Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -33% icebreaker 125 ZoneKnit™ dámske tričko, Tang/Praline
53,99 €
-33%
MOC 89,99 €
Akcia -15% Karpos Dinamico Octa dámske tričko, mountain spring/vulcan
44,99 €
-15%
MOC 81,99 €
Výpredaj -38% Sportful Pro Baselayer dámske tričko, červená
od 36,99 €
-38%
MOC 69,99 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Na bike pouzivam bezne bezkarsky rozopinatelny polorolak od Craftu.
Problém je v tom, že by som ich chcel použiť aj na bežky s tým, že by som vypáral vložku.
Moja otázka: dá sa to takto urobiť? alebo strih nohavíc bol robený pre použitie s vložkou a bez nej by to vyzeralo na....
a teda nezostáva, len si kúpiť druhé bez vložky...
Keď som ich pred pár rokmi kupoval, ešte som nevedel, že bude chccieť chodiť aj na bežky, bol by som kúpil gate bez vložky
Ešte raz ďakujem za radu.
Ísť sa bežkovať v gatiach s vložkou, to by asi moc dobre nevyzeralo...
je to ok, resp. má to niekto podobne?
2. Pri vzpriamenom postoji alebo chôdzi a často aj pri skúšaní cyklo oblečenia, môžete mať pocit mierneho pnutia na ramenách a hrudníku. Pri skúšaní je potrebné ho skúšať priamo v posede na bicykli, oblečenie sa Vám dokonale prispôsobí a pocit tesnosti zmizne
Ísť sa bežkovať v gatiach s vložkou, to by asi moc dobre nevyzeralo...
V sobotu bol v Karloviciach v restike Galika chlapik v Castelli gatiach s vlozkou, asi Sorpasso.alebo este nieco fajnovejsie. Vyzeralo to uplne v pohode a keby som nebol cyklista ,ani si to nevsimnem. Ale Valasi su pohodaci , oni neriesia, maju kvalitnu vec , tak nosia,hlavne je sa hybat.