V červnu 2017 jsme za stálého deště vyjeli z Nové Sedlice na Kremeněc, bylo to spíš tlačení, než bikování, první den jsme dorazili do Bolnice, cesta byla celkem průchozí. Od Bolnice do Luptovskeho resp. Laboreckého průsmyku děs, jak píše miskozla, samé přenášení kol, stezka zarostlá, popadané stromy, nikdo to fakt nečistí
To okrem Janka Lukačišina nikto zo Sniny nejde na Čergovskú stopu ? Okrem neho , Igora Zajaca , Tomáša Kolesára a mňa som na evidencii pretekárov preteku nikoho známeho nevidel - čo to ???
Dnes som vybehol trochu vyvetrať hlavu po snehu....hore na Umárteho to ide celkom ťažko hlavne od odbočky na Biele kamene, je dosť namrznutá cesta a šmýka sa. Zjazdova som smerom na Z. Hámre, a kedže tým smerom bola neprejazdená cesta tak som sfúkol gumy, že to bude lepšie držať... až doma som zistil, že som zjazdoval na 0.8 bar sa mi aj zdalo, že to už je akési mäkké ale bolo pekne plus na slniečku aj celkom teplo
Exot
Ja som išiel hrebeň zo Sedlice až na Duklu, ale to bolo aspoň pred 12 rokmi. Hrebeň od Kremenca po Balnicu je ok, jazdí sa často, ďalej sa takmer vôbec nechodí, takže prejazdnosť bude isto problematická. Navyše nie je nijako zvlášť zaujímavý. Radšej skombinuj hrebeň polonin a vihorlatskych vrchov.
marians , vďaka, tento rok asi nie, ale raz sa tam dúfam dostanem.
Sa vždy pousmejem, keď tu niekto spomenie, že nejaký úsek je nezaujímavý, bez výhľadov a podobne. Žijem nejakých 13 rokov v krajine, kde je minimum lesov a strašne mi chýbajú. Keď som doma v slovenských lesoch, tak som ako zver vypustený zo zajatia na slobodu. Neviem sa toho nabažiť. Vtedy mi nič nepríde nezaujímavé
Kedysi dávno som šlapal z kremenca cez sn. kameň, m. oko, vihorlat.. Pri m. oku som jednu noc stanoval, nachliapaní poľovníci tam robili v chate div. guláš aj ma naň volali. No ja som si radšej sprchu vypýtal.. Potom som v dažďoch blúdil pralesmi a vojenskými priestormi okolo Vihorlatu, no zážitok. Nakoniec som nejakou dlhou úzkou dolinou šlapal z lesov a nikde nebolo miesto na stan, iba na takej hrádzi, čo tam na potoku bola. A v noci pri zaspávaní zrazu jasné svetlo v stane a zvonku niekto volá: "kto mi to tu spí na česlách? " Strýco prišiel skontrolovať vodárničku, ale nevyhodil ma.. Alebo inokedy ma úplne neznámi ľudia nechali u seba prespať, ráno pred odchodom mi ešte pštrosiu farmu ukázali. Len pekné spomienky zostali..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
www.strava.com/activities/1377263657#comments
http://www.sports-tracker.com/workout/miskozla259/5a6c5473205b9b7290f72da4
https://www.facebook.com/sninskesingetracky/?ti=as
Ja som išiel hrebeň zo Sedlice až na Duklu, ale to bolo aspoň pred 12 rokmi. Hrebeň od Kremenca po Balnicu je ok, jazdí sa často, ďalej sa takmer vôbec nechodí, takže prejazdnosť bude isto problematická. Navyše nie je nijako zvlášť zaujímavý. Radšej skombinuj hrebeň polonin a vihorlatskych vrchov.
Sa vždy pousmejem, keď tu niekto spomenie, že nejaký úsek je nezaujímavý, bez výhľadov a podobne. Žijem nejakých 13 rokov v krajine, kde je minimum lesov a strašne mi chýbajú. Keď som doma v slovenských lesoch, tak som ako zver vypustený zo zajatia na slobodu. Neviem sa toho nabažiť. Vtedy mi nič nepríde nezaujímavé
No urcite
Presne tak