Ako hovorím - Strava mala význam asi týždeň, kým sa o nej od športovcov nedozvedeli tabletové detičky, pre ktoré je všezahŕňajúce cheatovanie jediným spôsobom, ako veci robiť.
Rebricky na strave nemaju moc zmysel uz z toho titulu, ze sa tam miesaju cyklisti, ktori jazdievaju zavodne a amateri. Pre vacsinu amaterov su casy profikov nedosiahnutelne.
scarinko Presne, vlacikovi flakaci, ktori sa vyvazaju .
tak na strave si treba vsimat hlavne PR - na to je dobra. ty vies v akom stave (hlavne MTB segmenty) bol dany usek ked si to siel, ci fukalo a pod. a porovnavas sam seba.
a utieranie lavou rukou nebolo veru bohvieco - hlavne ked sa ti pritom hybali kosti v pravom ramene ale to je uz zamnou
momentalne mam zasitu cicinu - ako dlho sa hoja hlboke rezne rany?
nepchal nikam - lahol som vcera na rovine v miernej zakrute - minimalne oskreniny - ale bud som sa napichol na rajdy ktore mi stocilo (plastova esi koncovka) alebo podlozka nad predstavcom (uz aj to pojdem dat spilit tento tyzden). rychlost pred padom 19km/h dla GPS. roztata koza v mieste kde zacina penis - 2cm sirka hlbka az na vnutornosti. dost hnusny pohlad. 2 stichy.
"vnútornosti"
kedysi +/- to isté, ešte na favorite som si natrhol miešok o tú debilinu z pružinovej ocele ktorá držala o rám bovdeny
čo bolo zaujímavé, videl som šeckých svatých, aj keď som ateista, a čo je ešte podivnejšie, boli medzi nimi aj Šiva, Višnu, Quetzalcoatl, ba aj hromovládny Zeus! takže katolicizmus zjavne neplatí
Celkom sranda učiť sa používať len ľavú ruku... Hlavne na toalete
Tiez aj moj si "pochvaluje" 😀
A najlepsie je ze komanduje, odrez mi chleba, natrichleba, sprav kavu, zaviaz mi snurky. A vcera chcel umyt lavu pazuchu 😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj nejaké foto ako ťa doviazali 😂
Už vieš či tá idu drôtovať alebo nie?
Ja s ľavou rukou nemám problém, horšie je na tom pravá ruka
Inak super pocit o 1s tromfnúť KOM v závese za kamiónom pri rýchlosti 67km/h
scarinko Presne, vlacikovi flakaci, ktori sa vyvazaju
a utieranie lavou rukou nebolo veru bohvieco - hlavne ked sa ti pritom hybali kosti v pravom ramene
momentalne mam zasitu cicinu - ako dlho sa hoja hlboke rezne rany?
nieco taketo?
kedysi +/- to isté, ešte na favorite som si natrhol miešok o tú debilinu z pružinovej ocele ktorá držala o rám bovdeny
čo bolo zaujímavé, videl som šeckých svatých, aj keď som ateista, a čo je ešte podivnejšie, boli medzi nimi aj Šiva, Višnu, Quetzalcoatl, ba aj hromovládny Zeus! takže katolicizmus zjavne neplatí
Tiez aj moj si "pochvaluje" 😀
A najlepsie je ze komanduje, odrez mi chleba, natrichleba, sprav kavu, zaviaz mi snurky. A vcera chcel umyt lavu pazuchu 😂
Vid napr. zavazovanie snurok