Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
aj dopravne predpisy ti kazu dodrziavat maximalne povolene rychlosti, predvidat, neobehovat, ked to nie je bezpecne, stat na cervenu atd.. a kolko ludi je rocne "zavrazdenych" na cestach? a teraz si to porovnaj so statistikou utokov psov v lese, pripadne este lepsie usmrteni pri polovackach. takze asi tak...
nový zákon o polovníctve.2019.
Pokial ma nahubok od urcitej velkosti, tak som len rad. Nic horsie nepoznam, ako pes na voditku. 10-15kg pes /vacsina/ pre mna nepredstavuje hrozbu .. skrotim ho ako nic... ale voditko to je na zabitie...
Aspon niekto ma rozum .. voditko je hnus .. uplne mi staci, ked pribieham domov .. chodnik siroky 3-4m, panicko na jednej strane, pes na druhej a medzitym voditko. Az sa raz vydrbem kvoli tomu, tak si to odnesu asi oba dvaja.
Absolutne nechapem naco je dobre voditko, ak ma pes kosik /taky pes, kde to ma vyznam, nie barsjake macaciny kabelkove, tam ani kosik nema vznam/.
no lebo ked v rychlosti natiahnes snuru, tak prevazne sa zrypes, pes sa obesi a potom pridrbes majitelovi
ale za voditko nesie zodpovednost aj magistrat (prip. zakon), ktory to prikazuje.. nezmyselne prevazne
aj tie malé prešlachtené plemená vedia byť agresívne možno viac ako ich pri<> majitelia
a ak ide o veľkého trhača a majiteľ je kkt tak v kritickej situácii ide o život.