Takže po roku som sa rozlúčil so svojim prvým cesťáčikom a poškulujem po novej žiletke.Nakoľko je môj rozpočet obmedzený vyšiel mi ako víťaz fešák z titulky t.j. CTM. V zľave za 697€ čo je za cestu lacný peniaz si myslím. Pôvodne som ma Specialized allez e5 na Sore,toto je na Tiagre 4700(škoda,že bez karbon vydli).Skúsenosti,rady cestných pirátov? v cenovke do 700€ asi nič lepšie nenájdem.Do bazáru veľmi nechcem ísť i keď sa dá zohnať blade 3.0 za 600 na 105ke.Ale z princípu nie.Privítam postrehy rady.Meriam 190cm,95kg ciže u ctm 58,u specialized som mal 56.
Chcel som cestný bike v karbone ale na 105 výbave je cena od nejakých 1400€ a to je už veľa. Preto rozmýšlam nad kupou klasickeho hliniku CTM blade 3.0 2018 https://www.ctm.sk/archiv/road/blade-3-0/matna-cierna-modra/ . Meriam 166cm takže dufam že veľkosť 54 mi bude dobra (som na spodnej hranici). Chcem sa Ta spytať z kade si objednal bike za cenu 697€, ja som CTM BLADE 2.0 2018 našiel za 749,99€ a CTM BLADE 3.0 2018 za 909,99€. Vedel by si mi poradiť kde by som mohol kupiť resp. objednať lacnejšie CTM BLADE 3.0 ?
Na jednom.shope ti daju za registraciu zlavu 7% z ceny,plati i na.zlavnene biky.Nechcem robit reklamu o.aky.shop ide,ale ak.si spojis a das.do googlu bicykle a eshop ,tak ten shop z roznavy to je.Teraz je cena na blade 2.0 cca 750,po zlave cca 700. Ja jazdim na 58 rame,takze sa treba informovat o dostupnosti.Pripadne bazar,bol tu blade 3.0 za 600,ale ten siel ako teple rozky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcel som cestný bike v karbone ale na 105 výbave je cena od nejakých 1400€ a to je už veľa. Preto rozmýšlam nad kupou klasickeho hliniku CTM blade 3.0 2018 https://www.ctm.sk/archiv/road/blade-3-0/matna-cierna-modra/ . Meriam 166cm takže dufam že veľkosť 54 mi bude dobra (som na spodnej hranici). Chcem sa Ta spytať z kade si objednal bike za cenu 697€, ja som CTM BLADE 2.0 2018 našiel za 749,99€ a CTM BLADE 3.0 2018 za 909,99€. Vedel by si mi poradiť kde by som mohol kupiť resp. objednať lacnejšie CTM BLADE 3.0 ?
Dikes a veľa štastných km na novom bike