Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner Refill odmasťovač pohonu, 750 ml
22,99 €
savings
MOC 34,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
Akcia -19% Cyclon Bike Care BIKE CLEANER odstraňovač nečistôt, 500 ml
10,49 €
-19%
MOC 12,99 €
-6% Muc-Off Matt Finish Detailer čistiaci/ochranný prostriedok, rozprašovač, 250 ml
10,35 €
-6%
MOC 12,29 €
savings Muc-Off X3 Dirty Chain Machine set na čistenie reťaze, práčka s náplňou, 75 ml
28,99 €
savings
MOC 44,99 €
Myslel som si, že už to skončilo
Zase jedna fotka a dve strany pi......
Netušil som, že si členom mtbiker.sk.
No v hodnoteni tohto meraka tu na mtbiker su dost negativne reakcie.
Zaujimalo by ma ako budes spokojny ty. Mohol by si potom dat nejaky report.
Chcem ho totiz kupit, ale na zaklade tych doterajsich hodnoteni zatial radsej nie.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/servisne-pumpy/sks-airchecker--digitalny-merac-tlaku-model-2019.html
-20% SKS Airchecker digitálny merač tlaku
17,69 € -20%
MOC 25,99 €Reťaz a spojka sú moje , neoprénový chránič a montpáky pre kolegu.
A som veľmi spokojná.
Aj u mna
Zaujimalo by ma ako budes spokojny ty. Mohol by si potom dat nejaky report.
Chcem ho totiz kupit, ale na zaklade tych doterajsich hodnoteni zatial radsej nie.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/servisne-pumpy/sks-airchecker--digitalny-merac-tlaku-model-2019.html
Ja mám prvú generáciu toho tlakomera a donedávna som s ním bol max spokojný. Na starom biku som mal duše Continental a meral tlak bez problémov. Na novom biku mám duše Schwalbe, resp. teraz už bezdušové ventilky od TUNE a je problém odmerať tlak, čo tak fučí vzduch okolo ventila. A keď sa mi to náhodou podarí, tak ukáže vždy iný tlak. To isté mi začala robiť aj servisná pumpa. Ako keby boli tie ventilky o niečo užšie oproti Continentalom.
-20% SKS Airchecker digitálny merač tlaku
17,69 € -20%
MOC 25,99 €