cawte
v poslednom case uvazujem o kupe nejakeho cestaku. nechcem nic drahe, skor s tych uplne najlacnejsich kategorii lebo na ceste nejazdim az tak vela. takze poradte nieco.
Počuj, Prehadzovač, teraz si si to tu posral... Vieš, čo tu bude zajtra príspevkov proti tebe?
Ja síce tiež radšej počujem svišťanie poriadne nafúkanej galusky na asfalte ako mlaskanie blata pod tlstými gumami, ale som tolerantnejší - myslím si, že cesta je základom cyklistiky a ostatné druhy sú len nadstavbou. A strpím aj takých, čo si myslia, že bicykel bol vymyslený na poskakovanie. Stále sa však čudujem junáčikom, čo sa preháňajú po lese a myslia si, že vrcholom jazdenia je jazda na hojdačke. A pritom sa na hojdačke nikdy nenaučia jazdiť, maximálne tak spúšťať z kopca, ale ešte aj pri tom spúšťaní budú mať zlý posed, budú sa na kole mykotať a triasť a nebudú vedieť jazdiť rovno.
A ešte niečo - to akože dubničania alebo žiarania majú chodiť jazdiť na Záhorie???
Babu nám závidia všetci... Prídem z výjazdu, manželka sa ma opýta: kde si bol? Na Babe... Druhý raz to isté... Tretí raz už len odvrkne - furt len na tú Babu chodíš... A potom si cyklista nájde frajerku, príde od nej domov, na klasickú otázku smelo a hrdo pozrie manželke do očí a bez zaklamania odpovie: na babe...
Tak Babu nám z tohto dôvodu dubničania závidia. Lebo oni môžu manželke na otázku odpovedať - na Homôlke. A hľadaj si frajerku s menom Homôlka...
to JoKo tak teraz si ulahodil mojmu srdcu tym vychvalenim ziletiek no nieje nad dobru trasu ako u nas Čertovica alebo Lom nad Rimavicou uz sa tesim kedy si pojdem tie krasne cesty zamakat. no chodim aj do Gabcikova a tam si dam tak par razy za rok po hradzi ale ako uz bol spominany ten vietor no je to super zazitok ale niet nak krasne asfaltky v poriadnych horach.
to all moj prvy cestak co mam teraz je amulet preto chcem nieco lepsie ako je MERIDA. podla mna ako sa hovori ze lacne je na hovno nech si kupi demu najnizsej rady co je za 7500 alebo pouzite ale na to by som nevsadil
Počuj, Prehadzovač, teraz si si to tu posral... Vieš, čo tu bude zajtra príspevkov proti tebe?
Ja síce tiež radšej počujem svišťanie poriadne nafúkanej galusky na asfalte ako mlaskanie blata pod tlstými gumami, ale som tolerantnejší - myslím si, že cesta je základom cyklistiky a ostatné druhy sú len nadstavbou....
sranda musi byt...po horach mam odjazdene dost a to stym posedom a jazdou mas pravdu...raz to bol oaj vo vele vysvetlovane ako jazdit...to ma dost pobavilo asi ako recept na spravnu chodzu
baba je naj rad si na nej zajazdim
ale aj certovica je fajn ale hlavne z liptovskej strany mi prisla narocnejsia aj ked to bolo mozno uz aj tou unavou...a na strbske sa ide zle to je fakt..jak vyvalalo tie stromy clovek furt vidi tu cestu predsebou
aka je tu vlastne povodna tema? myslim ze sme sa dostali hlboko OT
u nás jediný fajn kopec je cesta slobody v tatrách až na štrbské, ale sa mi to zdalo nejaké slabé.asi som veľmi dobrý inak tu ešte máme pár kopčekov na severo- východe, ale ta kvalita asfaltu je na zaplakanie.aj v tých tatrách.
a aby som enbol tak OT tak nič iné ako bazar v tej cene by som nebral.sám mám za 9000 jazdenú meridu 905 starší ročník, ale na moje potreby uplne postačuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja síce tiež radšej počujem svišťanie poriadne nafúkanej galusky na asfalte ako mlaskanie blata pod tlstými gumami, ale som tolerantnejší - myslím si, že cesta je základom cyklistiky a ostatné druhy sú len nadstavbou. A strpím aj takých, čo si myslia, že bicykel bol vymyslený na poskakovanie. Stále sa však čudujem junáčikom, čo sa preháňajú po lese a myslia si, že vrcholom jazdenia je jazda na hojdačke. A pritom sa na hojdačke nikdy nenaučia jazdiť, maximálne tak spúšťať z kopca, ale ešte aj pri tom spúšťaní budú mať zlý posed, budú sa na kole mykotať a triasť a nebudú vedieť jazdiť rovno.
A ešte niečo - to akože dubničania alebo žiarania majú chodiť jazdiť na Záhorie???
Babu nám závidia všetci... Prídem z výjazdu, manželka sa ma opýta: kde si bol? Na Babe... Druhý raz to isté... Tretí raz už len odvrkne - furt len na tú Babu chodíš... A potom si cyklista nájde frajerku, príde od nej domov, na klasickú otázku smelo a hrdo pozrie manželke do očí a bez zaklamania odpovie: na babe...
Tak Babu nám z tohto dôvodu dubničania závidia. Lebo oni môžu manželke na otázku odpovedať - na Homôlke. A hľadaj si frajerku s menom Homôlka...
Ja síce tiež radšej počujem svišťanie poriadne nafúkanej galusky na asfalte ako mlaskanie blata pod tlstými gumami, ale som tolerantnejší - myslím si, že cesta je základom cyklistiky a ostatné druhy sú len nadstavbou....
sranda musi byt...po horach mam odjazdene dost a to stym posedom a jazdou mas pravdu...raz to bol oaj vo vele vysvetlovane ako jazdit...to ma dost pobavilo asi ako recept na spravnu chodzu
baba je naj rad si na nej zajazdim
ale aj certovica je fajn ale hlavne z liptovskej strany mi prisla narocnejsia aj ked to bolo mozno uz aj tou unavou...a na strbske sa ide zle to je fakt..jak vyvalalo tie stromy clovek furt vidi tu cestu predsebou
aka je tu vlastne povodna tema?
a aby som enbol tak OT tak nič iné ako bazar v tej cene by som nebral.sám mám za 9000 jazdenú meridu 905 starší ročník, ale na moje potreby uplne postačuje.