Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
A nebude rozumnejsie buchnut tam homologovane LED denne svetla niekam do naraznika s automatickym zapnutim po starte? Zasadne nizsi odber z alternatora nez ked svieti cele auto klasikou, cize nizsia spotreba a aj setris ziarovky + auto funkcia klasickych svetiel zostane, cize sa budu rozsvecovat podla svetelnych podmienok a nemusis na nic mysliet.
Keď sa ti zapnú stretávačky mali by sa vypnúť príp stlmiť denné, to je asi aj najväčší problém domorobo denného svietenia, že autá potom chodia ako vianočný stromček
Nic necvakaj, treba to otvorit zvnutra, potom odlepit od skla drziak snimacov ( predtym si ale zisti ktory je dazdovy a ktory svetelny) svetelny prelep napr ciernou izolackou a obojstrankou znova prilep snimace na sklo.
Keď sa ti zapnú stretávačky mali by sa vypnúť príp stlmiť denné, to je asi aj najväčší problém domorobo denného svietenia, že autá potom chodia ako vianočný stromček
Vsak tak to aj funguje - ked sa zapnu stretavacky, tak tie denne LED sa vypnu. Alebo mi nieco uniklo?
Ale ved ja som nemyslel, ze niekto bude doma na kolene spajkovat diody. Predavaju sa homologovane denne svetla aj s nejakym spinacim rele a ked sa to spravne zapoji, tak by to malo fungovat tak, ze uz po zapnuti obrysovych by denne mali zhasnut alebo sa stlmit. Realne som to neskusal, len pisem co som zachytil. Keby tie homologovane denne svetla nezhasinali, tak by homologaciou nepresli, nie?
Co sa tyka zhasinania DRL, tak ked som to par rokov dozadu riesil, tak som sa dopatral k tomu, ze vyhlaska rozdeluje motorove vozidla na dve skupiny, akurat nemam v hlave cisla, ale mam to vytlacene v aute (alebo google). Cize vozidla schvalene pred datumom XYZ a vozidla schvalene po tomto datume. Tie po, tak im musi zhasnut DRL uz pri riozsvieteni obrysovych. Ale tie pred, tak im mozu, ale nemusia zhasnut pri obrysovych (pri stretavacich uz DRL samozrejme nesmie svietit). Ale niektori vyrobcovia aut a svetiel maju homologizovane aj kombinovane DRL s obrysovkami a tam je este to znizenie jasu. Proste stat v tom ma uz bordel, tak aspon mi obcania k tomu pristupujme s rozumom. Inak aj by ma zaujimalo, ci DRL je to iste ako denne svietenie, alebo denne svietenie su ziarovky mimo obrysovych a stretavacich vpredu+zadne obrysovky a DRL len vpredu...
Rozdiel bude asi aj ci je to v reflektore alebo mimo. Ja mam denne diodove a ked zrusim automatiku a zapnem obrysovky tak cast diod vypne a svetlo sa teda stlmi ... stretavacky uz su xenony ale vsetko v tom istom reflektore
A nebude rozumnejsie buchnut tam homologovane LED denne svetla niekam do naraznika s automatickym zapnutim po starte? Zasadne nizsi odber z alternatora nez ked svieti cele auto klasikou, cize nizsia spotreba a aj setris ziarovky + auto funkcia klasickych svetiel zostane, cize sa budu rozsvecovat podla svetelnych podmienok a nemusis na nic mysliet.
Vsetko toto co si popisal viem dosiahnut aj vlastnou upravou. Ci uz hmloviek, stretavaciek alebo LED drl. Problemom pri LED DRL je to, kam ich umiestnit. Ako som studoval, tak nad hmlovky to nepojde a ked ich dam vedla (do vnutra) tak to absolutne postrada funkcionalitu a svetlo sa tak nejako straca (videl som rovnake auto dokonca rovnakej farby a bolo to proste cele zle) teda DRL kitom cesta nevedie.
1. Ak splnenie zakonom predpisaneho denneho svietenia, tak mozes bud spravit to, aby sa Ti rozsvecovali automaticky vzdy po starte stretavacky (cize bude svietit cele auto), alebo mozes pouzit homologovane pridavne LED svetla umiestnene v narazniku aj ked na mieste, ktore sa Ti az tak nepozdava (je presne stanovene aka je minimalna vzdialenost od pozdlznej osi vozidla, od jeho okraja a aj min. a max. vyska). V kazdom pripade nemozes pouzit hmlovky.
Attachment:
Screenshot_20190712-080348_Samsung Internet.jpg
2. Ak Ti ide o to, aby to dobre vyzeralo a netrapi Ta ci bude uprava podla predpisov, tak mozes pouzit aj hmlovky, ale riskujes oslepovanie vodicov a dotahovacky s policajtami.
a nebojte sa zapojenie je uplne jednoduché... 3 kábliky - kostra, 12 spínací kľúčikom, 12 spínací parkovacie svetlá
a ked sa to dobre zapojí, tak automaticky LEDky svietia pri zapnutí kľúča v aute, a akonáhle sa zapne parkovačka alebo stretávacie svetlá tak sa LEDka automaticky odpojí, iba ak by sa nezapojil ten tretí kábel na svetlá (parkovačky) tak sa LEDky nevypnú
na starších autách ledky ešte neboli a vo svetlách som mal osram nightbreakery... vtedy stáli asi 30€ a na Forde sa mi vypalovali cca za pol roka, keď sa používali ako denné svietenie... tie svetielka za 3,5 si montujte do traktora... to nesvieti ani na 30 m...
139 : 6 = 23,16 .To je zhruba 22 žiaroviek. Keď počítam s tým, že tie žiarovky mením raz za rok je to jedenásť rokov svietenia bez špekulovania. Asi som už starý a nerozumiem tým prerabkam na kadejaké ledky...
Francisek ja mám tie nightbreakery za 25€... skús teraz prepočítať... a skús aj ty tú 6€ dušičkovú žiarovku vymeniť a uvidíš ten rozdiel... (ledky ma stáli 40€) a s tým, že jazdíme veľa krátkych trás po meste... tam žiarovky odchádzajú jedna radosť... nehovoriac o tom, že po výmene treba aj naštelovať svetlomet...
áno má kratšiu životnosť... to je logické keď musí silnejšie svietiť, ale je to naozaj rozdiel ako v dosvite, tak v šírke kužela... a to mi za to stojí, hlavne kvôli zveri a aj dedinskej čiernooblečenej nočnej "zveri"
Poznám Nightbraker aj iné žiarovky. A preto už Osram NB verziu 1 ani 2 nepoužívam kvôli ich výdrži. Najazdím na aute 30-40 000 km ročne. Sám mám v aute žiarovky so zvýšenou svietivosťou ale od značky General Elektric (GE) a sú porovnateľné s Osram NB.
Na ten jeden rok cca tých 30 000km mi ta žiarovka vydrží (H4). Na druhom aute mám H7 v kombinácii s predradeným odporom vyrobeným pre Fábiu I a tiež rok.
Takže vychádzam z reálnych skúseností.
Ešte doplním, že ak často “vypaľuje” žiarovky asi bude problém aj na dobíjaní a stave AKB.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vsak tak to aj funguje - ked sa zapnu stretavacky, tak tie denne LED sa vypnu. Alebo mi nieco uniklo?
Vsetko toto co si popisal viem dosiahnut aj vlastnou upravou. Ci uz hmloviek, stretavaciek alebo LED drl. Problemom pri LED DRL je to, kam ich umiestnit. Ako som studoval, tak nad hmlovky to nepojde a ked ich dam vedla (do vnutra) tak to absolutne postrada funkcionalitu a svetlo sa tak nejako straca (videl som rovnake auto dokonca rovnakej farby a bolo to proste cele zle) teda DRL kitom cesta nevedie.
1. Ak splnenie zakonom predpisaneho denneho svietenia, tak mozes bud spravit to, aby sa Ti rozsvecovali automaticky vzdy po starte stretavacky (cize bude svietit cele auto), alebo mozes pouzit homologovane pridavne LED svetla umiestnene v narazniku aj ked na mieste, ktore sa Ti az tak nepozdava (je presne stanovene aka je minimalna vzdialenost od pozdlznej osi vozidla, od jeho okraja a aj min. a max. vyska). V kazdom pripade nemozes pouzit hmlovky.
2. Ak Ti ide o to, aby to dobre vyzeralo a netrapi Ta ci bude uprava podla predpisov, tak mozes pouzit aj hmlovky, ale riskujes oslepovanie vodicov a dotahovacky s policajtami.
a ked sa to dobre zapojí, tak automaticky LEDky svietia pri zapnutí kľúča v aute, a akonáhle sa zapne parkovačka alebo stretávacie svetlá tak sa LEDka automaticky odpojí, iba ak by sa nezapojil ten tretí kábel na svetlá (parkovačky) tak sa LEDky nevypnú
nič zložitého to nie je...
https://www.angeleyes.sk/led-hmlovky-s-dennym-svietenim/
na starších autách ledky ešte neboli a vo svetlách som mal osram nightbreakery... vtedy stáli asi 30€ a na Forde sa mi vypalovali cca za pol roka, keď sa používali ako denné svietenie... tie svetielka za 3,5 si montujte do traktora... to nesvieti ani na 30 m...
áno má kratšiu životnosť... to je logické keď musí silnejšie svietiť, ale je to naozaj rozdiel ako v dosvite, tak v šírke kužela... a to mi za to stojí, hlavne kvôli zveri a aj dedinskej čiernooblečenej nočnej "zveri"
Na ten jeden rok cca tých 30 000km mi ta žiarovka vydrží (H4). Na druhom aute mám H7 v kombinácii s predradeným odporom vyrobeným pre Fábiu I a tiež rok.
Takže vychádzam z reálnych skúseností.
Ešte doplním, že ak často “vypaľuje” žiarovky asi bude problém aj na dobíjaní a stave AKB.