Ninja600
asi aj mne by sa to bolo predralo keby som to nepremotal, lebo ta horna cast co sa oddelila od spodnej bola tenucka a pod nou ta maksia cast by nevydrzala dlho
bikemartin To čo vidíš, je len omotávka na riadidlách, žiadna ,,vodárenská izolácia´´ ani nič podobné
S tým výrobcom inak dobrý nápad, pošlem fotky aj predajcovi aj výrobcovi, ako sa k tomu postaví. Už som na Lizardkách minul peňazí dosť a urobila to každá.
slobodaj Tých pár gramov navyše nevadí, možno to robia aj ťažké koncovky.
Mam lizard skin 2,5 asi 1,5 roka a nič podobné ako na fotkách som nemal. A to som ju raz previnul od polovice na oboch stranách. Teraz som menil riaditka za karbónové a použil som tú istú lebo nebol dôvod za novú. Jediné miesto kde sa mi kúsok vrchná vrstva urvala bol koniec kde ide páska s logom. Tak neviem, možno si mal smolu na zlý kus...váhal som že skúsim aj supacaz ale cena a hmotnosť mi príde dosť uletená...
Ako sa neefektívne a rýchlo zbaviť 27,-eur? Po A: vyhodiť do koša, po B: kúpiť omotávku Lizard Skins.
Musím povedať že omotávka je to na dotyk fantastická, nič príjemnejšie na držanie som na baranoch nemal. Ale takto vyzerá po zhruba 1500km. A áno, namotávať viem, skúšal som rôzne spôsoby a nie je to jediná lizardka ktorú som mal. Derie sa, nedrží na mieste, posúva sa. Aj omotávka z ali za 2eurá vydržala viac. Aby som len nekritizoval, na fulle mám gripy Lizard Skins a tie sa javia super a gramárov tiež potešia.
Chystám sa vyskúšať omotávku Supacaz, jazdíte to niekto? Rád si prečítam skúsenosti pred objednaním, nie je lacná
caute
mam to uplne identicky ako Ninja ale tak u mna po viac km ale v podstate rovnako
super sa drzi, je makucka, nesmyka sa ale... posuvat sa mi zacala po case, oddelili sa vrstvy a na tych najfrekventovanejsich miestach sa zodrala tak ako na obrazku
otazka, je ta supacaz lepsia? stoja rovnako, tato vydrzala asi tak rok, rok a pol dajme tomu ale na jar by uz chcela vymenu lebo to vyzera hrozne.
Ale chcem znova taku makku, co sa nebude spinit
Teraz som dal z Decathlon omotavku,tu najdrahsiu, velmi dobre sa namotavala je pruzna,ale.o.pocitoch tazko vraviet ked sa jazdi v rukaviciach, teraz cez sviatky po nejakych 700km zatial spokojnosť. Farba presne ako gumy na dualoch
mam supacaz star fade uz druhu sezonu, stara vydrzala cca 7000km. Mal som aj lizard skins a mal som tiez rovnake problemy (na mtb mam gripy a tie su naopak uplne super).
Naopak supacaz skvele drzi na baranoch, je extra pohodlna, lahko sa namotava. Jedina nevyhoda je ze sa tie svetlejsie varianty rychlo zaspinia a tazsie sa umyva.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
asi aj mne by sa to bolo predralo keby som to nepremotal, lebo ta horna cast co sa oddelila od spodnej bola tenucka a pod nou ta maksia cast by nevydrzala dlho
bikemartin vysvetlíš mi prosím pekne čo chceš povedať?
Ja tam vidím omotávku na nejakej medzivrstve, nie na al/karbón riaditkach.
Či to je časť tej omotávky? Ak hej, tak pošli fotky výrobcovi.
ad Supacaz: napíš Imromanovi, on sa o nej pochvalne zmienil v jednom videu, má ju na svojom Bianchi.
S tým výrobcom inak dobrý nápad, pošlem fotky aj predajcovi aj výrobcovi, ako sa k tomu postaví. Už som na Lizardkách minul peňazí dosť a urobila to každá.
slobodaj Tých pár gramov navyše nevadí, možno to robia aj ťažké koncovky.
Musím povedať že omotávka je to na dotyk fantastická, nič príjemnejšie na držanie som na baranoch nemal. Ale takto vyzerá po zhruba 1500km. A áno, namotávať viem, skúšal som rôzne spôsoby a nie je to jediná lizardka ktorú som mal. Derie sa, nedrží na mieste, posúva sa. Aj omotávka z ali za 2eurá vydržala viac. Aby som len nekritizoval, na fulle mám gripy Lizard Skins a tie sa javia super a gramárov tiež potešia.
Chystám sa vyskúšať omotávku Supacaz, jazdíte to niekto? Rád si prečítam skúsenosti pred objednaním, nie je lacná
caute
mam to uplne identicky ako Ninja ale tak u mna po viac km ale v podstate rovnako
super sa drzi, je makucka, nesmyka sa ale... posuvat sa mi zacala po case, oddelili sa vrstvy a na tych najfrekventovanejsich miestach sa zodrala tak ako na obrazku
otazka, je ta supacaz lepsia? stoja rovnako, tato vydrzala asi tak rok, rok a pol dajme tomu ale na jar by uz chcela vymenu lebo to vyzera hrozne.
Ale chcem znova taku makku, co sa nebude spinit
Naopak supacaz skvele drzi na baranoch, je extra pohodlna, lahko sa namotava. Jedina nevyhoda je ze sa tie svetlejsie varianty rychlo zaspinia a tazsie sa umyva.
Tuto mam v ciernej, od augusta:
https://www.wiggle.co.uk/pro-sport-control-bar-tape/?sku=101950980
Minimalne znamky pouzivania, nic sa neposuva, nic sa neodlupuje, na dotyk prijemna a makka.
7000 mi pride slaba vydrz, aktualna ma odhadom okolo 12 tisic ale tak uz je nejaky cas kaput.
Hrubka 1,5mm je fakt nic moc.