Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
posledný komentár: 6. 10. 2011 o 15:21
posledný komentár: 27. 10. 2009 o 17:49
no som zhresil a mam asi tyzdnovu pauzu
ze sa ti to chce na tom trenazeri jazdit
Bol som 120 km od Žiliny - rodina,sviatky, ale môj športový duch tam určite s Tebou bol
Som rád, že sa ozval aj charlie aj kopty aj Lord Klaymen aj ostatní. Všetci sa tešíme na to, že vyrazíme do prírody pri trochu normálnejšom počasí. Lord písal, že išiel trénovať do lesoparku. Stretávaš tam aj takéto milé stvorenia ako ja skoro každé ráno ???
takze budem si musiet este chvilu pockat kym sa pocasie umudri a bude sa dat prejist trasa fatranskeho cyklomaratonu...
takze budem si musiet este chvilu pockat kym sa pocasie umudri a bude sa dat prejist trasa fatranskeho cyklomaratonu...
Ešte pár dní a malo by to byť v pohode.
charlie, som rád, že si sa aspoň pokúsil prejsť martinsko-vrútockú stranu.
charlie, terry - dá sa, dá sa,
Fotiek z úseku Strečno - Stráňavy mám asi 85. Táto je asi zo strednej časti a maratón pôjde po trávnatej ceste okolo posedu a šikmo sa tiahne stále okolo lesa smerom na Polom.
ohladom tych tretier, clovece to ti je bohovina, uz davno som ich mal mat
Teším sa, s Tebou pôjdem rád. Ale nie som nejaký rýchlik
hlavne to naplánujte v miernom tempe nech sa môžem pridať
hlavne to naplánujte v miernom tempe nech sa môžem pridať
Paráda, máme tretieho do mariášu
ok, uz teraz sa tesim
kiriho pribalim do batoha
Tak keď SKICOOL tak aj ja nemôžem chýbať aspoň Vám úkážem celú trať.
aj JA aj JAAA! cem ísť!!!
Múdre a prorocké slová. Nedal som si dnes povedať, sadol na čistučký a vymastený bike a hor sa do hôr. Chcel som ísť do sedla Javorina, ale tam sa chystá Lord Klaymen. Otočil som to do Višňovskej doliny, ale skončil som po pár sto metroch, viď foto. Zima sa vrátila do hôr. Prebehol som teda aspoň trasu Višňové - Stráňavy - Višňové a frnk domov. Na ceste bolo toľko kaluží a blata, že som prišiel špinavý ako divá sviňa.
Stretnutie a tréningy platia. Chystám podrobne textom a fotografiami spracované trasy, aby si to prípadný záujemca mohol kedykoľvek nezávisle prejsť.