uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Neviem, ci je to len moj pocit, ale tusim nie su "v robote" uz od piatka. Vtedy sme s kamosmi daco objednali a este sa nikto neozval. Este k tomu som odvtedy este nevidel, ze by boli online na icq. Treba pockat.
Bud trpezlivy ja som mal objednavku prijatu 28.02. a odoslane to bolo 08.03., takze to chvilu trva, hlavne asi vtedy ked si objednavas viac veci ktore nie su dostupne hned.
BTW. zajtra idem na postu pre balik.
ako chlapi, neviem co tu nariekate...jasne tam maju na stranke napisane :
- Kolokrám.sk je čisto internetový obchod, 90% tovaru nedržíme skladom - snažíme sa dodávať za minimálne ceny a minimálne náklady
- Objednávky - väčšinu objednávok vybavujeme do 7 dní, pokiaľ tovar nie je v skladoch dodavateľov tak je to zhruba 14 dní. Niekedy sa stane, že sa dodávka omešká - alebo niektorú z objednaných položiek nieje možné v krátkom caše dodať - situácie riešime individuálnym dohovorom.
ja som tam objednaval na zaciatku trenazer za slusnu cenu a v pohode prisiel za 9 dni s cim asi musi clovek ratat pri internetvych shopoch
druhykrat som objednal zopar komponentov ale trvalo to dlhsie s tym ze sa bohuzial nedal zohnat jeden predstavec co som mal objednany
a zase na druhu stranu som aj tu cital ze niektori mali svoje veci doma uz na druhy den
Jasne ze to je v pohode dostat nieco do dvoch tyzdnov, len clovek sa tesi a nevie sa dockat.
/edit/
Dnes som si bol na poste pre balik z kolokramu a doma ma cakalo prekvapenie. Namiesto pracky retaze Bike hand v hodnote 365,- Sk mi prisiel ako "Nahrada za Bike hand a dlhe cakanie " Pedros Chain machine kit v hodnote cca 1000,- Sk.
Potesi.
17.3 som si v kolokrame objednal cyklocomputer Sigma. Hned som im aj volal. Povedali mi ze tovar bude najskor tyzdne po velkej noci. Dnes mi na moje prekvapenie prisiel mail s tym ze objednany tovar bol odoslany. Takze zatial dobra skusenost.
no ono nieje vsetko len jeho chyba , mozebyt aj chyba posty , mne minile z ineho bikeshopu posielali balik a ked dva tyzdne nechodil tak poslali druhy, lebo ten pôvodný sa stratil...
ono niekedy je problem zohnat aj posrany srobik do kluk, takze pokial to netrva vecne tak to chce len klud a nohy v teple
Kolko je to vecne? Objednal som si u Michala prilbu 17teho aprila. A to som s nim pred tym este tak 3 tyzdne debatil, ci ju bude vediet zohnat, alebo nie.
Pravda je, ze ponukol dobru cenu a evidntne je problem ju zohnat... Ale uz aj ja stracam trpezlivost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW. zajtra idem na postu pre balik.
- Kolokrám.sk je čisto internetový obchod, 90% tovaru nedržíme skladom - snažíme sa dodávať za minimálne ceny a minimálne náklady
- Objednávky - väčšinu objednávok vybavujeme do 7 dní, pokiaľ tovar nie je v skladoch dodavateľov tak je to zhruba 14 dní. Niekedy sa stane, že sa dodávka omešká - alebo niektorú z objednaných položiek nieje možné v krátkom caše dodať - situácie riešime individuálnym dohovorom.
ja som tam objednaval na zaciatku trenazer za slusnu cenu a v pohode prisiel za 9 dni s cim asi musi clovek ratat pri internetvych shopoch
druhykrat som objednal zopar komponentov ale trvalo to dlhsie s tym ze sa bohuzial nedal zohnat jeden predstavec co som mal objednany
a zase na druhu stranu som aj tu cital ze niektori mali svoje veci doma uz na druhy den
/edit/
Dnes som si bol na poste pre balik z kolokramu a doma ma cakalo prekvapenie. Namiesto pracky retaze Bike hand v hodnote 365,- Sk mi prisiel ako "Nahrada za Bike hand a dlhe cakanie
Potesi.
nápodobne... a to som si objednal len posraný šalter kua.
ba práveže posielal jak martinuxovi tak lappierovi a tí to do dvoch dní mali aj vyplatené
Kolko je to vecne? Objednal som si u Michala prilbu 17teho aprila. A to som s nim pred tym este tak 3 tyzdne debatil, ci ju bude vediet zohnat, alebo nie.
Pravda je, ze ponukol dobru cenu a evidntne je problem ju zohnat... Ale uz aj ja stracam trpezlivost
Giro Ionos.
24.5. som si objednal vidlu (rs tora) a este do dnes mi neprislo ze bola doslana.
24.5. som si objednal vidlu (rs tora) a este do dnes mi neprislo ze bola doslana.
to je v poho za 4 dni