Ano 120tpi sa da od 179€ kupit ale aj ja som kupoval za 240 a to este so zlavou lebo stali tusim 260-270, ale podla mna stale zaujimave usetrit ca60-80€ ked vezmes ze su takmer nejazdene
A wrathlorde nie je vhodny na kazdy teren, mas malo ak vobec terenov co su krasne u-groomovane alebo cisty lad, do volneho snehu lepsie potom wrathchild alebo dillinger
@ b52
super bike s tou prednou lyzou; som este nevidel; to ako ta napadlo; ako to jazdi a ake su pre a proti voci tucnemu kolesu vpredu? dik za info vopred
Pozri si stránku fatbikeskies.com, bike má oveľa lepšiu ovládateľnosť a priechodnosť hlbším snehom(predné koleso si v hlbšom snehu nevie udržať smer a je neisté) . Ja som za každú novinku na zimu aby nebola nuda, tak som si to vyrobil, nech je sranda a je to super.
Tatranský tradicionál na Zamkovského, a dalo sa aj ďalej do Malej studenej, výborné podmienky na fat! Turistov ako maku, ale vďaka nim utlačený široký chodník
po viac ako mesiaci znovu na fatbiku, rozpadnuty orech som vyriesil novym nabojom, problem bol zohnat 190mm QR - tu na eshope som kupil novatec 4in1 a na bike24.de conversion kit. Vdaka bikeclinic.sk za prepletenie kolesa, dnes odskusane, vsetko funguje. Tak nam hadam aj tu na Bratislavou trochu nasnezi.
Zdar chlapi mám takú malú, čiste teoretickú otázočku. Aký Fat by ste vybrali ak by ste mali rozhodnúť medzi Trek Farley 5 vs. Cube Nutrail?
Čo sa jazdenia týka tak viac-menej len vtedy keď by sa už nedalo na cyklokrose čiže zima so snehom. A len tak kondične pre radosť v Levočských Vrchoch a okolí.
O Nutrail som nenašiel nič a Farley zasa hodnotia ako veľmi dobrú voľbu na začiatok. Má tu niekto skúsenosti s Nutrail?
Vďaka za prípadné info....😉😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=QEXV0R-znFU
super bike s tou prednou lyzou; som este nevidel; to ako ta napadlo; ako to jazdi a ake su pre a proti voci tucnemu kolesu vpredu? dik za info vopred
a brzdenie dole kopcom? zadnym to bude asi malo nie ?
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/bowdeny-a-lanka/bowdeny/jagwire-brzdovy-bowden-cgx-sl.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/bowdeny-a-lanka/lanka/alligator-ly-bstpt17-teflonove-brzdove-lanko-3765.html
Jagwire CGX-SL brzdový bowden, Ø-5 mm, 1 m, čierna
1,89 €
Čo sa jazdenia týka tak viac-menej len vtedy keď by sa už nedalo na cyklokrose čiže zima so snehom. A len tak kondične pre radosť v Levočských Vrchoch a okolí.
O Nutrail som nenašiel nič a Farley zasa hodnotia ako veľmi dobrú voľbu na začiatok. Má tu niekto skúsenosti s Nutrail?
Vďaka za prípadné info....😉😁
na 26'' mas lepsi vyber zimnych pneu, na farley mas v podstate len toto
https://www.bike24.com/p2340332.html