Pred tym islo o poverenie zostavenim vlady. Teraz ide o vymenovanie co specialnou novelou trhacieho kalendara zvaneho Ustava SR upravili este za Meciara ako reakciu na Kovacove kroky. Teda ak sa nemylim. Mozno ma niekto s lepsim pravnickym ci historickym vzdelanim upravi.
Jedna vec je reálny problém v Afrike (aká náhoda, že za tým extrémizmom proti bielym obyvateľom je marxistická strana...), iná vec je, ako ho od istej doby začali využívať servery, ktoré by sa dali pokojne priradiť do siete troll factory, aby cielene vyvolávali určité nálady. Netvrdím, že to nerobia šikovne, ale ten mechanizmus funguje tak:
Oni nás bielych vraždia a lynčujú = to sú tí škaredí čarní négri z Afriky = to sú tí zlí, zlí migranti, čo ich cez Lýbiu pašuje ten zlý dedulo Šoroško = poďme všetkých takých kolektívne nenávidieť.
Cielený výsledok? Podpora kotlieb, LePenoviek, AfD, atď. Tie články sa začali masovo a programovo objavovať, lebo tým ktosi sleduje konkrétny zámer a ten je zvyšovanie preferencií xenofóbnych, autokratických a fašizoidných strán. Však si len stačí pozrieť, ako sa tieto články v poslednom čase rozmnožili a kto ich vlastne najčastejšie šíri. Okrem Reflexu, ktorý je na krváky dosť zameraný, to budú najmä hlavnespravy, parlamentnilisty, atď.
Nedá mi nereagovať. Je zvláštne, ako sa pod tlakom médií vypolarizovala spoločnosť. Ak niekto - teraz mám by mysli konkrétne Pali65-ho dokáže takúto informáciu použiť ako argument pre absolútne nesúvisiacu tému (v tom článku na Reflexe sa EU spomína len okrajovo, a už vôbec sa tam nerieši prítok migrantov - tak si myslím, že sa zo spoločnosti absolútne vytráca kritické myslenie. Pali65, chcel by som vidieť, ako takto argumentuješ niekomu z tých farmárov 😏 Áno, je nešťastné, ak sa používajú termíny “beloch” či “černoch”, teda rasové členenie. No bohužiaľ, toto delenie na tých “dobrých” a “zlých” sa stáva čoraz viditeľnejšie, pre mna len ostáva otázka, kto reálne rozhoduje o tom, do ktorej kategórie sa má ten ktorý jedinec zaradiť. V tejto súvislosti mi nedá, aby som tu nespomenul dnešné články vo väčšine ruských médií, ktoré sa venujú vystúpeniu Rodčenkova pred CAS, v ktorom de facto spálil všetky svoje doterajšie vyhlásenia na margo “organizovaného štátneho dopingu” a podľa toho, čo som čítal, úspešne aj odpálil MacLarena, ktorý celú kauzu vyštartoval. A môžem povedať, že svojimi poslednými vyhláseniami len naštartoval ku poriadne štipľavým komentárom aj tu doteraz umiernenú časť Rusov, ktorí vnímali doping u nich ako vážny problém. A o to viac ma zaráža, že tie “seriózne” európske média, ktoré sa po úteku Rodčenkova do Rusov každý deň navážali, teraz tichúčko mlčia...
...
Cielený výsledok? Podpora kotlieb, LePenoviek, AfD, atď. Tie články sa začali masovo a programovo objavovať, lebo tým ktosi sleduje konkrétny zámer a ten je zvyšovanie preferencií xenofóbnych, autokratických a fašizoidných strán. Však si len stačí pozrieť, ako sa tieto články v poslednom čase rozmnožili a kto ich vlastne najčastejšie šíri. Okrem Reflexu, ktorý je na krváky dosť zameraný, to budú najmä hlavnespravy, parlamentnilisty, atď.
Niektoré veci môžu byť pravdivé aj popri sebe: že je tam dusno, ktoré by niekto mohol nazvať pred-genocídnou atmosférou (viď masáž davov pred Rwandou), že je táto téma akosi underreported vo veľkých svetových médiách, a že ju podľa očakávania zneužívajú propagandisti. A možno ten tretí jav je opäť značne uľahčený tým druhým, podobne ako pri iných "politicky nekorektných" témach.
A nie je náhodou podstatou toho všetkého násilie jednej skupiny ľudí voči druhej? Pritom násilie ospravedlňované absolútne pofidérne. Všetko ostatne sú podľa mňa len omáčky okolo.
ako ja necitam nejak Reflex, neviem ake clanky tam su... na Twitteri mam v sledovani Sichtarovu a toto je ocividne jej muz abo partner...kazdopadne to je celkom krute...
Reflex sa v tejto situácii objavil asi náhodne. Ale keď človek vníma jedným očkom niektoré médiá, ktoré majú v “popise práce” najčastejšie migráciu, Sorosa, NWO, Merkelovú a zrazu kolektívne spustia počas niekoľkých týždňov kanonádu článkov o rasistickom konflikte v JAR,to už človek spozornie. Dosť sa tam spomínalo,že “Západ mlčí”, ale keď potom viaceré vlády pohrozili, že prípadné vyvlastnenie fariem bez odškodnenia by viedlo k masívnym sankciám, to už tam taktne zamlčali.
Už nejaký čas sa venujem štúdiu propagandy a táto téma násilia voči bielym farmárom je vcelku bizarný jav. (Pritom vôbec netvrdím, že sa to nedeje, len poukazujem na to, ako to určité kruhy začali cielene utilizovať).
"Defense and political sources told Russia and the United States, following Iran's threats to react against attacks on their assets in Syria overnight, that if Iran attacks Israel from Syria, either itself or through its proxy Hezbollah, Jerusalem will not hold back and will respond forcefully, targeting Iranian soil."
tesim sa na prvy prispevok ktory povie ze izrael nemal co utocit na syrske uzemie
No tak co som ja pocul v osobnych rozhovoroch "z prvej ruky", tak v JAR to nevyzera dvakrat ruzovo a asi vacsina toho clanku bude kruta realita. Krajina je to nadherna, ale postupne odtial uteka kto moze...co viem, tak vela ludi tam predalo co sa dalo a odstahovali sa napr na Mauricius kde za 500tis kupili nejaku nehnutelnost a tym rovno dostali aj obcianstvo...niektori tam dokonca pokracuju v tom co robili v JAR, teda farmarcia.
Prednedavnom som mal tiez akesi nutkanie navstivit JAR a trosku pobikovat, ale preslo ma to hned po tom ako som si vypocul zopar zazitkov a teda nemam chut to skusat na vlastnej kozi ci je to pravda alebo nie :/
Btw, osobne poznam aj jedneho pana ktory parkrat vyhral Cape Epic v kategorii Masters, vlastni asi najvacsi cyklo obchod v JNB ( velkostou asi taky ako nase Hypertesca a podobne ), byva na celkom slusnej usadlosti nedaleko mesta, tak tiez so zaujmom sledujem ako sa ma a ako to v buducnosti uhra...
kolko palcov dole ma ten clanok o zaciatku Giro v Izraeli :/ a to urcite len preto, lebo Izrael. Ach jo, radsej uz k tomu nic viac nenapisem, inak by som mal ban!
Bude to krasne, mame sa na co tesit.
problém Izraela je asi v tom,že už majú len jediného nekritického zástancu a tým je Trump a problém je aj ten,že tá ich blbá sionistická politika odrádza aj tých ktorí ich ešte ako tak tolerovali.Ani šaškovanie Zemana im moc nepomôže.
Väčšinou je to tak,že domáce problémy sa zakrývajú vojnou a Netanjahu ich má teda dosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/583909/prezident-nespokojny-so-sakovou-nemam-pravomoc-ju-nevymenovat/?AT=wgt.article_clanok-najcitanejsie.c.x...A.
článok od Daga Daniša:
https://www.aktuality.sk/clanok/583965/komentar-daga-danisa-tu-trapnu-hru-treba-skoncit/?AT=wgt.article_clanok-najcitanejsie.c.x...A.
😁
http://www.reflex.cz/clanek/komentare/86722/vladimir-pikora-zastrel-sveho-belocha-bili-obyvatele-afriky-se-stavaji-lovnou-zveri.html
Oni nás bielych vraždia a lynčujú = to sú tí škaredí čarní négri z Afriky = to sú tí zlí, zlí migranti, čo ich cez Lýbiu pašuje ten zlý dedulo Šoroško = poďme všetkých takých kolektívne nenávidieť.
Niektoré veci môžu byť pravdivé aj popri sebe: že je tam dusno, ktoré by niekto mohol nazvať pred-genocídnou atmosférou (viď masáž davov pred Rwandou), že je táto téma akosi underreported vo veľkých svetových médiách, a že ju podľa očakávania zneužívajú propagandisti. A možno ten tretí jav je opäť značne uľahčený tým druhým, podobne ako pri iných "politicky nekorektných" témach.
https://twitter.com/Parsethenoise/status/954812370282598400
https://www.facebook.com/zuzana.hanzelova.1/posts/10213832579461357
"Polícia lekára chce vypočuť, aby im opísal čo všetko zistil na mieste vraždy on. Lekár výsluch ale odmieta z jediného dôvodu - žiada od polície a prokuratúry, aby si zadovážili doklad o zbavení lekára mlčanlivosti."
https://www.noviny.sk/krimi/329539-obhliadajuceho-lekara-ktoreho-odbornost-niektori-sudni-znalci-spochybnili-zastupuje-zakladatelka-cisteho-dna
Kto si este robil iluzie, ze tato policia je nieco schopna vysetrit tak odporucam precitat.
Už nejaký čas sa venujem štúdiu propagandy a táto téma násilia voči bielym farmárom je vcelku bizarný jav. (Pritom vôbec netvrdím, že sa to nedeje, len poukazujem na to, ako to určité kruhy začali cielene utilizovať).
https://twitter.com/nicholadrummond/status/990706774524268544
"WHAT DO THE SYRIAN AND UKRAINIAN CONFLICTS TELL US ABOUT CONTEMPORARY WARFARE AND A POTENTIAL WAR WITH RUSSIA?"
ak si do toho dame este aj skvele vyjadrenia Junckera z poslednych dni...
https://www.politico.eu/article/juncker-putin-russia-no-european-security-agenda-without/
raz za cas sice narazia ale...
https://nypost.com/2018/02/13/us-reportedly-killed-as-many-as-100-russian-fighters-in-syria-attack/
https://www.nytimes.com/2018/04/30/world/middleeast/strikes-syria-iran-israel.html
"Defense and political sources told Russia and the United States, following Iran's threats to react against attacks on their assets in Syria overnight, that if Iran attacks Israel from Syria, either itself or through its proxy Hezbollah, Jerusalem will not hold back and will respond forcefully, targeting Iranian soil."
tesim sa na prvy prispevok ktory povie ze izrael nemal co utocit na syrske uzemie
Prednedavnom som mal tiez akesi nutkanie navstivit JAR a trosku pobikovat, ale preslo ma to hned po tom ako som si vypocul zopar zazitkov a teda nemam chut to skusat na vlastnej kozi ci je to pravda alebo nie :/
Btw, osobne poznam aj jedneho pana ktory parkrat vyhral Cape Epic v kategorii Masters, vlastni asi najvacsi cyklo obchod v JNB ( velkostou asi taky ako nase Hypertesca a podobne ), byva na celkom slusnej usadlosti nedaleko mesta, tak tiez so zaujmom sledujem ako sa ma a ako to v buducnosti uhra...
Bude to krasne, mame sa na co tesit.
Väčšinou je to tak,že domáce problémy sa zakrývajú vojnou a Netanjahu ich má teda dosť.