U tundry mi najviac vadilo to opačne prehnutie,ktoré tlačilo na vercajch... Súdruh čo to navrhol bol asi žena
mam aj nejaku s vykrojenim tusim je na nej M7 napisane. ja som rad ze mi skoro vobec na nej vtak nebrni a ako som zacal jazdit santini nohavice tak nemam ani slabiny vysuchane. zo sporfulu som maval skoro do krvy.
Kvalitná vložka je najviac. Včera cez 5h jazdy v teréne a vercajch v poriadku aj všetko okolo...sedlo je alchýmia
Tak ono to ani taka alchymia nie je, ale ludia proste nechcu pocut ze na sedlo si treba zvyknut a zo zaciatku bude vzdy citit sedacie kosti na ktorych je cela vaha cloveka ( teda aspon toho zvysku nachadzajuceho sa nad sedlom )
...a potom to dopadne tak ze ludia hladaju kadeake ine tvary, pripadne maksie sedla a zrazu ich tie kosti az tak netlacia...len skoda ze to vacsinou nasledne tlaci na to co maju medzi kostami.
tak to mas velke stastie alebo uz umrtveny zadok ja som minuly rok jazdil specialized phenom a to bolo utrpenie, kazdy vyjazd a absolutna nechut na to vobec sadat (lebo som cakal kedy si zadok zvykne a on svina nezvykol), tento rok som kupil specialized henge a radost jazdit na nom
tak to mas velke stastie alebo uz umrtveny zadok ja som minuly rok jazdil specialized phenom a to bolo utrpenie, kazdy vyjazd a absolutna nechut na to vobec sadat (lebo som cakal kedy si zadok zvykne a on svina nezvykol), tento rok som kupil specialized henge a radost jazdit na nom
Tiez som zacal s phenomom a tiez si zadok nezvykol Mam aj henge, ale zdal sa mi byt az moc makky a asi najviac mi sadol avatar, ale tiez to nie je to prave orechove
no s tym vyberom sedla to prave az tak nemaju, kedze musia jazdit sponzora ale tiez porovnavat profika, ktory na tom sedle prezije vyznamnu cast zivota s nejakym hobikom, ktory si ide nohy pretocit...
v dnešnej dobe už každý výrobca robí také množstvo sediel, že výber je úplne v pohode...ak by aj nesadlo, čierna fixa zatrie všetko...tak ako aj kolesá, galusky a kopec ďalších veci...pointa je, že je to zatiaľ to naj, čo sa dá na bajku voziť...pod voľnými gaťami ju aj tak nevidno, ak sa niekto za to hanbí, tak nevidím dôvod ju nepoužívať...
Tak isto idem do volnych s vlozkou, hlavne kvoli presuvaniu napr vlakom kedze to vyzera skoro ako civil. Pri dobrom vybere a investovani je to modny doplnok
Je, no neboli stavané na hmotnosť. Na "full harde" dostávajú dosť zabrať, preto klasický výplet. Využil som náboje, ktoré mi ležali roky v krabici a namiesto prepletania som rovno spravil ďalší set.
EDIT: A ako sa hovorí, ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mam aj nejaku s vykrojenim tusim je na nej M7 napisane. ja som rad ze mi skoro vobec na nej vtak nebrni a ako som zacal jazdit santini nohavice tak nemam ani slabiny vysuchane. zo sporfulu som maval skoro do krvy.
Tak ono to ani taka alchymia nie je, ale ludia proste nechcu pocut ze na sedlo si treba zvyknut a zo zaciatku bude vzdy citit sedacie kosti na ktorych je cela vaha cloveka ( teda aspon toho zvysku nachadzajuceho sa nad sedlom
...a potom to dopadne tak ze ludia hladaju kadeake ine tvary, pripadne maksie sedla a zrazu ich tie kosti az tak netlacia...len skoda ze to vacsinou nasledne tlaci na to co maju medzi kostami.
s dobrym sedlom netreba nosit ziadne plienky
Tiez som zacal s phenomom a tiez si zadok nezvykol
EDIT: A ako sa hovorí, ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku.