Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -12% icebreaker Merino 125 Cool-Lite™ Speed tričko, ether
52,99 €
-12%
MOC 85,99 €
-12% Isadore Merino Short Sleeve Baselayer dámske tričko, majolica blue
od 59,99 €
-12%
MOC 75 €
-12% Isadore Light Short Sleeve Baselayer dámske tričko, biela
od 43,99 €
-12%
MOC 55 €
Výpredaj -27% Sportful Fiandre Thermal Layer tričko, biela/sivá
42,99 €
-27%
MOC 66,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Výpredaj -33% Viking Lana Pro dámsky set, claret/light pink
od 64,99 €
-33%
MOC 108 €
značka castelli je taká vyššia trieda už, aj čo sa ceny týka, ale kvalita je dobrá a funkčnosť ešte lepšia.
Keď už univerzál, tak niečo ako séria Urban od Endury, ktorá je presne robená na commuting s tým, aby vyzerala civilne. Ja mám toto:
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/bundy-a-vesty/panske-bundy/endura-urban-softshell-bunda-panska-96117.html
v zásade na bežné nosenie a commuting.
Odev dizajnovaný na bežné nosenie je znefunkčnený, len čo zaujmete posed. Opačne to ide zariadiť, dá sa urobiť cyklistické oblečenie, aby vyzeralo nenápadne.
Primárně to chci na kolo, ale když se to bude dát použít i na turistiku, tak to bude jen plus.
Ta Endura Urban Softshell bunda od tulenika vypadá dobře, jen já bych asi raději něco s více reflexními prvky, jelikož jezdím hlavně po silnici v dopravní špicce i v noci a rád bych aby mě bylo vidět (samozřejmě světla mám).
Primárně to chci na kolo, ale když se to bude dát použít i na turistiku, tak to bude jen plus.
Ta Endura Urban Softshell bunda od tulenika vypadá dobře, jen já bych asi raději něco s více reflexními prvky, jelikož jezdím hlavně po silnici v dopravní špicce i v noci a rád bych aby mě bylo vidět (samozřejmě světla mám).
Tak z toho čo si napísal som pochopil, že chceš skôr univerzálnu bundu, písal si na každodenné nosenie...takže mi to prišlo ako na bežné nosenie+ bike, nie len na bike