212 mm, to je už asi najvác ale inak pekné, takú 182 by som bral, ale nie pri tej odporúčanej cene ale zas pri tej hmotnosti ani tá cena zas nie je až tak vysoká, teda pre niekoho kto si potrpí na gramoch a nepočíta každé €
imor1: tak co sa tyka teleskopky , tak zatial max. sa vyraba 250, ale bez packy.
polo: Vecnum je sice 2x drahsi ako OneUp, ale je o asi 100-150g? lahsia /212mm verzia komplet asi 560g s ovladanim,lankom,bowdenom/, OneUp 570g len teleskopka, ovladanie 41g, bowden+lanko neviem/, je plne mechanicka /co to znamena, asi nemusim nikomu vysvetlovat / .. s 4mm indexom, verzia travel umoznuje prenastavit zdvih/skratit smerom dole az o cca 4cm , ta druha ma nejaku inu feature .. co je super, ak jedna verzia je kratka a druha uz moc dlha, tak sa medzitym da prenastavit zdvih. Redukcia je nepodstatna, aspon teda rozdiel medzi 30.9 a 31.6. Proste ak chce nieco clovek extra, holt si musi priplatit. Asi ako SLX vs. XTR .. budem musiet pospekulovat, ci do ramu nejako nenapcham interne vedenie .. ale aj tka nema offset, aj ked .. vyzera na takych 5mm. Ale ta cena je aj tak asi skor dosledok toho, ze to robia v malom a v Nemecku.
To pisem len ako informacie, nemam skusenosti s ani jednou teleskopkou, zato s tymi, co nie su mechanicke viac nez dost. Vsetky sa seru a velmi rychlo. A nieco take, ze fixacia na tah hore, to ani nevravim. Potom to konci vsetko tak, ze bajk neni mozne dvihat za sedlo, neda sa dat hore nohami, lebo sa brzdy zavdusnia, neda sa toto, neda hento, idealne dnesne komponenty su tak do vitrinky.
lto tak 250 mm teleskopka je už moc, teda bude dosť ťažká a zas pravdepodobne chytí rýchlejšie nejakú vôľu ako tie kratšie. Samozrejme záleží ako je prepracovaná. Mňa celkom oslovial Pro Koryak 170 mm a je navyše za príjemnú cenu.
Tak áno, inak aj na Jeffsym by som aktuálne mohol mať asi aj 200 vku aby to bolo na doraz. Občas by sa hodilo v extrémnejších padákoch. Ale tak mne by pri to jeffsym asi pasoval XLkový rám. Som teda tak na hrane, no pri prudkých stúpaniach už trochu dvíha koleso a tam by bola tá 150 tka sedlovka asi akurát
takže predám Tranz 2.0 a asi aj obličku k tomu a vidím to na Koyuk 3.0 proste červeno-čírná mosí být no môžem ja za to že sa mi tak lúbi...
Už len počkať na cenu a môžem si hľadať brigádu 🤣🤣🤣
podľa nápisu na kľuke to typujem na GRX 46/30 a vzadu GRX 11-40, to už bude paráda aj v teréne... škoda možno by stačil aj 2.0 kde asi bude 2x10 v spojení s tiagrou 11-32 alebo 11-34 s kľukami 46/30 by aj to bolo celkom v pohode, ale tá oranžová farba - nápis ctm mi tam vôbec nepasuje, mali to nechať ako na 1.0 a 3.0 vo farbe, akú má horná trubka...
@madbugie pokial to budu ludia kupovat ...skonci to v kategorii HT, pripadne full, vid nedavno predstaveny celoodpruzeny gravel. Mne tie tazke prevody na cestaku vyhovuju, ale su urcite ludia, ktori to neutahaju. Taktiez zalezi, co jazdis. Ja roviny vyslovene neznasam, tak aj na cestaku brazdim Karpaty ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pinkbike.com/news/vecnum-launches-212mm-dropper-post.html
https://enduro-mtb.com/en/vecnum-nivo-review/
polo: Vecnum je sice 2x drahsi ako OneUp, ale je o asi 100-150g? lahsia /212mm verzia komplet asi 560g s ovladanim,lankom,bowdenom/, OneUp 570g len teleskopka, ovladanie 41g, bowden+lanko neviem/, je plne mechanicka /co to znamena, asi nemusim nikomu vysvetlovat
To pisem len ako informacie, nemam skusenosti s ani jednou teleskopkou, zato s tymi, co nie su mechanicke viac nez dost. Vsetky sa seru a velmi rychlo. A nieco take, ze fixacia na tah hore, to ani nevravim. Potom to konci vsetko tak, ze bajk neni mozne dvihat za sedlo, neda sa dat hore nohami, lebo sa brzdy zavdusnia, neda sa toto, neda hento, idealne dnesne komponenty su tak do vitrinky.
Fastace uz ma micro spline
takže predám Tranz 2.0 a asi aj obličku k tomu a vidím to na Koyuk 3.0 proste červeno-čírná mosí být
Už len počkať na cenu a môžem si hľadať brigádu 🤣🤣🤣
podľa nápisu na kľuke to typujem na GRX 46/30 a vzadu GRX 11-40, to už bude paráda aj v teréne... škoda možno by stačil aj 2.0 kde asi bude 2x10 v spojení s tiagrou 11-32 alebo 11-34 s kľukami 46/30 by aj to bolo celkom v pohode, ale tá oranžová farba - nápis ctm mi tam vôbec nepasuje, mali to nechať ako na 1.0 a 3.0 vo farbe, akú má horná trubka...
Konfiguracia Koyuk 3.0 2020
Ram ALU 6061
Vidla RCCFK G Carbon
Radenie GRX RX-600
Menič GRX RD-RX812 11s
PrešmykačGRX RX-810
Kluky GRX RX-600 46-30T
Kazera SLX CSM7000/11 11-42
Brzdy GRX RX600
Rafiky WTB ST i19 TCS 2.0/700
Plášte WTB Riddler TCS 700x37c
Naboje Novatec D981B-12/D952SB-SL-X12
Váha 10,6 kg
Fastace uz ma micro spline
Vyzerá to na prebrandovaný Joytech/Novatec
Šak to je 0,71 prevod... Je to ešte gravel kategória... na crosse mám 0,88
Ak by tam dali lacnejšiu 11-36, tak to stále bude 0,81 prevod, čo je na "cesťák" luxus... Doteraz mali Gravely 34:34 čiže 1 celá nula ništ...
Kde toto skončí...