Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ludia, chystam sa v blizkej dobe dat trasu Pezinska Baba - Myjava. Je tu niekto taky kto uz nieco podobne isiel? Pripadne comu sa vyhnut, co obist atd? Ako je najlepsie to dat, po cervenej (magistrala) ci? Uvitam kazdu radu.
Isiel som to asi 2x rozne variacie cervena je v pohode taka klasika obchadzka cmelok a skalnata potom z hubalovej cez oboru potom po modrej na sklennu hutu a uhliska dalej po cervenej na brezinky okolo bukovej, na dobru vodu odtial bud cyklotrasa na brezovu alebo po cervenej okolo hradu, ako perlicka vyslap na bradlo a tam po cervenej cez kopanice do myjavy. Velmi podobnu trasu som dal minuly tyzden.
Ano, u Slivu konecne otvorene.
Zevraj su tu neni ziadne fotky, tak nejake davam.
Dobre pivo Plzen v skle a "ludove ceny" /gulas 7,5 E/
a na prekvapenie obsluha aj v ukrajinskom jazyku
tak som nemnožko pogovoril.
Slovinska mineralka, ceske a nemecke piva...tvaria sa ako nejaka lesna chata a sup totalne tuctova globalizovana ponuka bez stipku invencie, bez prihliadnutia na miesto a prostredie, ziadny napad ani myslienka, proste vobec nic - gastro je na slovensku cista tragedia a zufalstvo. Tie Birell slnecniky aj skoda komentovat, sedlactvo non plus ultra, taka premrhana prilezitost...
tmax neviem este vobec, ale najlepsie by bolo asi vystartovat v predobedovej casti dna ked vystartujem rano, ty pred obedom, tak to ma akurat na Banskom dobehnes
Dnes som siel z baby a chcel som az do solosnice ale od baby je to bud tak zle znacene resp by som povedal ze vobec ze sa mi podarilo trafit zjazd do kuchyne co som si vsimol az neskoro a vracat sa mi hore tym kopcom nechcelo. Ale nevidel som ziadne znacky, dokonca ani cervene C ktore by tam malo byt, len same biele sipky ktore ani neviem kam smeruju. Skoda.
Btw dnes ma u slivu zachranili, od lozorna (stupava,borinka, maly slavin) som siel na sucho a u nich som bolo okolo 19:40.
Vnutri je to este stavenisko ale asi tam maju chladnicku a nejaku provizornu kuchynu. Bloky zatial davaju len ako paragony.
Aj ja bol na Babe, po ceste, zo Svateho Jura, potom do Perneka, Lozorna, na Velky Javornik a naspat do Jura cez Racu. Skromnych 65km.
Na Babe klasika, zraz Zdruzenia motorkarov s malymi penismi, ale nie vsetci motorkari obiehali natesno a na plny plyn, takze zrejme nie vsetci boli v zdruzeni.
Za Lozornom som mal stastie zazriet 1 srnku.
Inak pozdravujem ziletkara v tinkoff drese, ktory ma ofrnkol pri zjazde z BK. Valit si to tak rychlo dolu, po tej este nie uplne opravenej ceste, chce asi velke gule .
Dnes som siel z baby a chcel som az do solosnice ale od baby je to bud tak zle znacene resp by som povedal ze vobec ze sa mi podarilo trafit zjazd do kuchyne co som si vsimol az neskoro a vracat sa mi hore tym kopcom nechcelo. Ale nevidel som ziadne znacky, dokonca ani cervene C ktore by tam malo byt, len same biele sipky ktore ani neviem kam smeruju. Skoda.
Pozerám do mapy (mapy.cz aj openstreet), fakt tam je údajne červené C, ktoré som si nikdy nevšimol (aj keď tam nemám veľmi čas obzerať si okolie, skôr pozerám, ktorý kameň ma pošle na invalidný vozík). Chvalabohu to mám obehané z doby, keď to v mapách ešte nebolo.
Btw. v mapách je červené C aj cez oboru od Hubalovej po sedlo Skalka (tam snáď je len diera v plote ), je tam aj reálne? Minule som sa snažil dvojici cyklistov vysvetliť, ako sa dostanú z Pilanského na Červený kameň, no napriek môjmu varovaniu sa nakoniec vybrali cez Taricove skaly. Legálnou cyklotrasou by sa asi nezdráhali ísť.
iron.hide: to mas dobre, ked je to z bajku, ja vcera z turistiky .. ale nebolo to v MK tak mlcim uz. Mal si to potiahnut este na Cerveny Kamen , je to kusok iba
Z Pezinskej Baby po Hubalovu sa to vyznaci do jesene... ze je to v mapach, tak to si to niekto tam vyznacil, aj ked to nie je pravda... Mapy.cz takto robia bezne taketo psie kusy... V plane je to doznacit az pod Veterlin, dalej je uz cervene "C" az do Kosarisk pod Bradlom hotove...
Velmi sucho je, chcelo byt to zopar dni suvisleho dazda. Dnes opat zazitok s ebikermi - panicka na nejakom Haibiku smrt v ociach a noha na zemi a potacala sa zo strany na stranu v spodnej casti Koziarky, druhy si zas slapal v protismere na Blucku pri tych 3 najvacisch laviciach, ze ho zvrchu za tym nakopanym ani nevidis...nepochopim...
Trat Strmok je opet prejazdna v prvych 2/3, velka vdaka za ohladuplnost lesnikom ktory v oblasti vykonavaju tazbu. Tazba dreva potrva az do augusta/septembra no pokusime sa udzat trat prejazdnu ak to bude mozne.
dnes pohodovo z Majdanu na Sklenu hutu, sedlo Skalka, zacutie prveho hrmenia, tak otocka po modrej naspat na Sklenu hutu a zmoknutie do poslednej nitky
prsat prestalo prichodom k autu
data 4ky su v lese na dve veci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Isiel som to asi 2x rozne variacie cervena je v pohode taka klasika obchadzka cmelok a skalnata potom z hubalovej cez oboru potom po modrej na sklennu hutu a uhliska dalej po cervenej na brezinky okolo bukovej, na dobru vodu odtial bud cyklotrasa na brezovu alebo po cervenej okolo hradu, ako perlicka vyslap na bradlo a tam po cervenej cez kopanice do myjavy. Velmi podobnu trasu som dal minuly tyzden.
https://youtu.be/hqvznNExLXM
Zevraj su tu neni ziadne fotky, tak nejake davam.
Dobre pivo Plzen v skle a "ludove ceny" /gulas 7,5 E/
a na prekvapenie obsluha aj v ukrajinskom jazyku
tak som nemnožko pogovoril.
tmax neviem este vobec, ale najlepsie by bolo asi vystartovat v predobedovej casti dna
Btw dnes ma u slivu zachranili, od lozorna (stupava,borinka, maly slavin) som siel na sucho a u nich som bolo okolo 19:40.
Vnutri je to este stavenisko ale asi tam maju chladnicku a nejaku provizornu kuchynu. Bloky zatial davaju len ako paragony.
Ba - BK - PB - kuchyna - zahoracke polne cesty resp pieskove cesty - lozorno - borinka - MS - Ba
Na Babe klasika, zraz Zdruzenia motorkarov s malymi penismi, ale nie vsetci motorkari obiehali natesno a na plny plyn, takze zrejme nie vsetci boli v zdruzeni.
Za Lozornom som mal stastie zazriet 1 srnku.
Inak pozdravujem ziletkara v tinkoff drese, ktory ma ofrnkol pri zjazde z BK. Valit si to tak rychlo dolu, po tej este nie uplne opravenej ceste, chce asi velke gule
Pozerám do mapy (mapy.cz aj openstreet), fakt tam je údajne červené C, ktoré som si nikdy nevšimol (aj keď tam nemám veľmi čas obzerať si okolie, skôr pozerám, ktorý kameň ma pošle na invalidný vozík). Chvalabohu to mám obehané z doby, keď to v mapách ešte nebolo.
Btw. v mapách je červené C aj cez oboru od Hubalovej po sedlo Skalka (tam snáď je len diera v plote
prsat prestalo prichodom k autu
data 4ky su v lese na dve veci