Kategórie
Bike-tech
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
savings Five Ten Kestrel Boa tretry, grey six/silver pebble/olive strata
od 143 €
savings
MOC 230 €
Dnes som bol opat na Pajstuntraily po zotmeni, tu staci povedat ze som prezil
Veľká vďaka. Dnes som mal cestu "okolo" a bol som si to prejsť vôbec prvý krát. Zábavné dropy a hlavne potešilo objaviť niečo nové v MK.
+ ešte info. Trail Slalomka je prakticky dokončený, prešiel som si to celé. Lebo už dokopali aj posledný úsek za cestou v tých skaliskách až do konca a vlastne končí to dole pri modrej TZ - https://www.facebook.com/Trail.Biely.kriz/posts/2040139136024187. Pridávam na Trailforks
Laco, Milan ... viete mi povedať prečo bolo pretrasované modré C za devínskej hore do lesa?
mozes upresnit kde je zmena ? modre C ide cez celu Kobylu. Skusim potom zistit, ale asi dovod tam bol...
mozes upresnit kde je zmena ? modre C ide cez celu Kobylu. Skusim potom zistit, ale asi dovod tam bol...
mysli na devinskou a nad sanbergom? ide teraz smer sandberg a potom dolava po sirsej ceste predtym doprava na taky uzky singel a napajal sa pred tym velkym zlabom.
na mapake je este povodna nova ide ako som vyznacil
mne je v podstate jedno kadiaľ to vedie, len mi nešlo do hlavy či a kto bol proti/zakázal cyklistom vstup cez tie kamenné schody ako to bolo pôvodné trasovanie, pričom na začiatku sme boli Tebou aj Milanom dôrazne upozornení, že jazdiť sa má po C a nie po turistickej značke presne v tomto mieste. Takéto zmeny ma potom mätú a ja radšej jazdím ako som bol roky zvyknutý a nie po moderných značkách
Ak to teraz preznačili ako píšeš large, dali to vlastne do "správneho" stavu, takto sme to dohodli aj v povoleniach so Životným prostredím. Singlík je teraz tým pádom len smerom dole
Treba dávať pozor, na to že ďalšie pokračovanie po zelenej smer Sandberg je zakázané (tam je už 4.ochr.stupeň)
Zakazane ale je, jazdit dalej po zelenej turistickej znacke, tam hrozi pokuta...
Ten kamenný hup vyšlapeš?
Vlastne sa to len vrátilo tam, ako to bolo navrhnuté a schválené
Je, ja som to dal raz