Kategórie
Bike-techChudneme, priberáme, udržiavame... # komunita # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia # zdravie # výživa
Za seba poviem, že pár týždňov sa trocha snažím, ale výsledky zatiaľ nie veľmi oslňujúce. Aspoň som sa ako tak pod stovku zo 103 dostal. Ale, trpezlivosť ruže prináša, vonku je pekne, idem zabehať
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
savings PowerBar 5 Elektrolytes športový nápoj, 10 tabliet, mix príchutí, 2+1 zdarma
10,79 €
savings
MOC 19,49 €
-10% Sponser Electrolytes energetický nápoj, 10 tabliet, fruitmix
4,49 €
-10%
MOC 5,59 €
AONE Nutrition Stamimax Electrolyte elektrolytický nápoj, 750 g
od 29,99 €
MOC 30,38 €
-16% NUTREND MAGNESLIFE výživový doplnok, 25 ml, bez príchute
1,09 €
-16%
MOC 1,29 €
Odkedy som eliminoval alkohol na cca 1 pivo tyzdenne, nemam problem byt pod 80kg. Predtym o 3-4 kilka viac.
Skuste vypustit alkohol na mesiac a uvidite ako vam to zabere. Ak nezabere.....budte radi ?
edit: Ale keď tak uvažujem, tak po výjazdoch si zase dám miesto piva kofolu, neako pivo alebo radler. Tak možno aj to to robí.
https://gazduj.etrend.sk/clanky-gazduj/obsah-cukru-horalky-margot-foto.html
https://gazduj.etrend.sk/clanky-gazduj/obsah-cukru-horalky-margot-foto.html
Teraz som mal po dlhej dobe na výjazde 2 dni po sebe 0,5l capovanej kofoly. Neviem pochopit, preco som ju tak dlho ignoroval, ked je tak dobrá. Ja vul
Dovolím si oponovať. IMHO nie je jedno či kalórie niekto príjme z rýchlych cukrov alebo napr.z vareného vajíčka. Inak by športovcom bolo jedno čo jedia
Pri výjazde to spalis. To nerieš
Najhorsie je sladké večer pri tv. To všetko ukladá
Tazko sa diskutuje, ked ja hovorim o "A" a ty o "B". V podstate s tebou suhlasim, ale zase netreba sa obávat cukrov a sacharidov, z nich sa ako takých nepriberá. Samozrejme, ak niekto vypije liter koly dajme tomu pred spaním, tak to neni ideál. Ale rovnako neni ideál, ked si dá 5 vajec alebo balík orechov. Preto hovorím, že je v zásade jedno aký zdroj.
Inak to tvoje "IMHO" mi dost trhá uši, ale tak ok. Na dámu v rokoch "IMHO" zvláštne vyjadrovanie
Najhorsie je sladké večer pri tv. To všetko ukladá
Neni to uplne pravda viz moj prípad. Ja si pravidelne dam vecer sladké (banán, cokoládu aj koblihu), ale aj slané (čipsy apod.) a som zo 70 na 64kg. A vieš prečo? Lebo som za celý den v deficite (matematika). Ak samozrejme niekdo je už v prebytku (opat matematika), tak je jedno, či zje "večer u TV" tabulku čokolády, koblihu, balík čipsov alebo pár vajíček. Ani jedno neni ideál.
To je moj sukromný názor na základe vlastnej skusenosti, aby bolo jasné.