Ja som presiel na 5 hlavne kvoli stabilizacii obrazu. A musim povedat ze rozdiel vidim kedze to viem porovnat. Kvalita obrazu je inac skoro totozna. Ale 4-rka je stale dobra kamerka, takze urcite si neurobil zle ked si ju kupil.
Daggerexot prislo mi to za cca tri tyzdne. capli to na colnici a jednoducho prisiel list, poslal som udaje, preclili a na poste som zaplatil.
Ked objednavat tak objednavajte z Gearbestu. Vsetky naklady spojene s colnicou vam preplatia. Niekedy je aj kupon na ten gimbal na cenu 120 eur. treba sledovat.
trosku sa toho bojim, najradsej by som si to kupil na sk. povodne som chcel tento gimbal ale vsimol som si, ze akosi ma "problem" s horizontom. videl som niekolko videii, kde napr. namontovany na aute v zatackach padal-stupal na krajoch horizont. porovnaval som to s riderom-m a tam som si podobny jav nevsimol. ale na sk rider-m predava jedna spolocnost (viac som nenasiel) na mail neodpovedaju a skladom maju len jeden ks....tak mi pridu takí šuflikanti...ja som kedysi stravil par chvil na colnici. bud sa zastupujes sam. urobis si jcd. vypocitaju ti colny dlh a po zaplateni tovar uvolnia. mne sa uz jcd robit nechce, musel by som sa nechat zastupovat. to stoji tiez nejake love plus dph a to si myslim uz bude suma akokeby som to kupoval na sk ? ci ?
tiez som mal problem s tym horizontom...kameru treba pekne vybalancovat na gimbale inak ti bude toto robit. Ked je zle vybalancovane tak pocut na videu motorceky a je to potom aj trosku roztrasene. tu to trosku vidno https://www.youtube.com/watch?v=gTTrAqA9VlE
tak na slovensku ide ten gimbal od 219 a viac. pre mna ako pre studenta sa stale oplati brat veci z ciny a to aj ked platim colnici
hm...mas pravdu. to video je rozrasene....az zaberie vsetku moju pozornost na to....ale to mi pride neakceptovatelne....co si predstavujes pod takym pojmom vybalansovat ? ved ten gimbal ma nejaky housing aked tam vlozim kameru na doraz....tak cakam, ze je to vsetko....ci je k tomu aj nejaka sada mikrozavazi ? na ten balance ?
Na gimbale sa jedna os posúva a s ňou si nastavujes to vyváženie. Keďže ja mam hero 5tku ktorá je kus robustnejsia oproti tým starším tak aj motorček ma väčšiu robotu. Musel som nalepiť mincu nech je to pekne v rovnováhe...ešte sa s tým musím poriadne pohrať
mikab a co tak napisat, aku mas kameru?
ak pises o tej pridavnej baterii na gopro session tak mas pravdu, na nic ine ti to pasovat nebude, iba na gopro session.
tak powerbanka by mala byť na všetky rovnaká nie ? ale mám lamax x10, ale aj tak si myslím že to nie je moc podstatná informácia
vcera na vyjazde na bezkach sa mi stalo uz druhy krat, ze sa mi odlepil mount na gopro z bezky....myslel som si, ze ten prvy, ktory som tam prilepil bol stary (mam aj GoPro 1) ale druhy mount som uz daval od kamery GP5 a ten stary byt nemohol. ten mount ani nebol zatazeny kamerou. v teple drzal ani kliest a v zime odpadol do 2 minut. na lyziarskej helme mam mount uz par rokov a tam drzi i par krat ma takmer sundal konar na freeride v lese, roztrhol som pritom windshield ale mount drzi. na bezke nie...
pre radoby vtipnych podotykam, ze som ho nelepil na sklznicu....
neviem, co s tym ? cupsuction sa nezmesti a surfexpansion plate uz vobec nie....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako je na tom hlasove ovladanie? Funguje to?
GoPro Hero 5 black 239 eur
GoPro 5 session 176 eur
Doobeda bola obmedzena akcia na nemeckych strankach 222 eur za Hero 5 black
https://www.eglobalcentral.eu/cameras/compact-cameras/#/product/19138
edit: už objednané
a kto ti to precli ?
edit: už objednané
Pozerám, že aj eglobal a tobydeal (asi aj ebay) by mali mať podobné ceny. Ale neviem, čo sú to za firmy. Raz sa možno ku kúpe toho gimbalu dokopem
Ked objednavat tak objednavajte z Gearbestu. Vsetky naklady spojene s colnicou vam preplatia. Niekedy je aj kupon na ten gimbal na cenu 120 eur. treba sledovat.
s preclenim nieje problem, horsie je, ze niekedy kvoli tomu treba ist na colnu postu do BA napr.
tak na slovensku ide ten gimbal od 219 a viac. pre mna ako pre studenta sa stale oplati brat veci z ciny a to aj ked platim colnici
..a to prave u mna nepripada do uvahy.....to by som musel usetrit 1000€ a nie par desiatok....
ak pises o tej pridavnej baterii na gopro session tak mas pravdu, na nic ine ti to pasovat nebude, iba na gopro session.
tak powerbanka by mala byť na všetky rovnaká nie ? ale mám lamax x10, ale aj tak si myslím že to nie je moc podstatná informácia
mimochodom, mam na predaj Garmin Virb s mnozstvom prislusenstva
https://foto.bazos.sk/inzerat/83054743/Garmin-Virb.php
pre radoby vtipnych podotykam, ze som ho nelepil na sklznicu....
neviem, co s tym ? cupsuction sa nezmesti a surfexpansion plate uz vobec nie....