Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
-5% Weldtite Disc Brake čistiaci sprej na brzdy, 400 ml
11,39 €
-5%
MOC 12,99 €
savings Muc-Off Bike Cleaner Concentrate čistič, koncentrát, 1 l
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
savings Muc-Off X3 Dirty Chain Machine set na čistenie reťaze, práčka s náplňou, 75 ml
28,99 €
savings
MOC 44,99 €
rano to vraj bol masaker, ti co tam boli od siedmej sa tam tlacili jak sardinky a kolega co siel o osmej to po 2 hodinach na ceste vzdal a otocil sa domov
Možno priemerný grip pri trochu vyššej hmotnosti a nizkej cene. A zasa pisal ze su len dobré nie výborné.
Ono to kľudne môže byť úmysel. Aj moderné autá sa už pri menšom náraze deformujú, aby pohltili náraz a zdá sa mi, že som niekde čítal, že je tiež podobne navrhnutá. Plus častejšie ju vymeníš
A tak ano .. ale Galipe54 nepatri medzi ludi, ktori nevedia
Cize padnes z bajku, prvy kotrmelec = prilba prasknute, druhy = napoly zdemolovana, treti = rozletene a posledny naraz do stromu hlavou to uz nechyti, lebo je to umysel. Asi tak sa ja pozeram na tieto "vychytavkove" prilby. Prilba, ktora aspon ako tak dokaze ochranit hlavu NESMIE prasknut pri drobnom naraze. Pretoze silny naraz nerozchodi. Si teda myslim
Dobra recenzia a crash test tu: https://enduro-mtb.com/en/lightweight-convertible-full-face-helmets-review/.
Sorry za OT.