Bikejoring Uplne zbytocny hejt z tvojej strany na bezduse vzhladom k tomu, ze pises, ze MTB skoro nejazdis. Nema zmysel nahadzovat tmel ked jazdim raz za mesiac, ale to nie je problem bezdusoveho systemu.
to už sa aj názor nazýva hejt? boli tu také radikálne názory. že len bezduše a kto to nemé je blbec, napísal som len pohľad a osobnú skúsenosť, že keď sa málo jazdí tak duše je lepšia voľba. bezduše som mal len preto., že som s nimi bike kúpil a dal som tomu chvíľu šancu, stálo ma to najmenej 100€ lebo som kupoval nové plášte.., pritom tie staré by som ešte doteraz mohol drať s dušami.. inak mám 600 km 43,5h tento rok na biku, možno aj viacej ako niekto čo to má hlavný šport
Tak pridam aj ja , ale nie nazor, ale prakticku uvahu .. ak nema zmysel nahadzovat bezduse preto, ze sa jazdi len raz mesacne, tak to naopak problem bezdusoveho systemu je. A velky A preco ? Napriklad, pretoze z toho zjavne vyplyva, ze nahrada dusi je technicky problemova /tmel/.
Počkám kým ich chvíľu pojazdíš a budem zvedavý na skúsenosti. Sr*čky od Shimana mám už na oboch setoch zase zodraté, tak som sa rozhodol, že viac ich už nekúpim. Rozhodujem sa medzi Hope a Galfer. Toto tiež nevyzerá zle, len keby neboli červené
Dublinboy paráda, tieto sa páčia aj mne, odkiaľ si kupoval? S akými doštičkami to plánuješ jazdiť?Mohol by si potom keď ich zabehneš napísať nejaké dojmy do témy o brzdách
Nahadzujem so štandardnými Saint platňami od Shimana (D02S) samozrejme metalikami, kupoval som z Protocycles.cz, je to hore napísané, došlo za 3dni cez DHL, teším ako sa to bude správať, verím že dobre.. rozhodoval som sa medzi Hope a Galferom, no povedal som si že skúsim.. chcelo by to nejaký Saalbach alebo aspoň Veľkú fatru..
lto..."pretoze z toho zjavne vyplyva"...Skus rozviest ako "zjavne vyplyva" z toho, ze niekto, kto jazdi 1xmesacne a tym padom ma jeden defekt rocne a nema dovod vyberat duse to, ze "nahrada dusi je technicky problemova"? Prezradim ti moju skusenost: nahrada dusi vobec nie je problemova, spravil som ju na oboch kolesach za cca 10minut. Sfukol som ich, dal dole plaste (samozrejme ze TR), vybral dusu, nasadil spat, nalial tmel a pumpou nafukal. Co je na tom technicky problemove (pokial pouzivas komponenty na to urcene)?
no len ten hypoteticky priklad bol tak vzdialeny realite, ze bol uplne zbytocny... alebo moj jeden defekt na cca 3000-4000km je nejaka anomalia ? jazdim duse na cca 1.9bar a nemam najmensi dovod nieco na tom menit...
a tak je to spravne. vidiet ze si na prednaskach z formalnej logiky nespal. Jezus, myslim ze tento OT by sa kludne mohol zmazat, kludne pocnuc mojim postom z 15:14:22
lto Ja by som tiez netvrdil, ze tmel je nahrada duse, skor sa jedna o alternativu k dusi.
Bikejoring "akurát to je vždy vyschnuté keď treba a tých tristo pokusov, ktorý plášť a páska nepúšťa, ktoré mlieko nevysychá a lepí" - tieto tvoje nazory mi pridu tiez radikalne a pritiahnute za usi. Za mna hejt, sorry.
Nechapem ake komplikacie a udrzba navyse. Pre mna je to bezudrzbovy system. TLR rafik, original paska, ventil, TLR plast. Nahodim, vlejem tri 20ml striekacky tmelu a neviem o tom, ze to mam. Nic nevysycha, defekty lepi, radost jazdit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bikejoring Uplne zbytocny hejt z tvojej strany na bezduse vzhladom k tomu, ze pises, ze MTB skoro nejazdis. Nema zmysel nahadzovat tmel ked jazdim raz za mesiac, ale to nie je problem bezdusoveho systemu.
to už sa aj názor nazýva hejt? boli tu také radikálne názory. že len bezduše a kto to nemé je blbec, napísal som len pohľad a osobnú skúsenosť, že keď sa málo jazdí tak duše je lepšia voľba. bezduše som mal len preto., že som s nimi bike kúpil a dal som tomu chvíľu šancu, stálo ma to najmenej 100€ lebo som kupoval nové plášte.., pritom tie staré by som ešte doteraz mohol drať s dušami.. inak mám 600 km 43,5h tento rok na biku, možno aj viacej ako niekto čo to má hlavný šport
Galfer plávajúce kotúče 203mm z Protocycles.cz ... made in Spain.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/sting-st-180-brzdovy-kotuc-180-mm-cerveny.html
nic v zlom, ale ked na kazdom 12tom vyjazde mas defekt, problem bude asi niekde inde...
2) plaste 3) hmm, karma ?
Jezus, myslim ze tento OT by sa kludne mohol zmazat, kludne pocnuc mojim postom z 15:14:22
Bikejoring "akurát to je vždy vyschnuté keď treba a tých tristo pokusov, ktorý plášť a páska nepúšťa, ktoré mlieko nevysychá a lepí" - tieto tvoje nazory mi pridu tiez radikalne a pritiahnute za usi. Za mna hejt, sorry.
Nechapem ake komplikacie a udrzba navyse. Pre mna je to bezudrzbovy system. TLR rafik, original paska, ventil, TLR plast. Nahodim, vlejem tri 20ml striekacky tmelu a neviem o tom, ze to mam. Nic nevysycha, defekty lepi, radost jazdit.