Je to Gore Bike Wear Power Trail Lady WS Soft Shell Hoody. Pánske som také nevidela, dámska je taká celá séria. Toto som náhodou našla v kategórii tops v 50% zľave, ani nie v bundách alebo dresoch. Super to je a aj to mega sedí na moje dlhokánske chudé ruky.
ak ma niekto nepredbehne tak vecer to skusim obliect, vcera som ju mal vonku ked prsalo a siel som na futbal a bolo v nej fajn, len mi chybali vrecka na boku aby som mal kam dat ruky
Este som dnes bol s mladou vyberat pre nu nejake botky na zimu do prace atd no a stavil som sa aj v intersporte a co cert nechcel kupil som aj ja nieco kedze moje 10 rocne zimaky dosluhuju.
McKinley Mulaz III AQX M
Posledne vystave dva kusy mali a aj ked som skusal oba 46 a 45 tak som kupil 45ky. Divne je to ze nosim 46-46,5 bezne. http://katalog.intersport.sk/produkt/mckinley-mulaz-iii-aqx-m-3470165
Cena 59,90
Asi to nie su uplne najsamfasa boty na svete ale tak sedeli dobre a nejake potrebujem. Bol som v Boroch tak ak niekto chce tak tie 46tky tam ostali.
No praveze ja ked hladam to je vsetko do 44 a na moje lyze ani prd, kolegovci chodia po vypredajoch kupuju veci s 80% zlavami lebo nosia S alebo XS kde to je vsetko pomaly zadara ale ked chce niekto ludsku velkost L alebo XL tak je hned prec.
Nemôžem si pomôcť ale tá Endura z CRC vyzerá ako made for Lidl. Môžte si ju niekto obliesť ako vyzerá oblečená na niekom takto na fotkách to skresluje. Strih je pri bundách dosť podstatná vec.
Pardon chlapi že ruším duchaplnú debatu o polohe príspevkov na stránke
Môj predčasný Ježiško z crc. Zaujímavé že tretry objednané dobrý týždeň pred touto objednávkou ešte v nedohladne...
Nejaké termo na zimu a samozrejme ako by to bolo keby chýbala bunda
Všetko je XL a sadlo presne podľa tabuliek, len bunda je tesná na ramenách a rukách, ak máte niekto tieto partie svalnatejšie kúpu si premyslite. Na hrudi(112cm) akurát. Zniesol by som aj 2XL, ale už aj tu sú rukávy dlhšie ako by som potreboval(asi pavúčí strih na Froomeyho ), na bruchu fajn a celková dĺžka akurát, je celkovo elastická, snáď sa trošku ,,vyťahá´´.
Keby chcel niekto DHB zimný nákrčník tak správa, prípadne si ho dám zúžiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to Gore Bike Wear Power Trail Lady WS Soft Shell Hoody. Pánske som také nevidela, dámska je taká celá séria. Toto som náhodou našla v kategórii tops v 50% zľave, ani nie v bundách alebo dresoch. Super to je a aj to mega sedí na moje dlhokánske chudé ruky.
snad to pomoze niekomu
infinitipp
Este som dnes bol s mladou vyberat pre nu nejake botky na zimu do prace atd no a stavil som sa aj v intersporte a co cert nechcel kupil som aj ja nieco kedze moje 10 rocne zimaky dosluhuju.
McKinley Mulaz III AQX M
Posledne vystave dva kusy mali a aj ked som skusal oba 46 a 45 tak som kupil 45ky. Divne je to ze nosim 46-46,5 bezne.
http://katalog.intersport.sk/produkt/mckinley-mulaz-iii-aqx-m-3470165
Cena 59,90
Asi to nie su uplne najsamfasa boty na svete ale tak sedeli dobre a nejake potrebujem. Bol som v Boroch tak ak niekto chce tak tie 46tky tam ostali.
keď zháňam na moje 43 tak je to o hubu buď drahé alebo hnusné
v skutočnosti má veľmi ďaleko od Lidl bundy
Môj predčasný Ježiško z crc. Zaujímavé že tretry objednané dobrý týždeň pred touto objednávkou ešte v nedohladne...
Nejaké termo na zimu a samozrejme ako by to bolo keby chýbala bunda
Všetko je XL a sadlo presne podľa tabuliek, len bunda je tesná na ramenách a rukách, ak máte niekto tieto partie svalnatejšie kúpu si premyslite. Na hrudi(112cm) akurát. Zniesol by som aj 2XL, ale už aj tu sú rukávy dlhšie ako by som potreboval(asi pavúčí strih na Froomeyho
Keby chcel niekto DHB zimný nákrčník tak správa, prípadne si ho dám zúžiť.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1306865.html#p1306865
Mašina je pre mladého, sám si ju platí (kua, chcel by som mať jeho brigádnický príjem a žiadne životné výdavky
https://www.mtbiker.sk/forum/post1306865.html#p1306865
Mašina je pre mladého, sám si ju platí (kua, chcel by som mať jeho brigádnický príjem a žiadne životné výdavky
Super, potom daj vedieť ako ten pekelný stroj šlape