Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
leže fenix ako jediný má hornu časť optiky lomenu smerom dolu a striešku aby svetlo nešlo zbytočne do stromov ale do dolu pred koleso . tie som po nom pozeral.... to riešenie dvoma ledkami na kratko a na dlho je take polovične riešenie
aj po činskych kadejakých som pozeral.
fenix je sice drahší, ale to rovnomerne nasvietenie priestoru od kolesa a široko je top.
pre BR35 hra zas Accu, a max výkon,
BC30 ide len na 1100ml, max výkon 1800 je len chvilku na prisvietenie
ale ten vstavaný akumulátor ta skor ci neskôr vytrestá
Prečo by ma mal vstavaný akumulátor vytrestať? Narážaš na zmenšenie výdrže akumulátora počas dlhšieho používania a nabíjania? To je rovnaké ako aj môj S8+ mobil, tiež je tam vstavaný akumulátor a kto sa do toho trošku vyzná, nie je problém rozobrať a dať nový. No nemyslím si že to budem najbližšie roky riešiť, nakoľko nesvietim tak intenzívne, aby som nabíjal každý deň.
Nosievam ešte čelovku ako poslednú záchranu. Má síce len 150 lm, ale na dojazd stačí a na tomto Fenixe je približný čas koľko si môžem dovoliť ísť, ale to vieš aj sám. No rozhodne rešpektujem tvoj názor, nikdy nevieš kde sa môžeš zdržať.
[Davajte si pozor. Uz ani pri zasielkach z UK neuvadzaju tel. cislo na krabici. ]
14,90e
minimalne z DHL mi nedorucili balik kvoli absencii cisla ...
odvtedy im radsej telefonujem ked viem, ze mi nieco nesu
minimalne z DHL mi nedorucili balik kvoli absencii cisla ...
odvtedy im radsej telefonujem ked viem, ze mi nieco nesu
mne vcera doniesol dhl parcel kurier balicek , panko z ebayu nenapisal komplet telefonne cislo , chybalo tam posledne cislo . kurier si ma vyhladal na nete a nesiel firemne cislo a zavolal mi . ano jedine stastie , ze mam na nete firemne , inac by to tiez nedorucil . ostatne spolocnosti poslu sms , kde je kontakt na kuriera , neviem preco dhl parcel nema - dhl parcel vozia balicky z mimo svk
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
urcite je to aj o cloveku ...
kto chce, hlada sposoby
IDVert3X
mne slo o to, ze cislo na baliku bolo napisane, ale kurier mi nevolal, lebo ten, kto balik odosielal nanapisal do papierov moje cislo