Kaktus tie ich spéšl handry dováža cez prahu (cyklo69), takže čo príde tam, pošlú do Bratislavy, v celku zúfalé, keď sa letná kolekcia objednáva v septembri ? a príde až koncom marca,
každopádne treba ešte vydržať, v každom obchode mi povedali že ešte čakajú oblečenie ...
Tak som zašiel na Vysokú v BA Privarovi a fajne nakúpil,
ešte sa chystám do Sportfulu na Budatínskej alebo ako sa to tam volá.
Poprípade Športservis, ale to je pre mňa buď na sobotu alebo zdrhnúť skorej z roboty.
Kde sa dajú kúpiť cyklooblečky Craft? Hudy ich nemá, pri otázke aký máte cyklosortiment, vytreštia oči ...
Kde sa dajú kúpiť cyklooblečky Craft? Hudy ich nemá, pri otázke aký máte cyklosortiment, vytreštia oči ...
uhm, v Hudy maju cyklo veci len batohy Deuter.. Craft na Slovensko dodava cesky Vavrys (www.vavrys.sk) - dodavaju veci chlapikovi do Trencina (v budove COOP Jednota pod sidliskom Juh), chlapik je dost ochotny (nerobim reklamu, len konstatujem), ked budes mat o nieco zaujem, co on momentalne v predajni nema, ochotne Ti to dovezie z Ciech (myslim, ze vravel, ze tam chodi kazdy tyzden), inaksie, ak by si chcel vacsi vyber, skoc do Ciech - do Luhacovic (nie je to az tak veeelmi daleko) - tam ma vlastne Vavrys - Craft "sidlo".. a tak.. len si moc nepozeraj craftacku svedsku stranku, lebo do Ciech (a teda aj ku nam) vsetko nevozia - skoda - to len aby si zbytocne nad niecim neslintal
Nie, nie, je to dres s dlh. rukávom, vpredu aj vzadu ma veľký znak NW, večer možno hodím foto. Ale ten čo spomínaš pokiaľ si ho dobre pamätám je vkusný
Hmm, ja by som si aj vybral aj z katalógu, to len moja žienka potrebuje obchytkať a skúšala si takmer vo všetkých obchodoch v BA, kraťasy a nič, ani jedny jej nesedeli, tak som chcel že kde ešte čo majú nech si vyberie a vyskúša.
Vo Viedni to isté, v Prahe som bol sám a v Brne sme ešte neboli, tak hľadám kde som ešte nezablúdil.
Dres a bundy to sa dá kúpiť aj z netu to viem, ide o gate s vložkou.
A nebojte, do TN je to takmer to isté ako Brno, takže asi pojdem tam.
ja by som si dres nekupoval z netu .. jeidne ak konkretnu znacku konkretny model ktory mam uz overeny ... inak je velkost dost velka loteria ... alebo som len tak tucny .. ktovie
ja by som si dres nekupoval z netu .. jeidne ak konkretnu znacku konkretny model ktory mam uz overeny ... inak je velkost dost velka loteria ... alebo som len tak tucny .. ktovie
Presne tak, na Marianskej som si kupoval gate BRIKO XL a sú mi v pohode, potom som kupoval ešte raz ale CASTELI a tie mi boli dobré M.
..a teraz tam vsetci pobezia a budu mat rovnake krasne dresy ako my...
neboj Dudo, minule som pozerala ponuku Svedov a uz tam neboli (dufam, ze uz ani nebudu), a snad sa aj tu uz minuli zasoby ved po najkrajsich babskych (a chlapskych, samozrejme) dresoch sa muselo len tak zaprasit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
každopádne treba ešte vydržať, v každom obchode mi povedali že ešte čakajú oblečenie ...
Tak som zašiel na Vysokú v BA Privarovi a fajne nakúpil,
ešte sa chystám do Sportfulu na Budatínskej alebo ako sa to tam volá.
Poprípade Športservis, ale to je pre mňa buď na sobotu alebo zdrhnúť skorej z roboty.
uhm, v Hudy maju cyklo veci len batohy Deuter.. Craft na Slovensko dodava cesky Vavrys (www.vavrys.sk) - dodavaju veci chlapikovi do Trencina (v budove COOP Jednota pod sidliskom Juh), chlapik je dost ochotny (nerobim reklamu, len konstatujem), ked budes mat o nieco zaujem, co on momentalne v predajni nema, ochotne Ti to dovezie z Ciech (myslim, ze vravel, ze tam chodi kazdy tyzden), inaksie, ak by si chcel vacsi vyber, skoc do Ciech - do Luhacovic (nie je to az tak veeelmi daleko) - tam ma vlastne Vavrys - Craft "sidlo".. a tak.. len si moc nepozeraj craftacku svedsku stranku, lebo do Ciech (a teda aj ku nam) vsetko nevozia - skoda - to len aby si zbytocne nad niecim neslintal
Napr. v Treklande na Vajanskom nabrezi (ale neviem, aky velky maju vyber, kupoval som si tam len cyklobundu a termo)
Ktorý červený? S tým srdcom, aortami a žilami?
no a je to vonku, missy vykecala vsetko o Crafte v TN (tiez som tam kupoval) a teraz tam vsetci pobezia a budu mat rovnake krasne dresy ako my...
2m4jk: v Treklande maju prd makovy z Craftu, (sem tam nejake zvysky)
Vo Viedni to isté, v Prahe som bol sám a v Brne sme ešte neboli, tak hľadám kde som ešte nezablúdil.
Dres a bundy to sa dá kúpiť aj z netu to viem, ide o gate s vložkou.
A nebojte, do TN je to takmer to isté ako Brno, takže asi pojdem tam.
Presne tak, na Marianskej som si kupoval gate BRIKO XL a sú mi v pohode, potom som kupoval ešte raz ale CASTELI a tie mi boli dobré M.
Moira, Vajnorská 98/B nielen funkčné oblečenie, ale i dresy, nohavice, ..
No asi uz tusim....
To su tie kocky pred plavarnou na pasienkoch?
Asi ano....
neboj Dudo, minule som pozerala ponuku Svedov a uz tam neboli (dufam, ze uz ani nebudu), a snad sa aj tu uz minuli zasoby
No tak asi ta bunda bola z tych zvyskov