pár návrhov:
http://www.supurb.de/Supurb-BO20-Kinder-Mountainbike 9,7kg teraz 500e
www.supurb.de
http://www.commencal-store.co.uk/meta-ht-20-yellow-2016-c2x16198348 10,3kg teraz 600e
www.commencal-store.co.uk
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
ist do Shimano Deore M6000 s vahou 573g a cenou 46.9€+48.9€ bez kotucov
alebo Tectro T285 s vahou 650g ale s cenou 36.83 VRATANE kotucov
oplati sa kvoli 73g investovat o 59€ viac? (v podstate este viac, lebo k deore treba este aj kotuce kupit)
momentalne ma na 20" Vbrzdy, takze o vykone brzd zamerne nehovorim + pri jeho vahe mu urcite netreba neviem ako silne a davkovatelne brzdy - ale mozno sa mylim
Este k tomu ramu, na 27,5 ram sa daju dat 26 kolesa. Pri pouziti kratsich kluk ani nizsi stred nebude vadit. Alebo sa moze pouzit 27,5 dopredu a 26 dozadu, cim sa upravi aj hlavovy uhol.
Ja som isiel rovno do 27,5, lebo rozdiel medzi 26 a 27,5 je podla minimalny. A kym sa bude dat kupit 27,5 karbonovy ram vo vypredaji za 300e, tak je 600-700e pre mna nepriechodných.
Inak, tu je foto zo startu mili kategorie DTPS v Ziline. Je tam vidiet, kto z prvej osmicky na com jazdil. Ja tam vidim 5x 24" a 3x26". 7x rocnik 2011 a 1x rocnik 2012. No a ta 2012 nahodou jazdi 26" a nahodou ma rovnake priezvisko ako Mondzo. A ze odkial ten trend velkych kolies prisiel
Tie rastuce kluky v tejto cenovej hladine nema zmysel riesit. A u drahsich je otazne, ci by som chcel aby ich dieta hoblovalo o trail na 24", aby som ich potom mohol namontovat na plnu dlzku na 26".
Ak beriem do uvahy cenu kluk na tu bazare, teraz som kupil Alivio za 10€ + 16€ sklatenie.
Takze mam 125mm ktore som mal darovane = celkova cena 16€; 140mm som kupil za 8€ + 16€ = 24€
Alekolvek rastuce kluky su blud, ked vieme mat robustne riesenie za par penazi. Beriem do uvahy, ze 20 bike predam s klukami 140 a 125mm ako set
Ale aby som sa vratil k ramom, ta cena by sa dala rozumnym jednanim stiahnut pod 500 eur, berte ale tu cenu za ram, ktory by bol vyrobeny v custom forme podla nasej geometrie a vo farbe a v cene je uz aj postovne a hlavove zlozenie. K ramu by bolo mozne v krabici poslat aj karbon riaditka, karbon sedlovka. Vela z vas rozmysla nad svojim domacim projektom, kedze vela komponentov najde aj v garazi, preto som navrhol takuto myslienku. Na geometrii by sme mohli spolocne popracovat, kedze sme tu vacsinou bikeri, ktori sa troska vyznaju a vedia co chcu. Taktiez by som vedel pomoc aj s lahsimi setmi kolies a pripadne aj inymi komponentami na bike (aj TORP kluky
Na pumptrack a na trening techniky vozime 24" stale aj my. A mozno aj vela dalsich, co sa zda, ze na pretekoch maju velke bicykle, kto vie...
Deti casto vytiahli aj 16", ale to som zatrhol, lebo kym by na nu najmladsi dorastol, tak by ju uplne znicili
Inak, takto vyzera 135cm chlapec na 27,5". Podla mna je to OK
Skúsil som plášť zhodiť a nanovo nahodiť na ráfik, avšak bez úspechu. vyzerá to na nejakú chybu v plášťoch. Pýtal som sa, či nenabehol na nejaký výmol, ale nie.
Preto sa chcem poradiť, aký plášť vo veľkosti 20 by ste odporúčali? Väčšinou jazdíme lesné cesty a asfalt, žiadne mokré úseky a pod.
Druhá otázka je, ako by ste odľahčili sériový SUP Fly, aby to peňaženku veľmi nebolelo
Ďakujem za pomoc B.
https://superiorbikes.eu/cz/2019/junior-kids/f-l-y-20/matte-dark-grey-grey-neon-red