Kategórie
Bike-techZatiaľ mám vyhliadnutý tento: http://eshop.merida.sk/cyclocross-300-cierna-metaliza-modry-_d24352.html#prettyPhoto
-35% Bergamont Grandurance Elite 28 bicykel, shiny midnight blue
2 199 €
-35%
MOC 3 399 €
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
-21% Titici REVO 28 bicykel, mostarda yellow glossy/olive green glossy
4 499 €
-21%
MOC 5 699 €
Novinka -17% Corratec Allroad A1 28 bicykel, brown/light green/sand
1 499 €
-17%
MOC 2 199 €
Výpredaj -18% Cannondale Topstone Carbon Apex AXS 28 bicykel, čierna
3 549 €
-18%
MOC 4 349 €
-41% DEMA Aveiro 1 28 bicykel, čierna/strieborná, poškodený lak
279,99 €
-41%
MOC 472 €
Novinka -31% BMC Alpenchallenge AL THREE 28 bicykel, black/petrol
899 €
-31%
MOC 1 399 €
Sú v 30 šírke a teda vojdi do rámu môjho cesťáku.
Vzorka je síce veľmi jemná ale na horské asfaltky a jemný terén zrejme postačia. (do ternu mám horák)
Mám už zjazdené Continental Speed King (trošičku drsnejšia vzorka) a môžem ich len pochváliť. Tieto však nie sú bezdušové.
Vdaka za odpoved!
Merida Silex 6000, viac menej povodne komponenty, ale vymenil som riaditka za easton ec70 ax, 16 stupnovy flare, fakt velka velka spokojnost a karbonove citelne pohlcuju jemne vibracie z ciest. Na toto pocasie nahodene este full-size blatniky SKS Edge Al. Vaha prijemnych 9,6kg komplet s pedalmi a blatniky. Dlho som hladal nieco, co ma takyto vysoky stack a zaroven to nie je daka ocelova 14kg obludka, podarilo sa.
Uz coskoro pribudne druha sada kolies, 650B DT swiss spline one, vnutorna sirka 22.5mm, naboje DT 240 a bezdusove obutie schwalbe thunder burt 2.1. Pravdepodobne tiez kompletna bikepacking sada od apidura, nech mozme s kamosmi zacat chodit na viacdnove cesty
Áno je presne taká, osobme sa mi strasne páčia jednofarebné rámy maximálne s logom značky, je to jednoduché no efektné. Poskuloval som ešte po cube nurroad 2019 a výbavou a geometriou ma zaujal aj kellys no mne ten rám prisiel strašme preplácaný všetkym možným. A nad cube u mňa vyhral cannondale nakoniec kvôli lepšej priechodnosti. Myslým že max u cube bol 40mm a tu by som rád časom ak nájdem nejaké slušné 42jky išiel aj do nich v kombinácii s blatníkmi.
Ako si s nimi spokojny?
Inak velmi lahko sa do toho hlinika reze, cize ak ti nesadne otvor na blatniku vs. uchyt v rame, proste do toho sprav malu dierku a cez podlozku nahodis hocikam.