Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Akcia -15% Lezyne E-BIKE CLASSIC HB STVZO E800 svetlo na elektrobicykel
94,99 €
-15%
MOC 140 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Netrapi ma kto kolko na mojom nakupe zarobi - nakupujem pre seba, a rozhodujuci je jedine uzitok ktory z nakupenych veci mam.
mne stojí nesranie sa za vyššiu cenu - a to som si, samozrejme, prešiel 10 rokov dozadu aj ťingťong štádiom (lebo iné nebolo)
infini s 300lm by nestacilo?
mam to doma a je to velmi dobre svetlo, hlavne lahke, ma aj drziak na suchy zips ktory je na prilbu a mne to drzi velmi dobre, akurat to ma vstavanu baterku, 300lm a vydrz tesne pod 2 hodky na plny vykon, infini super lava stoji tak do 30€ na slovensku
infini ma drziak rovnaky ako gopro takze sa da kupit v cine dost vela nahrad a typov
Ali 1
K tomu by sa hodilo kupit aj kolajnicky a plastovymi stahovacimi paskami ich dat na helmu natrvalo.
https://gunfire.pl/product-eng-1152206013-Helmet-Mounting-Rail-Black.html
Nič v zlom, ale toto: https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/svetla/zadne/lezyne-zecto-drive-led-zadne-svetlo.html
som kupil z číny asi za 6 dolarov.
Vycajlovať za to 35 eur aj s poštovnym je *****svo a zlodejina zaužívana v tejto zlodejskej republike. Svetlo na gumičke, stačí o niečo zachytiť, spadnuť, nahoda je blbec. No a dať za svetlo denny, poldenny zarobok je dosť od veci.
Original za 35 a Cina je 100 a 1. Mam aj origo aj Cinu. Cinanci to nevedia ani poriadne ofejkovat.
O com je tychto par komentov? O hovne. Su drahsie svetla aj lacnejsie. Nelutujem jedine euro z tych 45, co ma stalo Zecto Max. To prve bolo nakoniec darovane cloveku, ktory bol z neho nadseny, na SVK sa nedalo kupit druhe, tak pomohol Merlin. Nie kazdy je taky bohaty, aby si kupoval lacne veci..
Tak dajako to robia.
To, co robi napr. Force, robi aj Kellys a x dalsich. Ok, z Ali kupis za 1,50, tu za 13. Do tej koncovej ceny vstupuju ine naklady. Doprava, clo, dan, zamestnanci Force, reklama, zisk, prenajom priestorov, marze dovozcu, predajcu atd. Je vela tovarov, kde nie je cena 90nasobna, ale zisk po odratani nakladov je nielkolkotisic nasobny. A ludia to kupuju ako blbi, lebo je to pre nich stale lacne. Taky je trh. Kto chce, kupi, kto nie, kupi inde. Keby si to predaval ty, tiez by si o sebe pisal, ze si zlodej a predavas draho, hm?
Edit : svetelna posta plati dopravu, dane, clo, odvody, mas 2 rocnu zaruku. Ty z Ali nic z toho. Ci?