny. Objenaval som to vo stvrtok a v pondelok mi prisiel dalsi mail ze tovar bol poslaný. Balik prisiel v Stredu.
Cena bola 4990 Sk a pri objednavani mi dalo postovne zdarma a ked prisiel balik bola tam cena 5090Sk tak asi balne zdarma nieje
ako u nasich predajcov v obchodoch
Treba zavolať a dožadovať sa faktúry, zo zákona sú povinný vystaviť blok/fakturu/záručný list, záleží o aky tovar ide.
Rozhodne ale musíš mať doklad o kúpe