Nechapem, novinari dnes vyplakavaju, ze nevznikla koalicia. V mojej socialnej bubline by ale vacsina ludi mala problem jej to tam hodit, kedze jej sucastou mala byt aj SaS. Takze v poho, nie?
Môj pocit je podobný, ale ja by som mal zas problém dať hlas koalícii, ktorej členom by bolo PS.
Takze date hlas stranam a koaliciu presne tie iste strany urobia potom, akurat na hadanie sa o poziciu budu mat menej casu .. ci to je zialbohu alebo chvalabohu uvidime az potom
Mozno, zase v koalicii bude treba obcas spravit kompromis tak ze vacsina radikalnych napadov roznych stran ci uz krestanskych alebo liberalnych neprejde. Crta sa tam vlastne taka rozumna stredna cesta bez krajnych uletov a to nemusi byt na skodu. Navyse bude omnoho tazsie udrzat mafianske praktiky v chode ked tam bude siroka koalicia ako ked sa spoji SMER z nackami a SNS...
Takze date hlas stranam a koaliciu presne tie iste strany urobia potom, akurat na hadanie sa o poziciu budu mat menej casu .. ci to je zialbohu alebo chvalabohu uvidime az potom
Nie. Ja dufam, ze Sulik uz do parlamentu neprejde. Takze to zlozenie by mohlo byt potom rozumnejsie. Jasne, bojim sa prepadu hlasov SaS, ale zas mam pocit, ze uz mu to tam ani jeho skalni obhajovaci nehodia a skonci (dufajme) pod 1%.
A najma to, ako Radicova polozila vladu, aj za to moze SaS, ze ?
Realita je taka, ze s ponukou politickych stran je to na Slovensku dost biedne. Idealne by bolo vsetky zrusit a zostavit len vladu odbornikov. Na ministerstvach ziadne politicke nominacie, ale klasicke vyberove konania...atd.
A najma to, ako Radicova polozila vladu, aj za to moze SaS, ze ?
Realita je taka, ze s ponukou politickych stran je to na Slovensku dost biedne. Idealne by bolo vsetky zrusit a zostavit len vladu odbornikov. Na ministerstvach ziadne politicke nominacie, ale klasicke vyberove konania...atd.
akych odbornikov? kto ich vyberie a na zaklade coho? kto bude za nich zodpovedat?
odbornici maju byt na odbornych postoch - vtedy su maximalne uzitocni - vo vlade by mali byt ludia, ktori tych odbornikov na odborne posty dostanu
Smola, ze vsetci ostatni uz od neho zutekali. Dost odveci, tvarit sa ako politik, co chce viest opoziciu, a nedokazat si udrzat ani clenov vlastnej strany, ze.
P.S. Aby sme sa rozumeli, radim sa ku liberalom. Moj nazor na Sulika/SaS sa casom znacne vyvinul. Zial. A nie, nepatrim ku ultras PS. Este netusim, koho budem volit, len viem, ze urcite nikoho, kto sa spoji s SaS.
user_id idea pekna, ale nerealna. Verejnost ma "velmi ruzove oci" na akademiu, nie lenna svk,ale celkovo vo svete. A je bohuzial velmi vela vplyvnych ludi v akademii ktori to zneuzivaju, nie su vpodstate vobec kontrolovani, maju velku moc (nad jednotlivcami co pracuju pod/okolo nich ale aj na siroku spolocnost). A hlavne na svk,.... Tam mas tolko prepojeni.... A napr taky matfyz Univ Kom., co je "plny" komunistov, kotlebovcov, rasistov, despotov.... Na grcanie. A o tej odbornosti vo vede - tiez tema sama o sebe
Smola, ze vsetci ostatni uz od neho zutekali. Dost odveci, tvarit sa ako politik, co chce viest opoziciu, a nedokazat si udrzat ani clenov vlastnej strany, ze.
P.S. Aby sme sa rozumeli, radim sa ku liberalom. Moj nazor na Sulika/SaS sa casom znacne vyvinul. Zial. A nie, nepatrim ku ultras PS. Este netusim, koho budem volit, len viem, ze urcite nikoho, kto sa spoji s SaS.
Vies o nejakej etablovanej strane, z ktorej neodisli politici? Politika bola a bude vzdy so zmenami taborov. Ludia sa vyvijaju, strany sa tiez menia, kedze su tvorene meniacimi sa ludmi a reaguju v nejakej miere na okolite diane. Tak ako sa menia vztahy na pracoviskach, v rodinach a v hociakych spolkoch. Jedna strana naveky vekuce? Take sme tu uz mali a nechcel by som to znova..
MageZ ano, mas pravdu, len tych odchodov z SAS je dlhodobo vela (Miskov, Kollar, Mihal, Kissova, Rajtar,...). A vzdy bol odchod zo strany SAS spojeny so Sulikom a jeho vyhranenymi postojmi. A mne je to luto, lebo drzim palce liberalnej politike.
Mihal sa nedavno vyjadril, ze dovodom jeho odchodu bol Galko. Ale vtedy to nerozmazaval a prezradil to az pri prilezitosti kampane ludi okolo DJ.
Sulik naviac povedal, ze najviac ho mrzi odchod Mihala.
Ako liberal moc moznosti volic na Slovensku nema.
Mihal sa nedavno vyjadril, ze dovodom jeho odchodu bol Galko. Ale vtedy to nerozmazaval a prezradil to az pri prilezitosti kampane ludi okolo DJ.
a odchod Miskova som vzdy vnimal ako plus, vid aj jeho nasledujuce kroky v politike....
MageZ Problem je to mnozstvo odchodov. Ta strana uz v podstate neexistuje, uz je to len preceda, Ciganikova (???) a par zufalcov. A Sulika za liberala uz dlhsi cas nepovazujem. On s tym liberalizmom len vyuzil dieru na trhu, rovnako ako Fico so soc. demokraciou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Môj pocit je podobný, ale ja by som mal zas problém dať hlas koalícii, ktorej členom by bolo PS.
Nie. Ja dufam, ze Sulik uz do parlamentu neprejde. Takze to zlozenie by mohlo byt potom rozumnejsie. Jasne, bojim sa prepadu hlasov SaS, ale zas mam pocit, ze uz mu to tam ani jeho skalni obhajovaci nehodia a skonci (dufajme) pod 1%.
Mne nic, iba Sulik.
akych odbornikov? kto ich vyberie a na zaklade coho? kto bude za nich zodpovedat?
odbornici maju byt na odbornych postoch - vtedy su maximalne uzitocni - vo vlade by mali byt ludia, ktori tych odbornikov na odborne posty dostanu
Zodpovedat by urcite mali sami za seba. Sposobis skodu? Budes ju musiet nahradit...ziadne teple miestecko o poziciu vyssie ako to plati v sucasnosti.
Nie, na tom ma Sulik podiel len 50%. Zas ho neprecenuj. Ale nastastie nas zachranil pred tym hroznym eurovalom.
Vies o nejakej etablovanej strane, z ktorej neodisli politici? Politika bola a bude vzdy so zmenami taborov. Ludia sa vyvijaju, strany sa tiez menia, kedze su tvorene meniacimi sa ludmi a reaguju v nejakej miere na okolite diane. Tak ako sa menia vztahy na pracoviskach, v rodinach a v hociakych spolkoch. Jedna strana naveky vekuce? Take sme tu uz mali a nechcel by som to znova..
a odchod Miskova som vzdy vnimal ako plus, vid aj jeho nasledujuce kroky v politike....