Vsak ist na hranu a za nu sa da aj dupanim do kopca .. kedysi vacsina sa snazila prave o to a zlepsovat sa da neustale. Viac km a viac vyskovych .. ostatne, priemerky na vyjazdoch sa zlepsia hlavne zlepsnim do kopca.
Tak zase niečo na tom je. Infarkt som ešte nemal, vydrbal som sa veľa krát. Ale keď si to tak vezmem, tak za tých 7-8 rokov jazdenia tento malíček, raz narazené rebrá a raz rameno. Odreniny nepočítam. Kamoši pri futbale a hokejbale toho majú podstatne viac a vážnejšie úrazy.
odkedy som prestal pocitat priemerku na vyjazdoch a vyskove metre tak pady pribudaju geometrickym radom:) inak dost robia aj geny a vztah k sportu. lebo poznam ludi co mali zlomeniny pri takych padoch ktorych som mal ja neurekom a zatial len skrabance. ci uz lyze alebo bike.
jasne. je u menie aj vediet padnut a mat aj stastie ale najvacsie je umenie nepadnut:) napr obdivujem takeho Shurtera toho som videl padnut raz v zivote. malicek je v pohode. zamrzi ale o mesiac mozes novy cestak testovat a to je super.ved urcite poznas ludi co im zlomeniny znemoznili aktivnejsie sportovat. myslienka nato to a rodina ma trocha brzdi ale chcem sa nadalej zlepsovat aspon po troske ak to hlava a zdravie dovoli:)
Najhorsie pady byvaju pri malych rychlostiach .. pred 1-2 mesiacmi mi nevyplo SPD (neviem preco sa mi ten peal zasekava, len pravy a nepomaha nastavenie) a zvalil som sa na bok a rovno na prst, nastastie to vydrzal. Zrejme treba okrem kolenaciek, integraly vozit aj rukavice co maju spevnene klby , ktorymi sa da prerazat beton.
Kamoši pri futbale a hokejbale toho majú podstatne viac a vážnejšie úrazy.
Nieco na tom bude. Styri roky som hraval hokejbal, 2x som mal vyvrtnuty clenok. Za 20r co jazdim na MTB bolo dost padov, ale nic zasadne sa mi nestalo. TUK,TUK... Kedysi som napr. cez zimu trenoval "tigra" do hlbokeho snehu, alebo som na lade cvicil reflexy pri posmyknuti kolies. Trebars na tom lade sa citim istejsie na biku, ako na vlastnych nohach. Ale niektori ludia to nevedia pochopit, ze sa da jazdit aj v zime a nejdes sa pritom prizabit.
Priatelke sa niekedy postazujem, ze som nikdy nemal nic zlomene a neviem aky to je pocit Ale popravde, radsej to nehcem vediet. Pri tom dnesnom zdravotnictve je ochrana zdravia na prvom mieste. A co sa tyka zabavy, tak vsetkeho s mierou.
Sice nie na biku, ale asi mozem zazimovat. Prasknuta pistala a posunuty talus o 3 mm
tcaaa neprijemne,skore uzdravenie prajem ... ja pred troma tyzdnami zlomena predpriehlavkova kost ... ja dufam, ze este aspon sadnem na bike do konca roka
Zase sem musim prispiet, dnesne podcenenie podkladu, zakruta dole kopcom, hlbsi strk a uz som letel cez rajdy Schytala to cela prava strana, rameno, koleno,stehno, bok, laket + nejak pokrutene lave zapastie. Nastastie je to len povrchove a domov som dosiel na bajku aj ked patka v prdeli a prehadzka uvidime.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nieco na tom bude. Styri roky som hraval hokejbal, 2x som mal vyvrtnuty clenok. Za 20r co jazdim na MTB bolo dost padov, ale nic zasadne sa mi nestalo. TUK,TUK...
Priatelke sa niekedy postazujem, ze som nikdy nemal nic zlomene a neviem aky to je pocit
tcaaa neprijemne,skore uzdravenie prajem ... ja pred troma tyzdnami zlomena predpriehlavkova kost ... ja dufam, ze este aspon sadnem na bike do konca roka
Brucho bolo gratis ked zoberies cely set