Tam, kde nemozes pouzit klasicke upnutie za ram, tak mas na vyber bud upnutie za osku vidlice alebo za predne koleso. Ak si vsimnes, ako je konstruovany Ripley okolo stredu (karbon a nedostatok miesta na upnutie kvoli kosiku a lankam), tak vela moznosti na trhu nie je... PhilJ to vystihol tiez dobre.
Bike vozievam v kufri. Kedze ale pribudol maly cervicek, tak biky pojdu na strechu k truhle a kufor bude vyhradeny pre cyklovozik/kocik.
roman a na gulu dozadu by si nemal lepsie? lebo dat hore na auto bike bude hooodne vysoko a asi aj narocne do toho mechanizmu upnut, pri klasickom thule za ram to byva uz len tak tak ze obcas treba aj vypomoc dalsieho cloveka
Nemam gulu.
Tu to ide pomerne lahko, pretoze ten prvy obluk iba vyklopis do krajnej polohy a zasunies do neho predne koleso, pricom tam bike drzi. Potom staci len vyklopit druhy obluk, zafixovat v ho v tom prvom a nasledne ho pritlacit k pneumatike.
Dnes dorazili nove papucky na cestu. Moje prve cestne tretri po takmer 100 000 km odjazdenych kilometroch 😁. Nedoniesol ich kurier ale kamos z Livigna za velmi zaujimavu cenu.
Dnes sa mi stalo, že mi v balíku z tunajšieho e-shopu chýbala jedna vec.
Objednával som viac položiek.
Priložená fotka je od mtbikeru pred zabalením do krabice a jej odoslaním.
Preberal som to v obchodnom centre Tulip v MT na dodacom mieste Parcelshopu. Obsah zásielky som zbežne pozrel a preložil do pripravenej tašky, krabicu som roztrhal a zahodil hneď tam. Bol som pešo a balík som v rukách nechcel niesť. Až o päť minút som prišiel na to, že jednu dôležitú položku som tam nevidel.
Po príchode domov a po kontrole som zistil, že jedna položka - podsedlová brašňa Topeak - chýba. Tiež CO2-pumpa Weldtide mala roztrhnutý papierový okraj, no nič z nej nechýbalo.
Balík bol zvonku neporušený, prelepený štandardnou mtbiker páskou, ktorá poriadne držala (mal som so sebou vreckový nožík). Nepozeral som to však nejako dôkladne, možno tam bola aj iná páska rovnakej farby bez loga mtbiker. Isté však je, že krabičky s dušami - podľa fotky pôvodne stiahnuté spolu s brašňou vo fólii - boli uložené bez fólie voľne, nie ako ich zabalili v Hrádku. No napriek tomu bola krabica celkom tesno vyukladaná. Najmä však tam nebola brašňa!
Riešim to všetko aj s obchodom, zatiaľ je to čerstvé a p. Gombala mi poskytol fotografiu. Momentalne to vyzerá, že čierny peter je u mňa a oplačem 26€.
Poučte sa z mojej chyby. Prípadne napíšte, čo robíte pri prebierke balíkov vy, aby ste predišli takýmto nepríjemnostiam.
Vrátim sa k môjmu "vykradnutému" balíku - MTBiker to vyriešil na moju spokojnosť tak, že objednal a dodal novú brašňu. Ten istý prepravca, to isté odberné miesto, balík prišiel OK. Zmiznutá brašňa ostala zmiznutá..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PhilJ to vystihol tiez dobre.
Bike vozievam v kufri. Kedze ale pribudol maly cervicek, tak biky pojdu na strechu k truhle a kufor bude vyhradeny pre cyklovozik/kocik.
Tu to ide pomerne lahko, pretoze ten prvy obluk iba vyklopis do krajnej polohy a zasunies do neho predne koleso, pricom tam bike drzi. Potom staci len vyklopit druhy obluk, zafixovat v ho v tom prvom a nasledne ho pritlacit k pneumatike.
Objednával som viac položiek.
Priložená fotka je od mtbikeru pred zabalením do krabice a jej odoslaním.
Preberal som to v obchodnom centre Tulip v MT na dodacom mieste Parcelshopu. Obsah zásielky som zbežne pozrel a preložil do pripravenej tašky, krabicu som roztrhal a zahodil hneď tam. Bol som pešo a balík som v rukách nechcel niesť. Až o päť minút som prišiel na to, že jednu dôležitú položku som tam nevidel.
Po príchode domov a po kontrole som zistil, že jedna položka - podsedlová brašňa Topeak - chýba. Tiež CO2-pumpa Weldtide mala roztrhnutý papierový okraj, no nič z nej nechýbalo.
Balík bol zvonku neporušený, prelepený štandardnou mtbiker páskou, ktorá poriadne držala (mal som so sebou vreckový nožík). Nepozeral som to však nejako dôkladne, možno tam bola aj iná páska rovnakej farby bez loga mtbiker. Isté však je, že krabičky s dušami - podľa fotky pôvodne stiahnuté spolu s brašňou vo fólii - boli uložené bez fólie voľne, nie ako ich zabalili v Hrádku. No napriek tomu bola krabica celkom tesno vyukladaná. Najmä však tam nebola brašňa!
Riešim to všetko aj s obchodom, zatiaľ je to čerstvé a p. Gombala mi poskytol fotografiu. Momentalne to vyzerá, že čierny peter je u mňa a oplačem 26€.
Poučte sa z mojej chyby. Prípadne napíšte, čo robíte pri prebierke balíkov vy, aby ste predišli takýmto nepríjemnostiam.
Vrátim sa k môjmu "vykradnutému" balíku - MTBiker to vyriešil na moju spokojnosť tak, že objednal a dodal novú brašňu. Ten istý prepravca, to isté odberné miesto, balík prišiel OK. Zmiznutá brašňa ostala zmiznutá..