Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
https://www.ephotozine.com/article/sigma-16mm-f-1-4-dc-dn-contemporary-review-31732
detto, ale skor taku hracku na hranie
...fotene na iso 12.800 tak trochu to je zasumene
možno áno, ale táto zimná vyzerá rovnako ako moja tímová svojho času, ktorá je na bike absolútne nevhodná, žiadna membrána, len sa dobre uvariť v tom.. ale ako voľnočasové alebo pracovné oblečenie ok, ale aj na takéto využitie by mohli používať kvalitnejšie zipsy, hlavný sa dosť často zle zapína a v zadu som mal vrecko na zips, ktorý sa mi raz zasekol a zrovna som tam mal kľúče od baráku, musel som sa k nim prerezať.
Aký návrh si dáš, taký ti urobia...
len si treba uvedomiť že to na tom tele až také široké teda nieje... každopádne sigma v poslednej dobe "válí" a púšťa von naozaj podarené sklá
A k tej kvalite...Mam od nich 5 membranovych bund,okolo 15 kratkych aj dlhych dresov a vela gati aj ostatnych veci...Vela kratkych dresov som len vyskusal a odlozil lebo ten material mi vobec nevyhovoval,ale na druhej strane niektore dresy su kvalitou a materialmi fakt spicka.Nosim dokola asi 3 z velmi priedusnych materialov.Bundy tak isto tato co som pridal k nej ako jedinej som nemal listok co je to za matros a ci to je membrana tak sa neviem vyjadrit ale vyzera ze bude extra tepla skor na turistiku ako vrchna tepla vrstva.Z vnutra je flis.Ale napriklad co mam windstoperky alebo membranove tenke bundy tak tie su fakt top ci na zimu alebo na jesen-jar a funguju bez problemov.Zips na niektorých veciach je horši to je pravda,teda v minulosti byval.Na tych najkvalitnejsich nohaviciach su take vlozky ze kvalitou konkuruju bontrager alebo castelli.
Ps:napr.tento dres co mam od nich je ako keby som nic nemal na sebe
https://www.cuore.ch/eu/en/mens-silver-s-sleeve-race-jersey-10062.html
Nechápem. To by stáli dva plášte 300€ alebo si myslíš, že o toľko je teraz ten bike drahší.