rozmýšlal som nad ""novým" stumpom comp 2019 no už pri cenovke 2999€ som kýval hlavou že páni v Specializede si dosť veria s takou výbavou keď konkurencia je aj o 800 - 900 lacnejšia (Canyon Spectral al 5.0 napr.) a teraz pozerám cenovka 3099€
a Enduro dokonca 3699€ a ponúka NX eagle???
Tú Orbeu som mal v hľadáčiku, ale na taký bajk (zdvihy a geo) a za takú cenu, je dosť ťažký...
No sú tam ťažšie kolesá. kokpit. Aj plášte.
34ka vidla tiež nieje najľahšia. Je to na blbnutie tak to musí niečo vydržať.
Ale je tam priestor na odľahčenie aj 1,5kg
tak ono to treba brat ze toto je vo svete aut Lamborghini, alebo pobodny klenot. Lebo aj auta sa daju nove kupit za 7000 a tie top stoja aj niekolko milionov. takze ano na bajk to bude drahe, ale na to aku ma vybavu nie. lebo aj horak sa da kupit za 300 kilecka a povozis sa na nom, len nie tak ako na tomto je to vec pohladu
a hlavne to nie je diktát SRAM-u...ak chceš mať 2,6" a širšie plášte, tak v zadnej stavbe už priestor pre 2x nie je....samozrejme v závislosti od systému odpruženia...
To je len vec konstrukcie .. vzdy sa to da a ked aj nie, lebo vyrobca ramu moc hulil, tak postaci napr. prave BSA stred a namontujes tam Vyro. Len vyrobca nesmie srat aj na ine veci, ako ISCG (kazdy AM/EN bajk to ma mat) alebo BSA. Ale nech si vyrabaju co chcu, ja to kupovat nebudem .. on aj ten Ripley dost mozne v dalsej verzii prejde "optimalizaciou". Urcite , kedze som nad nim rozmyslal. Co sa tyka stredu ale imho je najlepsi zavitovy BB30
Ja to tiez chcem!
29" full, 120-130 zdvihy, 2,4" plaste, presmyk, zavitovy stred, vedenie hadic vonkajskom a idealne s miestom na dve flase (nech Luba aj roztrhne).
Nemam nic proti flaskam, su situacie, kedy som namontoval kosik tiez, ale mam vela proti tomu, ked je dizajn diktovany prave tymto. No a druha vec je aj to, ze montovat na AM/EN full flasky a potom skakat 5m dropy, je mierne povedane, pekna blbost No .. este vacsia je mat este kapsicku pod sedadlom a na teleskopke. Ale vsak co .. niektori vozia seno v Lamborghini, tak preco nie toto.
Tak to hej ale to si tam musis hodiť minimalne 3 placku
3placka bola vzdy trochu problemova dnes 2x11 uz riesi skoro uplne a 2x12 asi uz uplne. Trochu sice este malinko kriva zubny rozostup na malych pastorkoch, ale s mensou pilou to uz nie je take zle. 2pily vpredu osobne povazujem za dostatocne dobre riesenie vzhladom na rozsah prevodov, efektivitu, retazovu linku a radenie (poznamka.. na trailovy bajk je jednoplacka samozrejme este lepsia, ale pisem o univerzalnom). Z hladiska ale ceny, ci inicialnej alebo priebeznej, samozrejme jednoznacne vedie 3x9, ci skor 3x10.
"Will not work with standard BB30 cranksets" ? , hmm
edit: pred casom som skumal powetmetre a jedine, co riesili obojnohu a neboli nabojove, mali len BB30. Dokonca sa mi zda, ze niekto (raceface?) vyrobil nieco take, ze len oska a na to slo nahodit potom kluky. Otazka je, ci sa potom nieco take da pokombinovat s tymto. V podstate preto som pisal o BB30, kedze smerom dole sa da nahodit cokolvek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a Enduro dokonca 3699€ a ponúka NX eagle???
No sú tam ťažšie kolesá. kokpit. Aj plášte.
34ka vidla tiež nieje najľahšia. Je to na blbnutie tak to musí niečo vydržať.
Ale je tam priestor na odľahčenie aj 1,5kg
Sroby na uchyt na jednu flasu to ma zospodu, co nebude idealne.
Mensia s bocnym kosikom by sa mozno zmestila aj pod tlmic a pripadne aj nad tlmic (pri XL rame).
https://forums.mtbr.com/banshee-bikes/water-tube-co2-storage-banshee-1042435.html
https://www.mtb-news.de/news/2018/12/03/ghost-lector-sina-frei-arbeitsgeraet-bike-check/
To je len vec konstrukcie .. vzdy sa to da a ked aj nie, lebo vyrobca ramu moc hulil, tak postaci napr. prave BSA stred a namontujes tam Vyro. Len vyrobca nesmie srat aj na ine veci, ako ISCG (kazdy AM/EN bajk to ma mat) alebo BSA. Ale nech si vyrabaju co chcu, ja to kupovat nebudem .. on aj ten Ripley dost mozne v dalsej verzii prejde "optimalizaciou". Urcite , kedze som nad nim rozmyslal. Co sa tyka stredu ale imho je najlepsi zavitovy BB30
29" full, 120-130 zdvihy, 2,4" plaste, presmyk, zavitovy stred, vedenie hadic vonkajskom a idealne s miestom na dve flase (nech Luba aj roztrhne).
Nemam nic proti flaskam, su situacie, kedy som namontoval kosik tiez, ale mam vela proti tomu, ked je dizajn diktovany prave tymto. No a druha vec je aj to, ze montovat na AM/EN full flasky a potom skakat 5m dropy, je mierne povedane, pekna blbost
3placka bola vzdy trochu problemova dnes 2x11 uz riesi skoro uplne a 2x12 asi uz uplne. Trochu sice este malinko kriva zubny rozostup na malych pastorkoch, ale s mensou pilou to uz nie je take zle. 2pily vpredu osobne povazujem za dostatocne dobre riesenie vzhladom na rozsah prevodov, efektivitu, retazovu linku a radenie (poznamka.. na trailovy bajk je jednoplacka samozrejme este lepsia, ale pisem o univerzalnom). Z hladiska ale ceny, ci inicialnej alebo priebeznej, samozrejme jednoznacne vedie 3x9, ci skor 3x10.
https://wheelsmfg.com/bottom-brackets/threaded-bb/threaded-to-30mm-angular-contact-bb-black.html
https://wheelsmfg.com/bottom-brackets/threaded-bb/threaded-to-30mm-angular-contact-bb-black.html
"Will not work with standard BB30 cranksets" ? , hmm
edit: pred casom som skumal powetmetre a jedine, co riesili obojnohu a neboli nabojove, mali len BB30. Dokonca sa mi zda, ze niekto (raceface?) vyrobil nieco take, ze len oska a na to slo nahodit potom kluky. Otazka je, ci sa potom nieco take da pokombinovat s tymto. V podstate preto som pisal o BB30, kedze smerom dole sa da nahodit cokolvek.