Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Lezyne CLASSIC DRIVE XL 700+ nabijateľné predné svetlo, 700 lm
51,99 €
MOC 69,99 €
Výpredaj -5% Knog Blinder Road 600 nabíjateľné predné svetlo
70,99 €
-5%
MOC 74,99 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Su lacne, kvalitne(maju laboratorium a testuju ich + vyse rok a ziadna vypalena) a najviac sa mi paci ze ich 2700K svetlo je prakticky totozne s beznou 60tkou co sme doma vsetci pouzivali.
existuju celovky kde je tento akumulator vymenitelny za baterky ...
Za aké baterky? Ak 18650, tak takú nechcem. Nemám na ňu nabíjačku a nechcem ju ani kupovať. Pokojne poraď čelovku, kde sa vstavaný akumulátor, ktorý nabijem cez USB, dá v prípade vybitia v teréne vymeniť za normálne články (ozaj ako núdzovka). Ale keby mala aspoň také parametre ako napr. tá zoomovka od Fénixu. Je taká? Nemusí byť Fénix, nemusí byť zo Slovenska.
ja som ho koli zadnemu svetlu používam teraz na behanie...
mali ho u nas v pracovnom naradí.
https://www.teshop.cz/extol-light-43190-celovka-450lm-cree-xpl-nabijeci-usb-10w-cree-xpl-funkce-zoom/
Táto vôbec nevyzerá zle. Dík.
existuju celovky, ktore maju vstavany akumulator, ktory dokazes vymenit za 4 (alebo niekolko) AAA baterii pre pripad nudze - hladal by som taku celovku
mozno je to ta, co spominal Gusto0
Ako naozaj, strčte si tie 18650 do prdele. Už na začiatku som písal, že takú čelovku nechcem. A potom napíše nejaký trotl, že je blbosť kupovať vstavaný akumulátor a že treba normálne 18650. A retardi mu to lajkujú ako blázni. Vie ten človek čítať?! Mám vstavané akumulátory aj na svetlách na bicykli, jazdím s nimi veľa a väčšinou v noci, teraz už len potme. Mal som 18650, vyhodil som ich všetky. Nie ďakujem, nechcem ani zadarmo. Sú to moje peniaze, nie vaše.
Prečo máte, sakra, problém poradiť to, na čo sa človek pýta? Deje sa to tu furt a stále.
Však čelovka s rezervou (pre mňa zbytočnou) na normálne články je buď tá, čo dal GustoO alebo martinoslav. Kúpil som posledný tip Petzl actik core hybrid a splňuje všetko, čo som potreboval. Bez 18650, ktoré nechcem ani vidieť.
Najazdil som 8rokov 24ho závody v teréne.jesenné no aký aj nočné skiaplove vyslapy v mrazoch. Tak niečo o tom asi viem. Prešiel som svetlami z Číny aj značkovými ?
Častý problém sú konektory. Také chabé USB. Sa ti môže rozopnut. Zlomiť. Ci zamrzne plast a poškodia sa kontakty a si v... Tme hehe
A akku na hlave v zime výrazne stráca kapacitu.
Ako naozaj, strčte si tie 18650 do prdele. Už na začiatku som písal, že takú čelovku nechcem. A potom napíše nejaký trotl, že je blbosť kupovať vstavaný akumulátor a že treba normálne 18650. A retardi mu to lajkujú ako blázni. Vie ten človek čítať?! Mám vstavané akumulátory aj na svetlách na bicykli, jazdím s nimi veľa a väčšinou v noci, teraz už len potme. Mal som 18650, vyhodil som ich všetky. Nie ďakujem, nechcem ani zadarmo. Sú to moje peniaze, nie vaše.
Prečo máte, sakra, problém poradiť to, na čo sa človek pýta? Deje sa to tu furt a stále.
Však čelovka s rezervou (pre mňa zbytočnou) na normálne články je buď tá, čo dal GustoO alebo martinoslav. Kúpil som posledný tip Petzl actik core hybrid a splňuje všetko, čo som potreboval. Bez 18650, ktoré nechcem ani vidieť.
So vynechal davku depakinu?
btw. 18650 najdostupnejší výkonný článok, poháňa skoro všetky notebooky, elektromobily včítane tesly, aj powerbanky, atď.
Buchla ti ?? Ze si na ten typ alergicky ? Aj mne. Ale s odstupom casu z toho nevinim bateriu, ale obsluhu
inac ta vydrz v mrazoch - mam celovku na rajdoch s jednou 18650 a ani pri -5 som nepocitoval skratenu vydrz baterie. co napr. pri skialpe ked je hore aj -15 uz citit moze. no zasa ak chce niekto svetlo na bike nebude asi jazdit pri -15 (drviva vacsina z nas) a schovavat baterie pod dres a tahat kable k svetlu.
takze je dobre ked sa napise konkretna poziadavka a aj ten cochce poradit si ju precita a zvazi - lebo potom je to ako ked radi endurak XCkarovi co na bike a kde sa da jazdit