Objednane na skusku, pani s domacou vyrobou ma namotali Vraj jedno z najlepsich ake sa da kupit, doteraz som to nikdy nejedol, a je to fantasticke Uz spekulujem taktiez nad domacim Cena sialena za tu trochu
Ako sa to stalo pripadne prejavovalo? Lebo ja mam podobny problem, mam uz teda starsi bike (2013) a prasiatka som este nemenil. A jeden piestik mi aj po kompletnom rozobrati a precisteni (aj vnutornej gumicky) vytlaca nakrivo. Neviem, ci je teda moznost kupit cisto tu gumicku na piestik alebo treba cele nove brzdy (co by sa mi pacilo samozrejme, ale treba setrit )
Mne sa pokazil piestik na packe. Tesnenia pustili a brzdilo to tak na 20 - 30%. Ani v servise to nevedeli rozchodit a nedaju sa na to ani nahradne gumicky objednat. Prasiatka su uplne v poriadku.
dobre vedieť, doteraz som využíval DPD a tam to príchádzalo v mojich 2-3 objednávkach o deň-dva neskôr. DHL sú teda rýchlejší (ak to ovšem nebola náhoda ).
Super, ja ho mam vyhliadnute na dalsiu zimu, ako taky pomer cena/vykon na moje potreby. Ak by sa ti chcelo po case trochu zreferovat, vykon, vydrz, rezimy.... popriapde nejake fotky bol by som rad
Super, ja ho mam vyhliadnute na dalsiu zimu, ako taky pomer cena/vykon na moje potreby. Ak by sa ti chcelo po case trochu zreferovat, vykon, vydrz, rezimy.... popriapde nejake fotky bol by som rad
Nekupoval som pre seba, ja pouzivam BC30 (aj ked ma velmi laka to vymenit za BC35R, kvoli tomu zrezaniu kuzela). Pojdem sa vecer previezt, ale asi viac ako bimjeam k tomu pridat nebudem mat co. Skusim odfotit fotku po zapnuti (600lm) a po poklese na tych 430lm. Pripadne mozem odfotit aj BC30 na porovnanie.
Nekupoval som pre seba, ja pouzivam BC30 (aj ked ma velmi laka to vymenit za BC35R, kvoli tomu zrezaniu kuzela). Pojdem sa vecer previezt, ale asi viac ako bimjeam k tomu pridat nebudem mat co. Skusim odfotit fotku po zapnuti (600lm) a po poklese na tych 430lm. Pripadne mozem odfotit aj BC30 na porovnanie.
ved aj BC30ka má horne lomenie svetla smerom dolu, R-kové vstavané akku je zlo , na dlhšom výjazde ti to skončí a si nahratý
ved aj BC30ka má horne lomenie svetla smerom dolu, R-kové vstavané akku je zlo , na dlhšom výjazde ti to skončí a si nahratý
Mas pravdu, aj BC30 ma horne lomenie (vid obrazok), ale nie je take vyrazne a vie to dost osvetlit. Chybaju mi na nej prepinace intenzity smerom dolu, ked ide niekto oproti, tak bud preklikam rychlo cez vyssie levely (co dokaze teda poriadne opalit tvar oprotiiducemu) alebo sklopim dolu (co zasa pri vyjazde z lesa, kedy ju mam napevno, nejde tak lahko).
S tym vstavannym akku. Opat mas pravdu a presne to bol dovod preco som si ju vybral a ku nej aj celovku s rovnakou bateriou (HL60R). Ale po skusenostiach, sa na moje potreby toho uz nebojim. Nechodim na nocne vyjazdy nepripraveny, takze vzdy su naplno nabite a keby aj cyklosvetlo stroskotalo, tak ta celovka samotna mi s jednou 2600mAh bateriou vydrzala tyzdnovu stanovacku v zime. Co znamena, ze z vyjazdu s dalsou nahradnou baterkou pridem domov aj peso.
bujnoss neviem ti povedat ako BC35R, ale BC25R po zapojeni na powerbank svieti v najnizsom rezime (50lm) a do vyssieho ani blikacieho sa prepnut neda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie novšie plášte už sú všetky s tým žltým nápisom ? Ta biela mi tam sedí viac
Mne sa pokazil piestik na packe. Tesnenia pustili a brzdilo to tak na 20 - 30%. Ani v servise to nevedeli rozchodit a nedaju sa na to ani nahradne gumicky objednat. Prasiatka su uplne v poriadku.
BartolomejGonda, vpredu mam minimalne rocny HR II a tiez ma zlty napis (ak mas na mysli ten napis Maxxis).
dobre vedieť, doteraz som využíval DPD a tam to príchádzalo v mojich 2-3 objednávkach o deň-dva neskôr. DHL sú teda rýchlejší (ak to ovšem nebola náhoda
Mas pravdu, aj BC30 ma horne lomenie (vid obrazok), ale nie je take vyrazne a vie to dost osvetlit. Chybaju mi na nej prepinace intenzity smerom dolu, ked ide niekto oproti, tak bud preklikam rychlo cez vyssie levely (co dokaze teda poriadne opalit tvar oprotiiducemu) alebo sklopim dolu (co zasa pri vyjazde z lesa, kedy ju mam napevno, nejde tak lahko).
S tym vstavannym akku. Opat mas pravdu a presne to bol dovod preco som si ju vybral a ku nej aj celovku s rovnakou bateriou (HL60R). Ale po skusenostiach, sa na moje potreby toho uz nebojim. Nechodim na nocne vyjazdy nepripraveny, takze vzdy su naplno nabite a keby aj cyklosvetlo stroskotalo, tak ta celovka samotna mi s jednou 2600mAh bateriou vydrzala tyzdnovu stanovacku v zime. Co znamena, ze z vyjazdu s dalsou nahradnou baterkou pridem domov aj peso.
bujnoss neviem ti povedat ako BC35R, ale BC25R po zapojeni na powerbank svieti v najnizsom rezime (50lm) a do vyssieho ani blikacieho sa prepnut neda.
škoda, že je to čína