Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
no ako myslis. ja som zobral kratase z ponuky "Now or never" - 100€ minus zlava, cize kvalitne kratase za 80€. je to premiova znacka. kolko by si dal za porovnatelnu kvalitu pri gatiach Castelli alebo Isadore?
moja skusenost ze taka, ze lacne kratase (mal som aj za 23€) su sice fajn, ale oplati sa priplatit si za kvalitu. lacne mali horsiu vlozku, pri ktorej som tak dlho neobsedel. kvalita materialu tiez nebola dobra, gate sa na niektorych miestach vysuchali, pripadne nemali reflexne prvky ktore uz teraz na gatiach automaticky ocakavam.
samozrejme, chapem ze sa najdu ludia ktorym vyhovuje aj lacnejsi material. ja si ale nemozem dovolit mat nekvalitne oblecenie pri mojich 7000 km/rok a vyjazdoch aj okolo 200 km.
No k tym dlhym gatiam. Ja som minuly rok zainvestoval a kupil som si Isadore Thermorubaix. Nechapem ako moze mat taky tenunky material take spickove parametre. Nohy nechladi do 0°C ani kolena nie su studene. Nenosim pod nimi nic a nemam problem.
Podobne spokojny som aj s ich bundou a ked nie je pod 5°C tak mam len Craft jednu spodnu vrstvu ako natelnik s dlhym rukavom a zima mi nie je. Samozrejme treba si teplotu rozumne regulovat ako pise Imroman v najnovsom clanku.
Ja mam napr, aj kratke aj dlhe zateplene vyskusane v rozsahu cien od 20 do 80 EUR a dobre kusky sa nasli v oboch kategoriach ako u lacnych tak aj u drahsich produktov. Statisticky u lacnejsich sa takmer vzdy jedna o nekvalitnejsi material, resp. menej technicky vyspely a castokrat horsi strih. Ci to niekomu stoji za cenovy rozdiel je subjejktivna vec. Ja som napr. uz dost zaujaty voci znackam ako Assos, Rapha, Isadore.. Podla mna neadekvatne nahonene ceny voci hodnote produktu. Kupujem takmer zasadne v zlavach a kvalitou sa mi osvedcili Pearl Izumi kde kvalitne kratke ma stoja v akcii asi do 40 EUR, pripadne Kalas kupim aj v plnej cene a u nich pouzite materialy mi nesmierne vyhovuju. Z dlhych zimnych ma napr. velmi prijemne prekvapili Specialized kde som za 70 EUR kupil velmi solidne nohavice, fajn vlozka a membranovy mix s Roubaix .
Zato ked som videl prevedenie Isadore najvyssieho modelu a ako sa zacali rozpadat behom par vyjazdov - tucne sklamanie za mna. Plus velmi nepodareny strih. Co ma dost mrzi lebo by som bol rad keby to bola poctiva lokalna znacka. Zial podla mna by mohli ist pozriet napr. k spominanym Kalas aby sa naucili nieco o trvacnosti a univerzalnejsom strihu.
Presunute to bolo, lebo tu zacal offtopic o prechode na jednoprevodnik. A presunute to bolo do prislusnej temy. A samozrejme sa to rano z CRC oplatilo viac, kedze zo Suncycle to bolo este pred hodinou o 30 € drahsie.
Jezus Všimol som si že sa to tu zvrhlo, ale môj príspevok bol k téme a k veci.
Inak aj o 30e drahšie by som kúpil radšej u Matúša už len kvôli prípadnej reklamácii. Teraz keď už ich cenu podliezol nie je o čom.
Nebudeme to tu spamovat, ale tu cenu na Eagle GX som nahrával do systému ešte v pondelok večer keď sa nahadzovali aj iné veci. Tak neviem kde mohla byt chyba, lebo po tlacitku f5 a následnej kontrole mi to osobne na compe ukazovalo danú cenu už od pondelka večera
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ako myslis. ja som zobral kratase z ponuky "Now or never" - 100€ minus zlava, cize kvalitne kratase za 80€. je to premiova znacka. kolko by si dal za porovnatelnu kvalitu pri gatiach Castelli alebo Isadore?
samozrejme, chapem ze sa najdu ludia ktorym vyhovuje aj lacnejsi material. ja si ale nemozem dovolit mat nekvalitne oblecenie pri mojich 7000 km/rok a vyjazdoch aj okolo 200 km.
Podobne spokojny som aj s ich bundou a ked nie je pod 5°C tak mam len Craft jednu spodnu vrstvu ako natelnik s dlhym rukavom a zima mi nie je. Samozrejme treba si teplotu rozumne regulovat ako pise Imroman v najnovsom clanku.
Zato ked som videl prevedenie Isadore najvyssieho modelu a ako sa zacali rozpadat behom par vyjazdov - tucne sklamanie za mna. Plus velmi nepodareny strih. Co ma dost mrzi lebo by som bol rad keby to bola poctiva lokalna znacka. Zial podla mna by mohli ist pozriet napr. k spominanym Kalas aby sa naucili nieco o trvacnosti a univerzalnejsom strihu.
http://www.kaktusbike.sk/horske-celoodpruzene-ramy/specialized-s-works-stumpjumper-fsr-ram-s-tlmicom/
Komu sadne S-ko
SRAM GX Eagle 12sp Groupset za 370e .. podla mna velmi fajn cena a opat ich maju skladom.
SRAM GX Eagle 12sp Groupset za 370e .. podla mna velmi fajn cena a opat /stále/ ich maju skladom. 😛
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/sada-sram-gx-eagle-black-gxp-1x12sp/9411
http://www.chainreactioncycles.com/sk/en/shimano-performance-windbreak-jacket-2017/rp-prod165144
SRAM GX Eagle 12sp Groupset za 370e .. podla mna velmi fajn cena a opat /stále/ ich maju skladom. 😛
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/sada-sram-gx-eagle-black-gxp-1x12sp/9411
Link na suncycle som dával pred hodinou a presunuli ho tak asi na SK obchody je to nepovolená reklama. Inak súhlasím že z CRC sa v tej cene neoplatí.
Inak aj o 30e drahšie by som kúpil radšej u Matúša už len kvôli prípadnej reklamácii. Teraz keď už ich cenu podliezol nie je o čom.