Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -38% Sportful Pro Baselayer dámske tričko, červená
od 36,99 €
-38%
MOC 69,99 €
Akcia -13% ORTOVOX 230 Competition Short dámske tričko, Bloom
od 61,99 €
-13%
MOC 101 €
Výpredaj -27% Sportful Fiandre Thermal Layer tričko, biela/sivá
42,99 €
-27%
MOC 66,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Ja mam 178cm a 80kg a DHB nosim mesh tielko a dres v Mku. Kratke gate som kupil Lko a mal som kupit tiez Mko. Pre porovnanie castelli nosim XL.
https://www.ekoi.cz/cs/dlouhe-elasticke-kalhoty-na-kolo/8325-collant-hiver-gel-ekoi-star-black-grey.html
DikY
Ok ale skus mi poradit. Mam obvod na velkost S ale výsku mám 180 a bojím sa že S mi bude krátke ale M zase široké. Čo by si mi doporučil. Mám dĺžku ostatných nohavíc cca 105 cm a endura nikde nepíše dĺžku ich nohavíc
Táto je v akcii a je v pohode..
Ja na toto používam obyčajnú reflexnú pásku, napr. https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/svetla/prislusenstvo/force-reflexna-paska-samonavijacia.html
dnes prva jazda - podvecer 14-16°C, studeny severny vietor, na slnku teplo, v dolinach zima. jazda v tempicku, obcas flakanie sa, par strmych stojok, zjazdy vacsinou v studenych dolinach. pod bundou tensie funkcne tricko, cely cas viac menej komfortne - vysoky limec je skvely - som haklivy na krk takze na paradu. do kopca ked mi zacinalo varit vodu stacilo rozopnut trosku zips a kedze chrbat je tenky krasne sa telo vetralo. no ked som aj pustil nejaku stavu nieje to ziaden igelit a za chvilku som bol zasa pekne v suchu. stym chrbatom bez membrany mam ale presne ten problem co som cakal - ked fukne do chrbata alebo v rychlom zjazde taha na krize. na druhej strane sa bunda dobre vetra. tak neviem co stym. ci nejaky ladvinovy pas alebo nejake gate by to vedeli vyriesit - no co som pozeral vsetky maju vzadu sietovinu koli dobremu vetraniu.
neviem ci na tento typ oblecka moze ist batoh aby som to neznicil.
vrecka sa mi zdaju byt z moc tenkeho materialu - som zvedavy kolko vydrzia kym sa vytahaju.
inac je to presne to co som hladal - lebo dnes by som mal na sebe uz aspon 3 vrstvy a aj tak by ma prefukalo - citil som na nohach/kratasoch - tam budem musiet dokupit nieco podobne.
Nepotis sa pod tym ladvinovým pasom viac ? A ak ano ako ten pot odvadzas , lebo zas by ta chladil na krizoch pot .