Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
Akcia -19% Cyclon Bike Care BIKE CLEANER odstraňovač nečistôt, 500 ml
10,49 €
-19%
MOC 12,99 €
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
savings Muc-Off Bike Cleaner Concentrate čistič, koncentrát, 1 l
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
Drzim palce aby Tvoje sluzili ako maju.
Tak do krčmy - na kofolku
Nové univerzálne obutie:
Inac ono tie stople idu sakramentsky dole na chodniku, ja to mam len na zimu do mesta.
Drzim palce aby Tvoje sluzili ako maju.
ja mam presne opacnu skusenost davnejsie tak 5 rokov dozadu som mal bezecke kanadie bez gtx ale vydrzali mi 3,5 roka no ta podrazka uz skoro nebola. ale diera nikde nebola len boli schodene. a teraz mam tieto
zatial dva roky podrazka zatial drzi len na krajoch kde sa robi zhyb z vnutornej strany pri chodeni je uz mala diera. a pozdrazka klasika na pete uz schodena. ale urcite este nieco vydrzia. takze moje dalsie budu urcite terex alebo nieco podobne
petrik To Ti pride OK ak mas po 2 rokoch nosenie dieru v bote? Teda za predpokladu bezneho nosenia a nie pravidelneho brodenia sa / chodenia cez kriky atd atd.?
Ja som pred asi 2 rokmi kupil poltopanky Salomon a nic moc teda, zacala sa nitky trhat po asi mesiaci. Asi to sili v Rumunsku. A po 2 rokoch nevelkeho chodenia su asi na vyhodenie. Oproti tomu asi 5x lacnejsie cinske z Exisportu pred asi 7 rokmi kupovane vydrzali o dost viac. Tak potom, ze nie som tak bohaty aby som kupoval lacne veci
Ja som pred asi 2 rokmi kupil poltopanky Salomon a nic moc teda, zacala sa nitky trhat po asi mesiaci. Asi to sili v Rumunsku. A po 2 rokoch nevelkeho chodenia su asi na vyhodenie. Oproti tomu asi 5x lacnejsie cinske z Exisportu pred asi 7 rokmi kupovane vydrzali o dost viac. Tak potom, ze nie som tak bohaty aby som kupoval lacne veci
Salomon mi vydržali cca 3 roky takmer každodenného nosenia pri prechádzkach a horských túrach so psíkom.
Presne toto mám aj ja s bratom.
Pred cca tromi rokmi sme si kúpili naraz v jednom obchode rovnaké SALOMONy speedcross3 ( rovnaký model, rovnaká veľkosť a dokonca aj farba ) ja ich ešte deriem a okrem už takmer zodratej podrážky nemajú ani náznak nejakého poškodenia či opotrebenia. No a tie jeho sa porúčali niečo po roku nosenia ( dovolím si tvrdiť, že som ich nosil ešte aj asi 3x častejšie * aj ľahšia turistika ) a povedal, že SALOMON už v živote nekúpi.
Raver vdaka.