Potrebujem poradiť akú cyklosedacku mám vybrať pre 20 mesačnú dcérku.
Mame cyklovozik ktorý je super ale predsa len keď chceme len tak naokolo vybehnut alebo na krátku trasu tak je s tým dosť roboty pokial to všetko zložim a donesiem dolu pred vchod.
Preto rozmýšľal nad nejakou cyklosedackou.
Aké máte skúsenosti ?
Bike mám pells razzer 29
Dik
posledný komentár: 12. 9. 2025 o 13:27
Inštalácia za 30 sekúnd, na biku zostáva iba maličký 1cm spacer pod predstavcom, sedačka samotná má 1,6kg.
Hlavná výhoda je ze malý sa aktívne vezie na biku, nie len sedí v gaučíku
Dalsia vec je, ze bez teleskopickej sedlovky (ktoru samozrejme mam) ani nema vyznam o tej sedacke uvazovat. Normalne clovek na bike klasickym sposobom nenasadne a jazdit s konstantne spustenym sedlom je chobotina.
Dalsia vec je, ze je nutne mat oproti normalu kolena mierne von (co sa mojim kolenam nepaci) a tiez z bezpecnostnych dovodov som docasne nahodil na bike flaty.
Inak maly je stastny ako blcha, ked moze sledovat, co sa za jazdy deje (btw ma 13 kil..). Je super sledovat tu radost, ked vidi, ze davam dole bike zo steny:) Myslim, ze napriek vsetkym ***** spojenym s riesenim sedlovky vpredu vs. full, to za to stoji a je to stokrat lepsie, ako keby mi dieta pozeralo na spoteny zadok/chrbat.
ahoj, vedel by si postnut foto ako si to riesil vpredu? Tiez riesim kupu tejto sedacky. Dakujem vopred
Ahoj aku sedacku si nakoniec zvolil? ja mam ctm axon vcera kupeny a manzel chce kupit full a obcas chceme vozit a dcerku bude mat 2 roky tak rozmyslame co robit aku sedacku aky full pre manzela..diky
Ahoj nedas nejaku fotku ci nejaky vysledok po vyuzivani??? diky
Mal som jeden kriticky moment, ked maleho vyplo(zaspal) niekde na klukatom trialy a musel som velmi opatrne zmiznut naspat do civilizacie, ale viacmenej je to vec spravneho planovania.
Fotka jedna pre predstavu aky teren sa da zvladat
Hoj, no zatial som to este nedoriesil. Chcem zobrat bike do predajni a snad bude ochota z ich strany, aby sa sedacky rovno vyskusali na bicykli. Inak by som triafal naslepo. Zatial chcem stale prednu sedacku - ak to nepojde, kupim lacnu sunku a budem potom rozmyslat odznova