Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner odmasťovač pohonu, 500 ml
16,19 €
savings
MOC 24,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
Akcia -19% Cyclon Bike Care BIKE CLEANER odstraňovač nečistôt, 500 ml
10,49 €
-19%
MOC 12,99 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
A este ked napisala ze tam nie je Merida tak tym duplom
Ste proste alergicki na to, ze kupuje a rozpredava .. vsak moze, nie ?
Nakoľko preferujem custom setup...
lto nepozorne citas
A aby som nebol uplne od veci tak preca len nieco pridam
Moja reakcia bola na "nic sem nedala" - a uviedol som fakt. Nepoprel si.
Fakt je, ze ju neustale kritizujete za to, ze kupuje a predava .. no a co? .. je preto treba sa jej vysmievat ? Popieras , ze sa to deje ?
Ano, chybne som uviedol vec ohladne ramu, to na mojom prispevku ale vobec nic nemeni.
Ak nevidis rozdiel medzi nepozornostou a zamernou sikanou a vysmechom, ako predvadza martinsulovsky alebo scarinko a dalsi /a nevidel som, ze by sa ospravedlnili/, tak to ma mrzi, ale ze si na to zvyknuty, to zas tak nutne nepotrebujeme vediet
Stojan mám podobný
705€ vrátane dopravy, najprv som ho chcel z CRC ale tam bola doprava 130€ takže som hádam kúpil dobre.))
Fakt je, ze ju neustale kritizujete za to, ze kupuje a predava .. no a co? .. je preto treba sa jej vysmievat ? Popieras , ze sa to deje ?
Ano, chybne som uviedol vec ohladne ramu, to na mojom prispevku ale vobec nic nemeni.
Ak nevidis rozdiel medzi nepozornostou a zamernou sikanou a vysmechom, ako predvadza martinsulovsky alebo scarinko a dalsi /a nevidel som, ze by sa ospravedlnili/, tak to ma mrzi, ale ze si na to zvyknuty, to zas tak nutne nepotrebujeme vediet
Vidis niekde moju reakciu na tu osobu? Ja taketo temy zvacsa ignorujem. To co sa snazim tebe naznacit, ze tu zasieras priestor rovankym sposobom ako oni.
Neskutočné aké mašiny sa dnes dajú kúpiť za pár euri
len pre zaujimavost, nevazil si ho? zaujimalo by ma kolko asi takyto setup vazi
2x MTB plášť Michelin Wild AM Compeition 27,5x2,35 TS TLR