rozmýšľam, že by som sa dal na cyklistiku, ale nemam šajnu s akým bicyklom začať. Na začiatok do toho nechcem dať viac ako 500€. Ako som už písal, len chcem začať, takže sa do toho vôbec nevyznám (tým chcem hlavne povedať, že nechcem nič skladať). Prosím Vás o nejaké tipy na kúpu. Meriam 182cm a vážim (neviem, či na tom vôbec záleží) okolo 75 kg. Na záver sa chcem ospravedlniť, že zakladám novú tému, ale podobné témy sú už vačšinou staré a odkazy na bazáre taktiež.
obraciam sa na Vas prosbou o radu na kupu mojho prveho cestaku, dole som spisal zakladne nalezitosti, ktore by mal splnat:
- cena do 1800 € (idealne okolo 1500 €)
- co je premna najdolezitejsie je posed, ktory by mal byt maximalne komfortny, nakolko sa kvoli zdravotnym nemozem nastavit do klasickej cestnej polohy, takze o sportove geometrie musim vylucit (nemozem ohnut chrbat tak ako bezny clovek) momentalne jazdim na Merida Cross XT, takze geometria by mala byt pomerne pohodlna, ale zaroven by som nechcel ist ako slimak (to bude ten challenge)
- farba: preferujem tmavsie farby / bielu
- jazdim cca 3-4k km rocne a iba po ceste, mam rad kopce, ale rovnako roviny po zakupeni noveho prostriedku mam v plane tuto cifru zvysit
- som z Bratislavy, takze idealne aby bol obchod v blizkom okoli
- moja vyska 186 cm , hmotnost 72 kg
Dakujem predom za vsetky rady a cas
Pojdem vyskusat, aj ked sa bojim trochu moc sportovej geometrie.
co hovorite na Meridu radu "ride" ? ta geometria vyzera byt viac komfortnejsia ako na klasickych cestakoch
https://www.merida.sk/cestne-bicykle/ride
Cauko,
bohuzial v mojom pripade to nie je o cvikoch, mal som 2x operovanu chrbticu a mam obmedzeny pohyb v bedrovej casti, takze musim carovat a geometria prostriedku je premna klucova, toto cvicenim az take vyrazne neovplyvnim.
OK, ale +/-1 cm dlžky rámu tvoj problém nevyrieši. 1800 je slušná suma, odlož si z toho dve-tri stovky na rozne dlžky predstavcov, sedlo, príp riadidlá a hlavne 28mm plášte. A vyberaj tak, aby sa ti tam plášte zmestili. Logicky sa dostaneš k dôchodcovským geometriám do aerorámu 28mm plášť nezmestíš. A jazdi a skúšaj rôzne nastavenia. A jazdi, atd...
A ešte k cvičeniu. V podstate akékoľvek profesia je monotóonna činnosť a teda nevhodná pre pohybový aparát, potom sadneš na bicykel. Ten je síce vhodný na rehabilitáciu, pretože zaťažuje tvoj pohybový aparát tak nejak rovnomerne. Rovnomerne málo. Disproporčne zaťažuje iba kvadricepsy. Ale v tele a hlavne v bedrovej oblasti ale aj v kolene máš množstvo svalov, o ktorých ani nevieš a necítiš ich, kým ich nezaťažuješ.(preto pri extrémnych dávkach bicy začneš často najprv citiť práve kolená alebo bedrová časť, lebo nestíhajú s kvadricepsami)
Nebudem ťa o ničom presviedčať, ale k tomu cesťáku si kúp aj fitloptu. Neschudobnieš (Dokonca ak má niekto 2000 na bicykel neschudobnie, ani keď si kúpiš dve. To už je ale rakcia na iného člena...) A keď doma sedíš za počítačom, pri televízore, tak seď na fitlopte a pohybuj panvou dopredu, dozadu, vľavo, vpravo, ľahni si na loptu. Alebo daj sa na koníka a loptu pod seba a zdvíhaj nohy, ruky v ľubovoľnej kombinácii . Toto sú len rozcvičovacie cvičenie, neposiluješ žiadne svaly, ale časom aj to pomôže.
tak poškulujem po tomto prave https://www.bike-discount.de/en/buy/cube-litening-c-68x-race-teamline-887041