Najskôr som mal PD-M540, ale mi tam nejako úrovňovo nepasovali Potom som tam dal moje dvojročné PD-M8000. Tie už pasovali, ale stále som čakal na dobrú bazárovú ponuku - takmer ako nové PD-M9000 (lepšie ako PD-M9100)
Nemajú ten výstupok v strede. Tieto ju majú výrazne menšiu a nevystupuje tak mimo tela pedálu. Ale každý na to môže mať svoj názor...
Ale aj tieto majú ostrú hranu, že mi to môže chlpy trhať z nohy. Budem to musieť tiež zbrúsiť. Ako pred pár dňami som znovu dobrusoval PD-M8000 - nie len hrany ale aj výstupky aby som bol spokojný
ten blatník vyzerá luxusne.. daj potom prosím aj fotku na bicykli a info keď pôjdeš zjazd nejakým drsnejším terénom, či vydržal bez ujmy.. včera som si vyrobil jeden homemade blatník lebo po poslednej jazde som bol celý mokrý na chrbte ale je chytený na sedle, takže sa obávam, že nebude plniť účel.. ten zefal vyzerá, že by mohol kopírovať koleso
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Brzdové doštičky
Reťaz
Čistiace prostriedky
Ponožky
Ale aj tieto majú ostrú hranu, že mi to môže chlpy trhať z nohy. Budem to musieť tiež zbrúsiť. Ako pred pár dňami som znovu dobrusoval PD-M8000 - nie len hrany ale aj výstupky aby som bol spokojný
99% času hádam hej
Zéfal DEFLECTOR RM60+ zadný blatník, 26"-29", čierna
16,49 €
MOC 18,29 €vyzera super ale uz vidim ako to chytam stehnami ten uchyt
vyzera super ale uz vidim ako to chytam stehnami ten uchyt
Ty musis mat ine stehna 🤔
Parada. Kde si to kupil?
Na stranke zefal http://www.zefal.com/en/16-mudguards je viditelny rozdiel medzi DEFLECTOR RM60 (jeden klb pre 26’’/ 27.5’’) a Deflector RM60+ (dva klby pre 27.5’’ / 29’’).
Tabulka http://www.zefal.com/img/cms/Tableaux_Comparaison/MTB%20mudguards%20comparison.pdf
Keby tu mali DEFLECTOR RM60+ (http://www.zefal.com/en/mudguards-mtb/73-deflector-rm60-plus.html na 29" kolesa, tak ho hned objednavam.
Tu v eshope ponukaju DEFLECTOR RM60+ na obrazku s dvoma klbmi ale urceny pre 26” a 27.5”