Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Včera na obed Brynje objednané, dnes 7,30 doručené. Dobre, že som sa tu na fóre poradil. To ich číslovanie je pomýlené. Treba brať o číslo menej ako bežne nosíte.
Mám podobné deravé triko od Castelli. To ale nie je určené na vyložene zimné podmienky ale naopak do tepla. Po tých chválach sieťkovaných tričiek som ho pred pár dňami vyskúšal ale výsledok nebol pri 0 stupňoch teploty oslnivý. Brynje má však oválnejšiu a vyššiu sieťovinu. Funkčnosť pôjdem overiť, možno už dnes, ak nebude zase ľadovica.
Dievčatá fóristky. Hľadám kvalitnú športovú podprsenku pre manželku. Ľahká, príjemná na nosenie, dobrý odvod potu, rýchle schnutie. Máte niečo overené čo by ste odporučili. Keď sa tu tak chváli Brynje, s touto (Brynje Lady Wool Sports) nemáte skúsenosti?
teraz som na vazkach, ale poobede budem mudrejsi. od Castelli mam vrch tiez L-ko a Brynje mi prislo teraz M-ko. GaliPet ty pises ze ti je Sko dobre. poobede napisem moje dojmy.
vyskusane, urcite by som Sko zniesol, ale Mko na mne nevisi, na tele mierne obtiahnute a na rukach je trocha vola , no nic hrozne. aj tak na tom budem nosit aj este jedno termo ktore je priliehave. na to ze je to sietka , tek pekne hreje. uz sa tesim az ho vyskusam na vyjazde.
Dnes pri - 2-3 sieťka po 2 hodiny odskúšaná. Pri pohodovej jazde pocit príjemného tepla. (Na spotenie sa v tom vetre som nemal náladu) Myslím že to bola dobrá voľba.
ahojte,
nesúvisí to priamo s oblečním na bajk, ale niekoľko strán nazad sa tu preberalo merino. rád by som sa opýtal ak má niekto skúsenosti, bude v pohode pod technickou lyžiarskou bundou nosiť iba 1 vrstvu práve z merina, do nejakých -10°C? 100%, gramáž 220-250, tak uvádzajú pri produkte. na lyžiach sa nejako špeciálne nepotím, ide mi hlavne o hrejivosť. nie je najlacnejšie a keď si ho oblečiem na lyžovačku, už ho nebudem môcť vrátiť. viem že má celoročné využitie, pre mňa je dôležitá práve zima. vďaka
Na lyže by som do - 10 určite ešte jednu vrstvu obliekol. Ale každý má iné vnímanie zimy. Na lyziach rátam s tým ze budem aj sedieť na lanovke alebo vleku.
ahojte,
nesúvisí to priamo s oblečním na bajk, ale niekoľko strán nazad sa tu preberalo merino. rád by som sa opýtal ak má niekto skúsenosti, bude v pohode pod technickou lyžiarskou bundou nosiť iba 1 vrstvu práve z merina, do nejakých -10°C? 100%, gramáž 220-250, tak uvádzajú pri produkte. na lyžiach sa nejako špeciálne nepotím, ide mi hlavne o hrejivosť. nie je najlacnejšie a keď si ho oblečiem na lyžovačku, už ho nebudem môcť vrátiť. viem že má celoročné využitie, pre mňa je dôležitá práve zima. vďaka
Pokiaľ sa pri aktivite nebudeš potiť, merino fajnúčko hreje.
Pri aktivite, kde sa aj zapotíš, dobre je dať na merino ešte funkčné triko aby odvádzalo pot.
Už pár rokov používam merino aj na aktívny zimný pohyb. Hreje aj keď je vlhké.
Brynje ako jedina vrchna vrstva urcite nie, kedze z dier ti rychlo vyfukne teplo. Max. v lete je to fajn.
Ale napr. pri velkom vystupe (Kriva, Vysoka, Teryna, atd..), ked je -15, tak v pohode staci brynje(resp. + funckne triko navrch) a membranova bunda..kedze sa clovek extremne poti..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám podobné deravé triko od Castelli. To ale nie je určené na vyložene zimné podmienky ale naopak do tepla. Po tých chválach sieťkovaných tričiek som ho pred pár dňami vyskúšal ale výsledok nebol pri 0 stupňoch teploty oslnivý. Brynje má však oválnejšiu a vyššiu sieťovinu. Funkčnosť pôjdem overiť, možno už dnes, ak nebude zase ľadovica.
Mne sedí od Castelli vyložene L. M je mi už malé. Brynje mi sadlo akurátne S-ko. (Triko, aby bolo funkčné, musí byť jemne obtiahnuté na tele)
Keď som mal doma na sieťke iba voľnú košeľu, účinok bol vtedy nulový.
Pokiaľ sa pri aktivite nebudeš potiť, merino fajnúčko hreje.
Pri aktivite, kde sa aj zapotíš, dobre je dať na merino ešte funkčné triko aby odvádzalo pot.
Už pár rokov používam merino aj na aktívny zimný pohyb. Hreje aj keď je vlhké.
Materiál:
vnější - 85% Nylon, 15% Elastan/ 100% PES
výplň - 100% PES
podšívka - 100% PES
membrána - SIBERIUM 30000 2L STRETCH
Vodní sloupec: 30 000 mm H2O
Prodyšnost: 20 000 g/m2/24 hod.
Ale napr. pri velkom vystupe (Kriva, Vysoka, Teryna, atd..), ked je -15, tak v pohode staci brynje(resp. + funckne triko navrch) a membranova bunda..kedze sa clovek extremne poti..