Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Pre kutila nie, prisiel by o caro doladovania. Aj po prvom favorite co bola verzia pre kutilov vysla dalsia verzia pre standardnych vodicov ale s 150 zlepseniami.
Nepochopim niektorych ludi. Kolko krat idem pozriet auto co chcem kupit, ani jedno nema povinnu vybavu. Nakoniec som kupil jedno. to malo aspon lekarnicku hodenu v kufri. Obsah lekarnicky 2014. To fakt ludom stoji 10€ za tie problemy?
Nepochopim niektorych ludi. Kolko krat idem pozriet auto co chcem kupit, ani jedno nema povinnu vybavu. Nakoniec som kupil jedno. to malo aspon lekarnicku hodenu v kufri. Obsah lekarnicky 2014. To fakt ludom stoji 10€ za tie problemy?
Ja keď som si teraz len tak premietol všetky potrebné veci ktoré mám teraz v aute (combi), ktoré sa týkajú jeho výbavy , údržby alebo len pomôcky....tak by som sa vyšplhal aj cez sumu cez 100 €. Rôzne rozmrazovače (1-rozmrazovač vonkajší, 2-rozmrazovač vnútorný, 3- prípravok proti zamlženiu skiel ), vlhčené utierky na sklo, vlhčené utierky na palubovku, 3 kusy kvalitnejších jelenicových utierok , lekárnička, škrabka na ľad, kefa na ometenie snehu , nejaké to základné náradie pre prípad že treba niečo dotiahnuť, gumové upináky ak niečo veziem a potrebujem to upevniť v kufri , kuchynské utierky papierové - 3 kotúče,..... + samozrejme zdvihák a kľúč na kolesá. Tiež by som si to všetko zobral pri predaji auta, o tom niet pochýb.
Ja keď som si teraz len tak premietol všetky potrebné veci ktoré mám teraz v aute (combi), ktoré sa týkajú jeho výbavy , údržby alebo len pomôcky....tak by som sa vyšplhal aj cez sumu cez 100 €. Rôzne rozmrazovače (1-rozmrazovač vonkajší, 2-rozmrazovač vnútorný, 3- prípravok proti zamlženiu skiel ), vlhčené utierky na sklo, vlhčené utierky na palubovku, 3 kusy kvalitnejších jelenicových utierok , lekárnička, škrabka na ľad, kefa na ometenie snehu , nejaké to základné náradie pre prípad že treba niečo dotiahnuť, gumové upináky ak niečo veziem a potrebujem to upevniť v kufri , kuchynské utierky papierové - 3 kotúče,..... + samozrejme zdvihák a kľúč na kolesá. Tiež by som si to všetko zobral pri predaji auta, o tom niet pochýb.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vesta nie je az tak lacna (v porovnani s Daciami a starsimi Lada modelmi) - zacina na 10500Eur.
https://auto.hnonline.sk/servis/1856793-nekale-praktiky-slovenskych-cerpaciek-viete-ktora-cena-za-palivo-je-platna
https://blog.autobazar.eu/opity-vodic-tesly-spal-za-volantom-policajti-nevedeli-zastavit-autopilota-clanok4196.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mailing&id=E3ImqT9i
https://m.facebook.com/594587483899565/posts/2672538736104419/
edit: explicit content
tu ale bola rec o povinnej vybave, ak sa nemylim