Takych pribehov je bohuzial u nas velmi vela. Ale pozitivne je, ze ludia naberaju odvahu hovorit o tych svinstvach. Aj ked asi budeme musiet este dlho chodit na tie namestia, verim ze sa nam podari zbavit tejto pliagy. A najme by sa kazdy mal snazit zaposobit v svojom okoli aby sme nevymenili jednu pliagu za dalsiu, akurat zabalenu v zastave alebo nafarbenu do hneda.
Inaksi...co mate proti panovi Dankovi??...vadi Vam, ze chce trinaste platy???...inaksi mate problematiku??
Este mi povedz o akých 13tych platoch to hovoriš? O tych dobrovolných? Ktoré bude 99,9999percenta zamestnavetalov právom ignorovať? O tých, ktoré majú kratkozrakým zavrieť oči? To sú tie 13te platy, ktoré aj tak nikdo nikdy neuvidí? Tak to je vykon kapitán..
No, ja som bol na jednom pracovnom pohovore, a nádejný zamestnávateľ mi hovoril, že 13. plat sa strháva (1/12) z každej výplaty a na konci roka to dostaneš. Takže pekná ilúzia o 13. plate...
to je ale hnusna zenska ta jankovska, do basy s nou. Skvele ze postupne taketo veci plavaju povrch.
no inak skoncil Uber, taxikarske ***** vyhrali :/
este je tu aspon Hopin a Liftago
Takže protesty boli, žiadna zmena nenastala. Smutné. Nad Ficom, Kaliňákom sa ani nepozastavujem, ale aké herecké umenie predvádza Žitňanská, to je na Oscara. Navonok vystupuje ako kritik súčasnej vlády a podozrení na mafiu, ale pokojne súhlasí s krokom Bugára na rekonštrukciu vlády, hoci bola pred tým proti a kľudne zahlasuje za vyjadrenie dôvery novej vlády. Fuj, hnus. A Slovensko bude ďalšie 2 roky v prdeli - minimálne, lebo neverím tomu, že v 2020 sa dačo zmení.
Nič proti, ale máme na Slovensku stále 20% idiotov, takže Iron môže mať pravdu... stačí spomenúť Soroša a máš hlasy, či už hádžeš degešov do plynu, alebo nie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak by som bol spokojny.
Este mi povedz o akých 13tych platoch to hovoriš? O tych dobrovolných? Ktoré bude 99,9999percenta zamestnavetalov právom ignorovať? O tých, ktoré majú kratkozrakým zavrieť oči? To sú tie 13te platy, ktoré aj tak nikdo nikdy neuvidí? Tak to je vykon kapitán..
no inak skoncil Uber, taxikarske ***** vyhrali :/
este je tu aspon Hopin a Liftago
https://visolajsky.blog.sme.sk/c/480495/co-mozeme-cakat-od-noveho-ministra-vnutra.html
tolko idiotov tu zas nemame, kotlebova podpora fasizmu mu ubera hlasy
https://fici.sme.sk/c/20789720/kotlebovci-zmenili-logo-internet-im-vymyslel-vhodnejsie-vizualy.html?ref=fctit
TU neplati.