nech som hladal ako som hladal nenasiel som tu temu o foteni takze taku temu zakladam...a hned by som sa rad spytal, ze ako a kde nosite fotak na biku(ako ho chranite pred naraom atd.)...dik
Mam v hladaciku 2 sipky a bodku ktora sa rozsvieti ked je podla fotaku zaostrene. To ale neznamena ze je aj v skutocnosti zaostrene presne tam kde ja chcem. Pri narocnejsich scenach si to jednoducho chcem skontrolovat na vacsej obrazovke lebo tam to vidim lepsie ako v hladaciku.
no 14mm je uz extremny sirokac, to uz sa tazko pouziva... ja by som bral tak 18-20mm, idealne F3.5-F4, nech to ma do 300 gramov
...asi si pockam na facelift tohto sklicka copyrightstatic.bhphoto.com static.bhphoto.com
Ahoj,ako vsetko ok,fotky robi paradne. Chcem zatial prejst na nejaky kompakt napr.Sony A6000 aby som aspon nieco mal doma.
Najviac sa mi pozdaval z aparatov Canon 6D , ale uz keby som mal kupovat tak 6D II ale to uz je momentalne nad moj rozpocet ( stavba domu atd.)a aby ta 14tka bola nejak vyuzita, tak ju chcem pustit z domu...
Presiel z a6000 na A9 lebo sumelo? To je ako prejst z Fabie na Ferrari lebo netahala No ale jasne ked niekto na to ma tak preco nie. Mam stareho Nexa a som rad ze aj iso1600 sa da este pekne pouzit.
Nema bral.na to druhy uver...ale.tak.tiez foti svadby tak nejak sa mu to vrati ano doteraz odmietal nase reci ze rozdiel.v ff/ apac je nebe a dudy ...teraz si to nevie vynachvalit 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.dpreview.com/reviews/image-comparison?attr18=daylight&attr13_0=sony_dscrx10ii&attr13_1=sony_dscrx100m2&attr13_2=sony_a6000&attr13_3=apple_iphonex&attr15_0=jpeg&attr15_1=jpeg&attr15_2=jpeg&attr15_3=jpeg&attr16_0=100&attr16_1=100&attr16_2=100&attr16_3=32&normalization=full&widget=1&x=0&y=0
...asi si pockam na facelift tohto sklicka
Ahoj,ako vsetko ok,fotky robi paradne. Chcem zatial prejst na nejaky kompakt napr.Sony A6000 aby som aspon nieco mal doma.
Najviac sa mi pozdaval z aparatov Canon 6D , ale uz keby som mal kupovat tak 6D II ale to uz je momentalne nad moj rozpocet ( stavba domu atd.)a aby ta 14tka bola nejak vyuzita, tak ju chcem pustit z domu...