Ked mas 168 urcite ber 27,5 , 29 kola su celkovo pre vyssich jazdcov ale to musis skusat kazdy ram ja som vyskusal vsetky niektore mi sedia niektore nie ja zase najvacsi problem mam u kellys 21 velky 19 maly ram ....ostatne znacky v pohode , ono pod 1000 eur je to vsetko zaklad ale vzdy lepsie rs recon ako sountour xcr no a Manitou neviem , jeden pise kvalita druhy zasi ze nie ....neviem ...
Mam xcaliber 9 (2016) napisu ti svoje zkusenosti ..... ve slozitejsim terenu pada retez, lockout po urcite dobe prestane lockoutovat, resp. neni rozdil v otevrenem a uzavrenem stavu, rafky co tam jsou nejdou predelat na tubeless, prestoze je na nich napsane TR Po 10tis km ten bike stale jeste drzi pohromade a to dostava radne kapky
Caute,
Naskytla sa mi celkom zaujimava ponuka. Som rozhodnuty sice pre Kellys Gate 50 2018, ale chcem vediet aj Vas nazor...Mam ponuku na Gate 70 2018, a rozdiel medzi tymito bicyklami je 69€ (Ci radsej v tej cene si dokupit doplnky?)
Diky
Ale aká je pridaná hodnota. Rozdiel nezisti a kupovať len preto lebo je to výhodnejšie ako kupovať samostatne ma vyznam iba vtedy ak by to chcel meniť.
v dvoch obchodoch som sa informoval ci je mozne ho objednat v gunmetal farbe v 19,5" a povedali ze uz nie je nikde na skladoch a nevedia ho objednat ani z holandskych skladov, jedine mam skusit ci ho nenajdem skladom este v nejakom obchode
Zdravím chcel by som sa opýtať, za každú radu budem vďačný. Staré ctmko už nie je funkčné tak by som chcel skúsiť niečo úplne nové, novej značky. Mal by to byt Hardtail v cene do 1100€ maximálne. Mám rad horskú cestu, rôzne zjazdy a ani náročnejší terén mi nerobi problém. Na druhej strane nemal by to byt niaky DH pretože občas s tým chcem vyjsť aj na asfalt. Mám vyhliadnuty od značky Rock Machine https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/rock-machine-blizz-40-275-model-2018.html
Momentálne u mna dominuje Rock Machine i keď najradšej by som bol za vzduchovu vidlicu.
+- takúto mám predstavu. Bol by som vďačný za funkčnú prednú vidlicu, kolesám sa nebránim ani 27,5+ ani 29 no predsa mi príde tie 27,5+ ako lepšia voľba poprípade aj v tom mi môžte poradiť. Výšku mám 187cm pri váhe 85kg. Ďakujem za odpoved
Jedinému tomu kellysu nie je čo vytknúť a je pomerne solídne ohádzaný. Vyššie spomínaný rockrider je na tom ešte lepšie a má 1x11, čo by som ja osobne považoval za výhodu, ale to je individuálne. Pružinovú vidlicu v tejto cene určite nie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len stale neviem do coho ist ..
Naskytla sa mi celkom zaujimava ponuka. Som rozhodnuty sice pre Kellys Gate 50 2018, ale chcem vediet aj Vas nazor...Mam ponuku na Gate 70 2018, a rozdiel medzi tymito bicyklami je 69€ (Ci radsej v tej cene si dokupit doplnky?)
Diky
X caliber 2018 vidim skladom v oboch farbách 😀
Ďalej https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/ghost-kato-77-grey-yellow-model-2018.html
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/kellys-gate-50-29-model-2018.html
Momentálne u mna dominuje Rock Machine i keď najradšej by som bol za vzduchovu vidlicu.
+- takúto mám predstavu. Bol by som vďačný za funkčnú prednú vidlicu, kolesám sa nebránim ani 27,5+ ani 29 no predsa mi príde tie 27,5+ ako lepšia voľba poprípade aj v tom mi môžte poradiť. Výšku mám 187cm pri váhe 85kg. Ďakujem za odpoved
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 € -26%
MOC 1 389 €https://m.decathlon.sk/p/8405438_mtb-xc-500-29quote-cerveny.html
https://www.merida.sk/horske-bicykle/bignine-xt-edition-4