Tak ale porovnavaj porovnatelne. Porovnavas Canyon, Cube, co su podla mna take "mainstreamove" znacky porovnatelne so Superiorom, s prizmurenymi ocami Kellysom, proti Speslu, Scottu, Treku, co su top zvucne, globalne marketingove znacky na ktorych jazdia majstri sveta a pod. Porovnavaj ich teda s europskymi BMC, Bianchi a pod. ked teda chces zvucne znacky... A uvidis ze ceny su razom rovnake. POZOR! Neznizujem kvalitu prvych menovanych firiem na ukor tych ostatnych. Inac samizda ze aj ten Canyon zdrazel, ak si pamatam tak najvyssi sl-kovy lux bol za 4 nieco tisic, teraz uz je za 5k. Neviem ci aj vybava tomu zodpoveda, ale...
Akoze viacmenej suhlasim ale majster sveta, europy a este neviem coho v CX jazdi Canyon. Minulorocny majster sveta na ceste jazdi Canyon. Mozno onedlho aj majster sveta v XC bude jazdit Canyon ;]
Ale inak fakt suhlas s tym ako si to napisal Jaiub.
Tak isto, to nepopieram. Ale CX je taka okrajova disciplina, tam asi moc reklamy nenamutis-v porovnani s XC alebo grand tour. Aj ked ano MDVP je momentalne reklama sama o sebe. A za dalsie tam potom asi zohrava "ulohu pri cenotvorbe" aj pocet sponzorovanych teamov, resp. vitazstva v etapach a jednodnovych pretekov. Kolko ich napocitas na takom canyone a kolko na spesli, ked ho jazdi polovica pelotonu..?? A na zaklade toho si potom zrejme mozu dovolit davat ceny ake davaju... A s tym suvisi, ze ktosi musi aj tie sponzorovane biky zaplatit
Tak ale porovnavaj porovnatelne. Porovnavas Canyon, Cube, co su podla mna take "mainstreamove" znacky porovnatelne so Superiorom, s prizmurenymi ocami Kellysom, proti Speslu, Scottu, Treku, co su top zvucne, globalne marketingove znacky na ktorych jazdia majstri sveta a pod. Porovnavaj ich teda s europskymi BMC, Bianchi a pod. ked teda chces zvucne znacky...
odkedy su BMC a Bianchi zvucne znacky v MTB? Mozno tak ziletkari nad nimi slintaju, pre mtbikerov je to predrazeny smejd od "ziletkarskych znaciek" ktore experimentuju s nejakymi pofidernymi modelmi v MTB segmente, podobne ako Pinarello.
A za mna by som teda urcite radsej bral Canyon/Commencal ako nejaky Scott, aj keby boli za rovnaku cenu.
scott ma tie biky tak vychytane ,
ze ich nemusi menit co dva roky od Bianchy ma ako MTB neoslovilo ,ale BMC je sice predrazene ,ale zato namakane mtb s kopcom fajn vychytaviek.
BMC so svojimi 29" kami (Trailfox) predbehli o roky zaprdeny Canyon s ich hadam dodnes dementnou zvaznicovou geometriou..
Scott by som tiez nepodcenoval, predosli Gambler bol pekny kusok, hmotnosti ich Am/En bikov su tiez pozoruhodne, a tie dnesne Genius/Ransom biky su vo svojom zamerani spicka.
foobara ktore ze su to tie echt mtb, xco znacky? Ako bianchi by som ti este dal za pravdu s tou “ziletkarskou znackou”, ale BMC?? Taktiez ze predrazene, rovnako ako spesl, trek, cannon, ale smejd? Na zaklade coho sudis? Ci len tak, strielas od boku? Scott ti nedal zlavu na bike ci co, lebo ich mtb su daleko popredu, a konkurencia este len teraz dobieha ich udavany smer...
Nemozem si pomoct, ale ked vidim hocaky Nukeproof, tak je mi blivno. Obycajna kopirka starsich bajkov ako napr. Transition, Scott,... Nic vlastne, nic pekne, nic zaujimave. Uz len chranice na ruky tomu chybaju od zakladu
Ake kopirovanie? Zakladne konstrukcie su dve - tlmic zvislo a vodorovne. Do toho nejake variacie ako VPP, pripadne ASTRO variacie s dolu delenou sedlovou trubkou a tlmicom v strede.
Skor sa prejavuju "modne" trendy - jednoprevodnik, sklopena hlava, ....
Mne su tlmice vodorovne aj z praktickych dovodov sympaticke (napr. Trek Rumblefish Superfly, Kellys Tyke, .... )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale inak fakt suhlas s tym ako si to napisal Jaiub.
odkedy su BMC a Bianchi zvucne znacky v MTB? Mozno tak ziletkari nad nimi slintaju, pre mtbikerov je to predrazeny smejd od "ziletkarskych znaciek" ktore experimentuju s nejakymi pofidernymi modelmi v MTB segmente, podobne ako Pinarello.
A za mna by som teda urcite radsej bral Canyon/Commencal ako nejaky Scott, aj keby boli za rovnaku cenu.
ze ich nemusi menit co dva roky
https://enduro-mtb.com/en/nukeproof-reactor-275-rs-review-2020/
Scott by som tiez nepodcenoval, predosli Gambler bol pekny kusok, hmotnosti ich Am/En bikov su tiez pozoruhodne, a tie dnesne Genius/Ransom biky su vo svojom zamerani spicka.
https://enduro-mtb.com/en/nukeproof-reactor-275-rs-review-2020/
Nemozem si pomoct, ale ked vidim hocaky Nukeproof, tak je mi blivno. Obycajna kopirka starsich bajkov ako napr. Transition, Scott,... Nic vlastne, nic pekne, nic zaujimave. Uz len chranice na ruky tomu chybaju od zakladu
Skor sa prejavuju "modne" trendy - jednoprevodnik, sklopena hlava, ....
Mne su tlmice vodorovne aj z praktickych dovodov sympaticke (napr. Trek Rumblefish Superfly, Kellys Tyke, .... )
Kona Hei Hei 2020 ma vyzerat podobne.
https://www.cyclebike.ie/hei-hei-cr-dl-2020.html
https://m.pinkbike.com/news/xt-abs-shimano-files-patent-for-anti-lock-brake-system-for-bikes.html